• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

TATİL.COM’A YENİ GENEL MÜDÜR

TATİL.COM’A YENİ GENEL MÜDÜR
MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com'un yeni Genel Müdürü Levent Çardaklı oldu
 
TURİZMİN SESİ

Turizm sektöründe 19 yıllık deneyime sahip Çardaklı, yüzde 70'lik büyüme ve 1 milyar dolarlık ciro hedefiyle Tatil.com'u, 2017'de e-ticarette Türkiye’nin ilk beş, tur operatörü alanında ise ilk üç markası arasına taşımayı amaçlıyor.Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Anıtur'da iş hayatına başlayan Levent Çardaklı, 15 yıl boyunca Anıtur'un Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. 
 
Eylül 2014 itibarıyla Tatil.com'un Genel Müdürü olarak görevinin başına geçen Çardaklı, yeni dönemde Tatil.com'a hizmet sektörünün en önemli iki dinamiği olan müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi odaklı bir vizyon getirmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Türkiye'de turizmi teknolojiyle bütünleştiren bir altyapı oluşturarak, bu sayede hem e-ticaret hem de tur operatorlüğü tarafında büyük atılımlar gerçekleştirmeyi amaçlıyor. 
 
Levent Çardaklı Genel Müdürlüğü döneminde, online rezervasyon sistemi üzerinde 208 ülke, 20 bin destinasyon ve 315 bin otel portföyüyle hizmet veren 450 kişilik genç ve dinamik bir ekibe sahip olan Tatil.com'u, dahil olduğu Metglobal grup şirketleri (Tatil.com, Otel.com, Hotelspro.com, Allstar.com, MetglobalDMC, Gezi.com, Hotelstore, Globalplan, Metglobaltech) ile birlikte, 2017 yılında 850 kişilik yetkin bir kadro ve 1 milyar dolar ciro hedefiyle sektörde ilk sıralara taşımayı planlıyor.
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21