• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Teknelerin Doluluk Oranı Yükseldi.

Teknelerin Doluluk Oranı Yükseldi.
Özel yat kiralama, lüks ve konforu bir arada yaşamak isteyenler için en güzel seçenektir

TURİZMİN SESİ


Tatil seçeneğini hem doğa ve denizin kucağında tercih ederek gözlerden de uzak olmanın güvenli yoludur. Siz de özel yat kiralama sisteminden yararlanmak istiyorsanız hemen rezervasyon yapmanız gerekmektedir.Her geçen gün doluluk oranları artan yelkenliler, Trawler tekneler, katamaranlar ve guletler arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Bu konuda günün her saati teknik bilgi ve özel yat kiralama bilgisi alınabilmektedir. Albatros yatçılık sektörün öncülerinden bir işletme olarak yüksek kalite hizmet sunmaktadır.

 Özel Yat Kiralama Detayları

Özel yat kiralama sistemi, Ege ve Akdeniz kıyılarında tatil planlayanlar için muhteşem bir seçenektir. Kimseye bağımlı olmadan eşsiz ve benzersiz keşifler yapabilir doğanın kucağına kendinizi bırakabilirsiniz. Aile ve sevdikleriyle hoş vakit geçirmek herkesin hayalidir. Özel yat kiralama bu duruma en keyifli destek olarak sunulmaktadır.

Çıkış noktasından alacağınız kaptanlı- kaptansız özel yatlarla unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Eşsiz donanımlı özel yatlar, katamaranlar ve motoryatlar uygun fiyata seçilmeyi beklemektedir. Bulunduğunuz yerden iletişim kurarak özel yat gezi rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Balıkçı teknesi ve tarama sisteminden esinlenerek adlandırılan nostalji esintili Trawler yatlar ve özel yatlar seçebilirsiniz. Yerli ve yabancı turistler için ilk tercih olarak görülen özel yat kiralama sistemi detaylarına dikkat etmek gerekmektedir. Yat kiralama şirketleri arasında ön araştırma yaparak güvenilirliği kanıtlanan işletmelerden hizmet almak önemlidir.

Aksi halde hem para hem zamanınız ziyan olabilir, keyif yerine sorun yaşayabilirsiniz. Özel yatlar hayallerinizi süsleyen destinasyon sunumlarıyla göz kamaştırıcı bir konfor sunmaktadır. Kalabalık aile ve grupların tercihi katamaranlar ise ayrı keyif aracı olarak tercih edilmektedir.

Her Zevke Uygun Yat Kiralama

Özel yat kiralama hizmetinden yararlanmak isteyenler için ilk doğru adres Albatrosyachting.com’ dur. 7/24 hizmete açık bulunan işletme uzun yılların sektör deneyimi ve profesyonel ekibiyle çalışmaktadır. Bulunduğu yerden herkes iletişim kurarak güvenle rezervasyon yapabilmektedir. mavi tur keyfi yaşamak isteyenler için ilk tercih özel yat kiralama sistemidir.

Özel yatlar sayesinde hiçbir zaman erişilmez sanılan destinasyonlara erişebilmek mümkün olmaktadır. Destinasyon sözcüğü kulağa hoş gelse de anlamı merak edilebilmektedir. Destinasyon, doğal ve coğrafi özellikleri bakımından hayranlık uyandıran yerler olarak tanımlanabilmektedir. Her zevke uygun yat kiralama hizmetinden siz de yerinizi ayırabilirsiniz.

Doluluk oranları her geçen gün artan yatlar, katamaranlar ve Trawler yat tercihi yapabilirsiniz. Albatros yatçılık hizmetleri arasında bulunan özel yat kiralama sistemi gözlerden uzak konfor sunmaktadır. Her zevke uygun özel yat kiralama seçeneğiyle ilk sıraya yerleşen albatros yatçılıktan hizmet alınabilmektedir. Güven ve konfora aynı anda sahip olabilir hayatınızın en güzel keyfini yaşayabilirsiniz.

Mavi Tur Ne Demek?

Mavi tur, keyifli, yüksek konforlu bir deniz gezisi olarak bilinmektedir. İlk olarak 1950’ li yıllarda bazı yazarların bir araya gelerek başlattığı muhteşem bir keyif aracıdır. Mavi tur keyfi bu gün yüksek kalite tatil anlayışına cevap vermektedir. Akdeniz ve Ege kıyılarında keşfedilmemiş koyları görerek başlamış bulunmaktadır

Günümüzde mavi tur yolculuğu yapmak isteyenlerin rotası oldukça genişlemiş bulunmaktadır. Bodrum, Göcek, Fethiye limanlarından Yunanistan kıyılarına kadar devam edebilmektedir. Ayrıca mavi tur sadece yaz aylarıyla sınırlı kalmadan 4 mevsim sunulan bir hizmettir.

Albatrosyachting.com 1995 yılından bu yana özel yat kiralama ve mavi tur hizmetleri sunmaktadır. 2005 yılında Albatros Yatçılık olarak kurulan şirket, kültür turizmi amaçlı maksimum seviyede deniz keyfi sunmaktadır. Mavi tur yolculuğu eşsiz kıyılarda yepyeni keşifler sunarak konuklarına unutulmaz konfor yaşatmaktadır.

 Albatros Yatçılık

Albatros Yatçılık adıyla 2005 yılında kuruldu. Uzun yıllar sektöre eşsiz yatlar, tekneler, motoryatlar ve katamaranlar sunarak devam etmiş bulunmaktadır. 1995 yılından bu güne de kültür turizmine yönelmiş bulunmaktadır.

Akdeniz ve Ege kıyılarından Antalya, Bodrum, Marmaris, Göcek ve Yunan adalarına kadar muhteşem keyif sunmaktadır. Albatros Yatçılık geleneksel sistemlerine teknoloji olanaklarını da entegre ederek 7/24 kesintisiz erişim sağlamaktadır. Konuklarına eşsiz keyif sunan bir işletme olarak özel yat kiralama sistemini sürdürmektedir.

Sahip olduğu benzersiz konforlu yatlar ve katamaranları düzenli olarak bakım onarımları yapılarak sunulmaktadır. Kusursuz mavi tur ya da özel yat kiralama hizmetinin ilk tercihi olarak çalışmaktadır. Siz de hızla doluluk oranı artan özel yatlar arasından rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21