• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

TÜRK TELEKOM OKULLARI EĞİTİME BAŞLADI

TÜRK TELEKOM OKULLARI EĞİTİME BAŞLADI
7209 öğrenci daha Türk Telekom'un Türkiye'ye kazandırdığı okullarda eğitime “Merhaba” dedi

TURİZMİN SESİ


Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer sosyal sorumluluk markası altında Türkiye'ye kazandırdığı 46 Türk Telekom okulunda yeni kayıt yaptıran 7 bin 209 öğrenci ile birlikte toplam 22 bin 973 öğrenci eğitim hayatına 'merhaba' dedi. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan Türk Telekom'un katkılarıyla inşa edilen okullarda eğitimlerini sürdürecek olan öğrenciler, eğitim hayatlarında yepyeni bir sayfa açtılar.

Türk Telekom'un 2006 yılında Ulaştırma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile protokolü imzaladığı proje 35 ilde 76 eğitim binasını kapsıyor. Şu ana kadar 72 binanın tamamlandığı proje sonunda 30 bin kadar öğrenci eğitim imkânına kavuşuyor. Ayrıca aynı proje kapsamında faaliyete geçecek yurtlar ve spor salonları gibi tesisler ile bu sayı 40 bine ulaşıyor. Böylece Türk Telekom'un 'Türkiye'ye Değer' sloganıyla başlattığı bu proje ile nesiller boyunca binlerce öğrenciye eğitim olanağı sağlanmış oluyor.
'Türkiye'ye Değer' sloganıyla gerçekleştirilen Türk Telekom Okulları projesi kazandığı ödüller ile uluslararası alanda da bilinirliğini artırıyor. Türk Telekom Okulları kurumsal sosyal sorumluluk alanında, 4 tanesi büyük ödül olmak üzere toplam 8 uluslararası ödül kazanmış durumda. Bunlar arasında Sabre, Stveie, LACP ödülleri de bulunuyor.

“Öğrencilerimize inancımız sonsuz”
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Telekom Regülasyon ve Destek Hizmetleri Başkanı Şükrü Kutlu, Türk Telekom'un Türkiye'ye kazandırdığı okullarda öğrenim gören öğrencilerin 2010-2011 eğitim-öğretim döneminde başarılı bir yıl geçirmelerini diledi. Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerin hayatlarında yepyeni bir dönemin açıldığını vurgulayan Kutlu, şunları söyledi: “Türk Telekom olarak eğitim sistemimize sosyal sorumluluk projelerimizle kazandırdığımız okullarımızda gençlerimize kucak açmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin eğitimine katkı yapmak bize ayrı bir gurur veriyor. Öğrencilerimizin çalışma disiplini ve gösterdikleri azimle gelecekte girecekleri her sınavda başarılı olacaklarına dair inancımız sonsuz. Onların derslerde gösterdikleri başarıların yanı sıra spor aktivitelerine de katılmaları için okullarımızda her ayrıntıyı düşündük. Nesiller boyu hizmet verecek eğitim kuruluşlarımızın öğrencilerimizin hafızalarından hiç silinmeyeceğine ve kariyerlerinde de önemli bir referans kaynağı olacağına inanıyoruz.”

Türkiye'ye Değer hakkında www.turkiyeyedeger.com.tr
Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, gerek teknoloji ve altyapıya, gerekse insan kaynağına yaptığı yatırımlarla ülkeye katkıda bulunmak ve değer yaratmak için çalışıyor. Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, Türkiye çapında hayata geçirdiği tüm sosyal sorumluluk faaliyetlerini “Türkiye'ye Değer” çatı markası altında topladı. Türk Telekom Okulları, Türk Telekom Internet Evleri, Türk Telekom Spor Kulüpleri ve e-fatura ormanları gibi ulusal çapta yürüyen dev sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra Türk Telekom il müdürlüklerinin hayata geçirdiği 100'den fazla yerel sosyal sorumluluk faaliyeti de “Türkiye'ye Değer” markası altında toplandı. Sosyal sorumluluk yatırımlarını öncelikli olarak eğitim, spor ve çevre alanlarında gerçekleştiren Türk Telekom, hayata geçirdiği projelerle geçtiğimiz yıl 20'den fazla ulusal ve uluslararası ödül kazandı.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21