• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

TÜRK BARTER’DEN EKONOMİYE DESTEK

TÜRK BARTER’DEN EKONOMİYE DESTEK
Türk Barter perakende ve toptan alışveriş sektöründe faaliyet gösteren firmalara alternatif pazarlamanın yolunu açıyor
TURİZMİN SESİ
Türk Barter, Barter shop alışveriş merkezinde üye kuruluşların ürünlerine barter hizmeti ile yer veriyor ekonomiye katkısını sürdürüyor. Türk Barter 2003 yılında hayata geçirdiği Barter Shop Alışveriş Merkezi ile üye firmalarının pazarlamış olduğu ürünlerine yer veriyor. Türk Barter, mağazacılık faaliyetlerine farklı bir boyut kazandırarak sunmuş olduğu farklı ödeme ticareti barter ile üyelerine mağazada corner hizmeti vererek hem farklı müşteri portföyü hem de pazarlama imkânı sunuyor.

5000'den fazla üyesi bulunan Türk Barter, Barter Shop Alışveriş Merkezin'de şuan 1000'den fazla ürünü müşterilerine sunmakta ve her geçen gün ürün yalpazesi daha da genişletmektedir. Ürünlerin çeşitliğinin çok olmasının yanında %100 barter ile ödeme imkanı sunan Türk Barter, alternatif pazarın büyümesine yardımcı oluyor. Beyaz eşyadan promosyon ürünlerine kadar bir çok sektörün ürünlerini değerli müşterilerine sunan Türk Barter, ayrıca tüm bu ürünlerini web sitesinden de pazara sunuyor.

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı M. Sırrı Şimşek yapmış olduğu açıklamada; “Barter sektöründe öncü olmaya devam ettik. Kurmuş olduğumuz Barter Shop Alışveriş Merkezi ile bunu bir kez daha göstermiş olduk. Üye kuruluşlarımıza alternatif pazar sunmakla beraber ihtiyaçlarına yönelik ürünleri de barter ödeme kolaylığıyla sahip olabiliyorlar. Pazarlama kanallarında sıkıntıya düşmüş iş dünyasının da barter sistemi ile portföylerine yeni müşteriler ekleyip farklı pazarlara açılabilirler. Şubelerimizin olduğu her ilde Barter shop açacağız. Böylece üyeler arası satışlarla farklı bir şekilde direk olarak ürünlerinin satılmasını sağlayacağız. Barter Sistemini her firmanın mutlaka pazarlama savaşı yaşadığımız şu günlerde aktif bir şekilde kullanmasını tavsiye ediyoruz” dedi.

Barter sektörünün en büyük mağazasına sahip olan Türk Barter, durgun piyasalardaki tıkanıklığın giderilmesi için hiç bir sektör fark etmeksizin bütün firmaları bünyesine davet ediyor.

Türk Barter Kimdir? 15 yıldır Barter sisteminin Türkiye'de öncüsü ve güçlü bir teknolojik alt yapıya sahip olan Türk Barter, 2002 yılından bu yana IRTA'da Avrupa'dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Barter Etik Komite Başkanı olarak bulunuyor. Paraya alternatif bir finansman modeli olan barterın Türkiye'de yaygınlaşması için çalışıyor. Barter sistemini tüm dünyada 1 milyonun üzerinde şirket kullanmaktadır. Türk Barter, sunduğu sistemle ekonomik yaşama artı değer katmanın yanı sıra, tüm sektörlere yönelik üretimi durdurmayan, istihdamı koruyan, sermayeyi güçlendiren, parayı amaç değil araç yapabilen, risksiz ekonomi çözümü sunuyor. Türk Barter, barter havuzu olarak adlandırılan ortak pazarda, üye firmalara paraya ihtiyaç duymadan ticaret yapma ve kar elde etme imkanı veriyor. Yani Barter sistemi bir çok kişi tarafından algılandığı üzere bir takas ortamı değil, üye firmaların hem ihtiyaçlarını satın aldığı, hem de kendi ürettiği mal ve hizmetleri satabileceği bir finansal sistem oluşturuyor. Kısaca sistem, şirketlerin nakit ödeme yapmadan ürettikleri mal ve hizmet karşılığında talep ettikleri mal ve hizmetleri almalarına dayanıyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21