• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

THOMAS COOK’TAN LYKİA WORLD'E ÖVGÜ

THOMAS COOK’TAN  LYKİA WORLD'E ÖVGÜ
İngiltere'nin ve dünyanın önde gelen tur şirketi Thomas Cook LykiaWorld Antalya'ya övgüler yağdırdı:
TURİZMİN SESİ
Türkiye'ye İngiltere ve İrlanda pazarından en çok turist getiren tur şirketi olan Thomas Cook, özel bir konsept hazırladığı dünyanın sayılı 6 oteli arasında Türkiye'den sadece LykiaWorld Antalya'ya yer verdi. LykiaWorld Antalya'nın 'benzersiz konumu ve yüksek standartları' nedeniyle listeye girmeye hak kazandı.

Çeyrek asrı aşkın süredir turizm sektörü için önemli oranda katma değer yaratan LykiaGroup'un, 21 farklı pazarda, 2.000'in üzerinde destinasyonda faaliyet gösteren ve Türkiye'ye İngiltere ve İrlanda pazarından en çok turist getiren tur şirketi olan Thomas Cook ile gerçekleştirdiği işbirliği meyvelerini vermeye başladı. Lykia Group ile inşa edilen bu platformu geliştirmek amacıyla dünyanın sayılı altı otel için yeni bir konsept hazırlayan Thomas Cook, bu oteller arasında Türkiye'den sadece LykiaWorld Antalya'ya yer verdi.

LykiaWorld Antalya yüksek standartlarıyla dünya devleri arasında…
LykiaWorld Antalya'nın İngiltere'deki tek yetkili satıcısı Thomas Cook'un Genel Müdürü Richard Calvert; 5.000 misafir ağırlamak üzerine oturtulan bu konseptin ortalama 11 geceleme üzerinden hesaplandığında, LykiaWorld Antalya için 55.000 yatak getirisi yaratacağını söyledi. Bu verilerin sürekli değişen ve gelişen müşteri ihtiyacını karşılamak için tatil programı oluşturma hedefinde olan tesisler için büyük bir önem taşıdığını belirten Calvert, LykiaWorld Antalya'nın seçilme sebebini ise “benzersiz konumu ve yüksek standartlarının yanı sıra Thomas Cook müşterilerinin yüksek beklentilerine cevap vereceğinden emin olması” şeklinde açıkladı.
Antalya kış sezonunda da İngiliz turistleri ağırlayacak!
Turizmde yeni atılımlara imza atmayı isteyen kurumların dünyanın sayılı tur operatörleriyle işbirliğine gittiklerini, kendilerinin de bu doğrultuda Thomas Cook ile çalışmaya başladıklarını belirten LykiaGroup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal ise şunları söyledi: “Ürün çeşitliliğimiz, mükemmel lokasyonumuz, ürünlerimizin güvenilir olması ve turizmde çeyrek asrı aşkın tecrübemiz sayesinde, geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük tur operatörü şirketlerinden Thomas Cook ile önemli bir iş ortaklığına imza attık. Satışlarımızın çok iyi gittiği LykiaWorld Ölüdeniz'in yanı sıra LykiaWorld Antalya için de birlikteliğimizin ilk meyvelerini almaya başladık. Thomas Cook bize yeni konseptinde yer verdi. Bu gelişme, İngiltere pazarında kış turizmi için de büyük önem taşımaktadır, Antalya kış sezondaki satış hacmini böylece İngiltere'den karşılamış olacak.”


Silkar hakkında
Silkar Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş., LykiaGroup çatısı altında yer alan LykiaWorld Ölüdeniz, LykiaLodge Kapadokya, LykiaWorld Antalya, LykiaLinks Antalya ve LykiaConference Türkiye'nin yatırımcısı ve işletmecisidir. Turizm sektörüne 1980'li yıllarda giren Silkar, dinlence turizmi konusunda ilkler arasında yer almış ve ülkemizde önderlik yapmış bir kuruluştur. Ölüdeniz ve Kapadokya'daki LykiaConference toplantı ve kongre merkezleri ile kongre ve konferans turizmi alanında da hizmet vermektedir. Silkar, Köprüçay'ın denize döküldüğü 1 milyon m²'lik alan üzerine inşa ettiği LykiaWorld & LinksGolf Antalya tesisini 2008 Nisan ayında açmış; Türkiye'nin ilk ve tek 'links golf' sahası olan LykiaLinks Antalya da bu büyük tesisin içerisinde yerini almıştır. Gerek ulusal, gerekse uluslararası golf severlerin ilgisini bölgeye yöneltecek bu büyük yatırımı ile Silkar, Antalya ve Türkiye'nin markalaşması adına önemli bir girişimin öncülüğünü üstlenmektedir.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21