• BIST 10526.3
  • Altın 2449.301
  • Dolar 32.5617
  • Euro 35.0268
  • İzmir 38 °C
  • İstanbul 33 °C
  • Antalya 31 °C
  • Ankara 33 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

TÜRKİYE’NİN FİTUR 2010’DA TANITIM ŞOVU

TÜRKİYE’NİN FİTUR 2010’DA TANITIM ŞOVU
Türkiye'nin gönüllü turizm elçisi İspanyol Monica Molina ile Nina De Fuego ve El Ultimo Trago adlı albümleriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan aşkın buğulu sesi Buika, Türkiye'nin Fitur'daki standını gezdi

TURİZMİN SESİ


20-24 ocakta, Madrid'te 30. kez düzenlenen dünyanın önde gelen turizm fuarlarından Fitur'da Türkiye standına gelerek büyük sürpriz yapan İspanya'nın dünyaca ünlü iki ismi tüm dikkatleri Türkiye'nin üzerine çekti.

Pasion Turca'nın daveti üzerine Türkiye standına gelen Monica Molina ve Buika ile çok özel saatler geçiren Türk turizmcilerini diğer ülke rakipleri yalnızca imrenerek izlemekle yetindi.

En son CD'si Autorretrato (Kendi Portrem) Best Of Monica Molina'nın albüm kapak resimlerini İstanbul'da çeken ve milyon dolarlık tanıtım gerçekleştiren Monica Molina, Türkiye sevgisini kendisini takip eden medya mensuplarına şöyle ifade etti: '"Türkler beni, ben Türkiye'yi çok seviyorum."

Türkiye'nin Fitur'daki standında İspanyol ünlüleri ile muhteşem bir gün geçti.

Türkiye'de büyük satış rakamlarına ulaşan CD'leri ve biletleri haftalar öncesi tükenen konserleri ile hep gündemde olan Monica Molina, Türkiye'nin tanıtımına bu kez kendi ülkesi İspanya'da verdiği destekle bir kez daha gönülleri fethetti.

Türkiye standında sevenleriyle buluşan Monica Molina, sempatik tavırları ile herkesin hayranlığını bir kez daha kazandı.

Çıkardığı dört albüm ile bütün dünyanın dikkatini çeken "Nina de Fuego" ve "El Ultimo Trago" albümleri ile Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Buika, hayranlarıyla birlikte Türkiye standını gezdi.

Yazın İstanbul'da vereceği konseri öncesi Türkiye standında "Konserimde sizlere büyük bir sürprizim olacak," diyen Buika, büyük bir dünya turnesi hazırlığında. Buika Hatay standına uğrayarak bilgi aldıktan sonra şehrin temsilcilerinden de bir davet aldı.

Pedro Almodovar'ın favorisi Grammy ödüllü Buika'nın doğduğu şehir Mayorka'nın Fitur'daki standına uğramadan önce Türkiye'nin standına gelmesi herkesin dikkatini çekti.

Cam Sanatçısı Nasuf Cömert, Monica Molina ile Buika'ya Osmanlı cam sanatından çeşitli örneklerle hediyeler sundu. Cam sanatındaki hünerlerini de gösteren divalar,ebru sanatçısı Murat Elhan ile birlikte ebru çalışması yaptılar.

İspanyol hayranlarıyla medya mensuplarının takip ettiği sanatçılar, Pasion Turca'nın daveti ve organizasyonu ile Türkiye standına gelip ortalama üç saat geçirdi.

Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tekkanat ve Madrid Turizm ve Kültür Müşaviri İjlal Kastal ile de tanışıp sohbet eden ünlüler, her fırsatta Türkiye'de geçirdikleri güzel günlerden söz etti.

Türkiye'nin Fitur'da gerçekleştirilen tanıtım şovunu diğer ülkeler yalnızca izlemekle yetindi.

Fitur'daki günü Türkiye'nin günne çeviren iki ünlü ile gerçekleştirilen tanıtımın milyon eurolar ile ölçüldüğü ifade ediliyor.

Pasion Turca'nın İspanya'nın ünlü simalarına Türkiye'nin tanıtımında rol vererek yepyeni bir sayfa açtığı ve milyonlarca euro değerinde tanıtım gerçekleştirmeye devam ettiği bildirildi.

Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliği'nin halkla ilişkilerinison dört senedir sürdüren, İspanya ve Türkiye eğlence hayatında son on yıldır önemli bir yere sahip olan Pasion Turca, birbirinden farklı projelerle Türkiye'nin tanıtımına devam ediyor.

Türkiye'ye Monica Molina, Pink Martini, Cesaria Evora, Joaquin Cortes, Paco de Lucia , Lara Fabian, Azucar Moreno, Mariza gibi sevilen sanatçıları yıllardır getiren Pasion Turca, daha önce de Guess'in dünya takvimi çekimleri, Monica Molina albüm kapağı özel çekimleri, Türkiye'nin İspanya'da kültürel çıkarma gerçekleştirdiği La Mar de Musicas Festivali, ünlülerle Türkiye tanıtımı gibi çarpıcı projelere imza atmış ve İspanyol ve Latin dünyasının ünlü isimleri Lolita, Marta Sanchez, Chenoa, Monica Molina, Azucar Morena, Poty, Ana Milan, Falete, Belen Estaban, Belinda Washington, Paula Vasquez, Paco Leon, Carlos Baute, Miguel Abellan, Arturro Arribas, Manu Tenorio, Monica Cruz, Rosario'nun aralarında yer aldığı 30'dan fazla ünlü simayı Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliği'nin desteğiyle Türkiye'de ağırlamış ve imajlarını Türkiye'nin güzellikleri ile birleştirip yazılı ve görsel basında milyonlarca dolar değerinde kapak haber yaptırmıştı.

Son senelerde gerçekleştirilen çalışmalarla İspanyol turist sayısında büyük artışla dikkati çeken İspanya'daki en son

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21