• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

TURİZM SEKTÖRÜNE BÜYÜK KOLAYLIK

TURİZM SEKTÖRÜNE BÜYÜK KOLAYLIK
Uçak kiralamada dünyanın en büyük aracı kurumu Chapman Freeborn, 2006 yılında bu yana Türkiye'de hizmet veriyor

TURİZMİN SESİ


İş dünyasına ve turizm sektörüne büyük kolaylık sunan Chapman Freeborn ile ihtiyacınıza uygun özel jet, uçak veya helikopteri saniyeler içinde belirleyebilip, siparişinizi vermek mümkün. Temelleri 1973 yılına uzanan Chapman Freeborn, her tur hava aracı kiralamada uzmanlaşmış bir firma olarak bugün 22 ülkede 33 merkezde faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'de de 2006 yılından buyana ofisi olan Chapman Freeborn, bundan böyle başta iş dünyası olmak üzere turizm sektörüne yönelik özel jet ve helikopter kiralamada devrim niteliğinde bir uygulama başlatmış durumda.

Uçak taleplerinize en ekonomik ve en hızlı çözüm…
Chapman Freeborn, hızlı hizmet anlayışına paralel olarak teknolojinin son imkânlarından da yararlanıyor. Özel Jet ve helikopter kiralamak isteyenlerin Chapman Portfoyune ulaşmak için IPhone telefon sahibi olmaları yeterli. Böylece uçak veya helikopter kiralamak isteyen IPhone sahipleri, telefonlarına indirdikleri Private Jet isimli uygulamayı kullanarak ihtiyaçlarına en uygun alternatifleri saniyeler içinde bulacaklar.
Şirketin Türkiye satış ve pazarlama müdürü Tayfun Başak uygulamaya ait detaylar hakkında şunları söylüyor: “I Phone üzerinden Chapman Private Jet uygulamasını indiren kullanıcılar binlerce özel uçağa anında ulaşabiliyor.

Bunun için tek yapmaları gereken kalkış ve iniş noktalarını seçmek, tarih ve yolcu sayısı gibi bilgileri siteye girmek. Daha sonra karşılarına onlara uygun ve en yakın uçakların fiyatına göre sıralanmış olduğu bir liste çıkıyor. Kendileri için en uygun fiyat aralığına sahip olan uçağı seçmeleri halinde bu uçağa ait yüksek çözünürlüklü olarak uçağın içini ve dışını gösteren resimlerin olduğu bilgi ekranına geçiliyor. Seçim yapıldıktan sonra taleplerini tek bir tuş ile gönderiyor. Dünya çapında yaygın Chapman Freeborn ofislerinden bir uzman, hemen kendisi ile irtibata geçiyor ve anlaşması anında yapılıyor. Tüm bu işlemler inanılmaz bir hızda gerçekleşiyor.” Global bir firma olmalarına rağmen, yerel market hâkimiyeti ve profesyonel bir anlayışla 365 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirten Tayfun Başak, Türkiye pazarında hizmete 2006 yılında başladıklarını hatırlatarak bu benzersiz servisin bu hafta itibariyle devrede olduğunu söylüyor…

Şirketin kargo hizmeti de var…
Türkiye'nin çok büyük bir potansiyeli olduğunu ve özellikle yaklaşan turizm sezonu nedeniyle turizm ve iş dünyasından büyük ilgi göreceklerini umduklarını söyleyen Başak, firma olarak ayrıca 'kargo' hizmeti verdiklerine de vurgu yapıyor. Chapman Freeborn Türkiye satış ve pazarlama müdürü Tayfun Başak bu hizmetleri ile ilgili olarak şunları söylüyor: “ Yılda ortalama vip, grup yolcu ve kargo uçuş sayımız 5 bin civarında. Chapman Freeborn alanında benzeri olmayan The World Air Cargo Awards seçimlerin de 2007-2011 arasında (2011 dahil) yılın hava kargo brokeri seçiliyor.”

Chapman Freeborn, 2010'da ulaştığı 800 milyon dolarlık yıllık cirosu ile de dikkat çekiyor. Firma istenmesi halinde; yerel havalimanlarında asistanlık hizmeti, ikram, güvenlik gibi özel hizmetler için de yardımcı oluyor.
Jetlerden helikoptere, dev kargo uçaklarından yolcu uçaklarına kadar her türlü hava aracı için çözümler sunan firmanın hizmet verdiği kuruluşlar arasında Birleşmiş Milletler de bulunuyor. Hatta Birleşmiş Milletlerin neredeyse son 35 yıldır ortaya çıkan tüm insani yardım operasyonlarında mutlaka Chapman Freeborn tarafından kiralanan uçaklar kullanılıyor. Web: www.chapman-freeborn.com

https://www.turizminsesi.com/haber/turizm-sektorune-buyuk-kolaylik-10410.htm

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21