• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

TURİZMCİLER İFTARDA BULUŞTU

TURİZMCİLER İFTARDA BULUŞTU
Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB)'un, Ağutos ayı iftar yemeği, 2 Eylül'de, The President Otelde gerçekleşti

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Açılış konuşması için kürsüye gelen Kemal Özyiğit TUROB'un The President Otelde verdiği iftar yemeğine hoşgeldiniz dedi.

İftar yemeğine katılan Protokol ve turizmcilere hoşgeldiniz diyerek isimlerini söyledi.Bu akşam aramızda turizmden sorumlu Valimizi Sn Feyzullah Özcan burada,Turizm Atolyesi Başkanı Tülin Ersöz aramızda,Türsab Genel sekreterimiz Günnur Özalp'ta bu akşam bizleri yalnız bırakmadı, Uludağ'ın zirvesindeki  USLAN Otelin sahibi Serhat Uslan aramızda bizleri kırmadıkları geldikleri için katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Mikrofonu Timur Bayındır  başkanıma vermeden önce bayramınızı kutlamak istiyorum başkan birazdan kutlayacak ama ben biraz erkenci davranıyorum dedi. Şimdi Sn;TUROB Başkanımız Timur Bayındır'ı konuşma yapması için kürsüye bekliyoruz

TUROB'un geleneksel iftar yemeğinde konuşan Başkan Timur Bayındır, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonasının otel doluluklarını olumlu yönde etkilediğini belirtti ve TUROB'un İstanbul konaklama alt yapısına ilişkin yürüttüğü Ar-Ge çalışmalarının sonuçları hakkında bilgi verdi.
TUROB Başkanı Timur Bayındır iftar yemeğinde yaptığı konuşmada iyi Ramazan dileklerini sunduktan sonra 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası için 23 ülkeden takımların geldiğini ve organizasyonun 4 ilde başarıyla devam ettiğini belirtti.

15 günde şampiyonanın ekonomiye yapacağı katkının 160 milyon Euro olduğunu hatırlatan Bayındır, şampiyonanın 150'ye yakın ülkenin televizyonlarında yayınlandığını söyledi. Bayındır, "Bu tür spor organizasyonlarının, ülke tanıtımına ve imajına katacağı değer parayla satın alınamayacak ölçüdedir" dedi. Timur Bayındır, Olimpiyat evine yakın otellerdeki dolulukların yüzde 100'e yaklaştığını ve şampiyonanın 15 gün gibi uzun bir sürede olmasının bölgedeki oteller için durgun geçen Ramazan ayına canlılık kattığını ifade etti.

TUROB ULUSLARARASI FUARLARA KATILACAK
TUROB olarak uluslararası turizm fuarlarına da katılacaklarını vurgulayan Timur Bayındır, 20-22 Ekim 2010 tarihleri arasında Rio de Janeiro'da yapılacak ABAV Turizm Fuarı'na, 8-11 Kasım'da İngiltere'de yapılacak WTM Turizm Fuarı'na ve 18-21 Kasım 2010 tarihleri arasında Selanik'te yapılacak olan Philoxenia Turizm Fuarı'na katılacaklarını söyledi. Bayındır, bu fuarlarda ülke tanıtımına katkıda bulunmanın yanında 2011 sezonunun nasıl geçeceğine ilişkin öngörüler elde edeceklerini belirtti.


İSTANBUL BİRKAÇ YILDA 817 OTELE KAVUŞACAK

İstanbul'un konaklama alt yapısına yönelik 2 aydır Ar-Ge çalışması yaptıklarını ifade eden Timur Bayındır şunları söyledi: "Kentimizin ilçeler bazında sahip olduğu otel ve yatak kapasitesinin fotoğrafını çektik. Buna göre, Avrupa Yakası'nda 666 tesiste, 39 bin 895 oda ve 79 bin 815 yatak kapasitesi bulunuyor. Anadolu Yakası'nda, 100 tesiste, 6 bin 750 oda ve 13 bin 484 yatak kapasitesi mevcuttur. Şu anda İstanbul genelinde toplamda 766 tesiste, 46 bin 652 oda ve 93 bin 299 yatak kapasitesi vardır. Yatırımı devam eden 51 tesisteki, 9 bin 512 oda ve 19 bin 800 yatakta eklendiğinde, İstanbul'un konaklama alt yapısı birkaç yıl içerisinde 817 otel ve 113 bin 99 yatak kapasitesi olacaktır."

Konuşmasında TUROB'un web sitesini güncellediklerini belirten Bayındır, her zaman yanlarında olan sponsor kuruluşlardan Ecolab, Metro, Yurtiçi Kargo, Boyut Yayın Grubu ve Renovaya teşekkür etti.

Bayındır BW The President Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Genel Koordinatör Recep Arifoğlu, Genel Müdür Gülseren Vatansever ve ekibine teşekkür etti.

Art City Hotel'den Cengiz Fison, BW Amber Hotel'den Çoşkun Aksu, Grand S Hotel'den Oya Baturalp üyelik plaketlerini aldılar.

Necati Çalışkan objektife bakamıyorum resimlerimin altına söylemediklerimi yazıyorlar sen yazma sakın Bora dedi.Serhat Uslan Uludağ'da tek açık otel biziz diyerek Uludağ'a davet çıkardı

BW The President Hotel Gülseren Vatansever ve ekibi


BW The President Hotel Gülseren Vatansever ve ekibi

TÜRSAB Genel Sekreteri Günnur Özalp,Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz,TUROB Başkanı Timur Bayındır,  İstanbul Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan ve Kadir Eriş

BW The President Hotel Gülseren Vatansever ve ekibi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21