• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

TÜRKİYE’NİN TATİL YÜZÜ EGE KIYILARINDA

TÜRKİYE’NİN TATİL YÜZÜ EGE KIYILARINDA
Etstur'un büyük yankı uyandıran projesi İnanılmaz İş Teklifi'nin kazanan çifti Pınar Demiral ve Miguel Martins seyahatlerine devam ediyor

TURİZMİN SESİ


İnanılmaz İş Teklifi'ni Kazanan Pınar Demiral ve Miguel Martins En Son Ege kıyılarını GezdiTürkiye'nin tatil yüzü olan çift, 17-23 Haziran 2010 tarihleri arasında, ilk tatillerine Voyage Belek'le başladılar. Sonra sırasıyla; 24-27 Haziran tarihleri arasında Mykonos, 29 Haziran-02 Temmuz tarihleri arasında Kıbrıs, 03-11 Temmuz tarihlerinde Mısır, 16-21 Temmuz tarihlerinde Dubrovnik, 24-31 Temmuz'da Karadeniz ve son olarak da 05-12 Ağustos tarihlerinde Ege kıyılarını gezdiler. Şanslı çift altı ay boyunca tek kuruş harcamadan dünyayı gezecek, üstelik 5.000 TL de maaş alacak.

Etstur'un İnanılmaz İş Teklifi'ni kazanan Pınar ve Miguel çifti, tatil süresince izlenimlerini istebenimtatilim.com'dan takipçileriyle paylaşıyor.
Etstur'un İnanılmaz İş Teklifi'ni kazanarak altı ay boyunca tatil yapacak Pınar ve Miguel çifti, tatil anılarını www.istebenimtatilim.com 'dan tüm Türkiye ile paylaşırken, aynı zamanda kazandırmaya devam edecekler. Çiftin bundan sonraki tatillerinde de nerelere gideceklerini www.istebenimtatilim.com 'dan doğru tahmin edecek misafirler de, Etstur'dan hediye tatil ve uçak bileti kazanmaya devam edecekler.

“Tatili Ciddiye Alıyoruz, Tatil Bizim İşimiz”
İnanılmaz İş Teklifi projesinin Türkiye'de tatil kültürünü daha da geliştirmek için hayata geçirdiklerini ifade eden Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, İnanılmaz İş Teklifi projesinin Türk turizmi için önemini şöyle açıklıyor; "Tatil ciddi bir planlama işidir. Her yıl hayatımızın en özel bölümünü tatile ayırıyoruz. Tatil, yıl boyunca göstereceğimiz iş performansını doğrudan etkiliyor. Herkes tatilde mutlu olmaya, rahatlamaya gider ve yıl boyunca da bunun hayalini kurar. Hayaline gösterdiğimiz özeni, tatil planlamamıza ise ne yazık ki göstermiyoruz. Nereye, nasıl gideceğimize birkaç dakikada karar veriyoruz. Bu tatilin sonucunda da 'Bu sene tutmadı, kısmet bir sonrasına demek gerçekçi değil. Tatil ciddi bir iştir, herkes yapamaz.

Planlama ve araştırma gerektirir. Etstur olarak biz ise 'tatil bizim işimiz' diyoruz. Bu iddiamızı sözle değil yaşatarak ve paylaşarak anlatmak için de İnanılmaz İş Teklifi projesini hayata geçirdik. Amacımız, tatil işini ciddiye alan profesyonel bir seyahat acentesinin sağlayacağı avantajları, bu çiftle beraber misafirlerimize gösterebilmek ve Türkiye'de tatil kültürünü geliştirmek… Kazanan çiftimiz, 6 ay boyunca Türkiye ve dünyayı dolarak yaşadıklarını, izlenimlerini www.istebenimtatilim.com adresinden tatil severlerle paylaşacak. Onları takip edenler de sitemizdeki “nereye gitsinler” bölümünden gitmelerini istedikleri yerleri oylayacaklar.

Çiftimizin gideceği yeri tahmin edenler arasında yapılacak çekilişte kazanlara ise tatil ve uçak bileti hediye edeceğiz. Yani projemiz, 6 ay boyunca yaşayan, paylaşan, gelişen bir çalışma olacak”. Kazanan çiftin tatilleri süresince tüm konaklama, ulaşım ve yeme-içme masrafları Etstur tarafından karşılanıyor. Ayrıca kendilerine verilen Adios Card ile ayda 15 bin TL'ye kadar ekstra harcama yapabiliyorlar, tüm tatilleri süresince Mapfre Genel Sigorta güvencesinde oluyorlar ve kıyafetleri Naked firması tarafından sağlanıyor. Pınar ve Miguel'in Ege seyahatlerini izlemek için lütfen linki tıklayınız: http://www.istebenimtatilim.com/blog/day.jsp?tatilId=9&dayId=35  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21