• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

TATİL İÇİN VOYAGE OTELLERİ

TATİL İÇİN VOYAGE OTELLERİ
Voyage Otelleri, Şeker Bayramı'nda da tesisleri ile misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor

TURİZMİN SESİ


Mavi ile yeşili bir arada yaşatan, doğaya uyumlu mimari üslubu ile tatil anlayışını zevke dönüştüren ve konuklarına ayrıcalıklı tatil fırsatının kapılarını sonuna kadar açan Voyage Otelleri, Şeker Bayramı'nda da tesisleri ile misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

İşte Unutulmaz Şeker Bayramı Tatili İçin Voyage Alternatifleri:

VOYAGE BELEK GOLF & SPA İLE ŞEKER BAYRAMINIZ RENKLENSİN
Doğaya uyumlu mimari üslubu tercih eden Voyage Belek Golf & Spa, bayram tatilinizi ayrıcalıklı bir keyfe dönüştürüyor. Misafirlerine eşsiz menüsü, deneyimli ve profesyonel çalışanları, altın sarısı kumsalı, havuzları ve spası ile ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunuyor. Çocuklu aileler için ideal bir tatil mekanı haline gelen Voyage Golf & Spa'da çocuklar eğitimli ve tecrübeli gözetmenler eşliğinde eğlenirken, ebeveynler baş başa rahat vakit geçirmenin keyfini yaşıyor. Yılın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen ve tatil yapma fırsatı bulamayan misafirleri için özel olarak tasarlanmış Voyage Belek Golf & Spa tesisinde hizmet veren Lipsos Wellness & Spa'da Uzak Doğu konsepti ile Voyage misafirleri bedenlerini ve ruhlarını aynı anda dinlendiriyor. Ayrıca geniş alanlardan oluşan yeşil sahalarıyla golf tutkunlarının gözdesi olan Belek'te yer alan The Montgomerie Golf Club, Voyage Belek bünyesinde dünyanın en iyi ve en çok tercih edilen golf komplekslerinden biri olarak, golf tutkunlarına Şeker Bayram'ında da hizmet veriyor.

ŞEKER BAYRAMI VOYAGE SORGUN'DA BİR BAŞKA
Yeşilin bin bir tonu içerisinde Voyage kalitesini en üst seviyede yaşatan Voyage Sorgun, her yaşa hitap eden konsepti ile Şeker Bayramı'nda da misafirlerinin tercihi haline geliyor. Her biri özenle dekore edilmiş standart odalara ilave olarak, bahçe ve villa tipi odalarda konaklama imkanı da sunan Voyage Sorgun, denize sıfır konumuyla konuklarına keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Akşam şovları ve canlı müzik performansları ile eğlencenin sınırlarını zorlamanın yanında Acarbery Wellness & Spa ile misafirlerinin yorgunluklarını atmasına da yardımcı oluyor. Çocuklar için özel etkinlikler sunarken Pedagoji eğitimi almış 1 animatör eşliğinde Türkçe, İngilizce, Rusça ve Almanca animasyon ekibi ile çocuklar tatillerini eğlenmenin yanında öğrenerek de geçiriyor.

ŞEKER BAYRAMI VOYAGE BODRUM'DA YAŞANIR
Bodrum'da, ideal bir yetişkin oteli olarak hizmet veren Voyage Bodrum, Şeker Bayramı'nda gürültüden uzak, sevdikleri ile rahat ve özgür bir tatil geçirmek isteyenleri bekliyor. Denize sıfır tesisin, kale manzaralı odaları, mavi bayraklı denizi plazma TV'li lüks odaları ile öne çıkıyor. Ayrıca Restoranları, pastanesi, zengin yeme-içme servisi ve barları ile misafirlerine ayrıcalıklı hizmet sunan Voyage Bodrum, ana öğünler dışında sunduğu aperatifler ve hafif atıştırmalıkları ile her damak tadına uygun lezzetler sunuyor. Şık, konforlu ve çok sayıda şezlongu ile Voyage Bodrum konukları kendilerini özel hissetmenin yanında, Voyage rahatlığını da tüm bedenleri ve ruhlarında hissediyor. Şeker Bayramı'nda evlenecek olan çiftler için özel balayı programları hazırlanan Voyage Bodrum'da çiftler, özel indirimlerin, ayrıcalıklı balayının ve özel aktivitelerin sahibi oluyor.

VOYAGE TÜRKBÜKÜ İLE ŞEKER GİBİ BİR BAYRAM
2010 yılında baştan sona yenilenen ve yenilenme süreciyle birlikte daha geniş ve konforlu hizmet veren Voyage Türkbükü, Şeker Bayramı için misafirlerine birbirinden özel ayrıcalıklar sunuyor. Tatillerinde eğlenceyi ön planda tutanlar tarafından tercih edilen Voyage Türkbükü, muhteşem Hebil Koyu'nda masmavi bir denizin yemyeşil doğa ile bütünleştiği bir ortamda ziyaretçilerini büyülüyor. Lüks ve konforlu odaları, yeme-içme alternatifleri, eğlenceli mekanları, özel kum ve çakıl plajı ile konuklarına unutulmaz anlar yaşatıyor. Voyage Türkbükü'nde bir adet iskele bulunmasının yanında 3 kaydıraklı aquapool, 2 havuz ve 1 adet çocuk havuzu bulunuyor. Çocuklu aileler için özel olarak tasarlanmış ve çocuklara bilgili ve tecrübeli eğitmenlerin eşlik ettiği özel oyun alanları ve cocuk kulübü ile Şeker Bayramı'nda çocuklarınız da eğlencenin ve Voyage Türkbükü'nün zirvesinde yer alıyor.

VOYAGE TORBA'DA RÜYA GİBİ BİR ŞEKER BAYRAMI
Ultra her şey dahil sistemi ile çalışan, Ege'nin derin maviliği ile buluştuğu bir doğada tatil ayrıcalığı yaşatan Voyage Torba, Şeker Bayramı'nda konuklarına lüks bir ortamda tatil fırsatı sunuyor. Bodrum'un ender düz ve büyük alana sahip tatil köylerinden biri olma özelliğiyle dikkat çeken Voyage Torba, birbirinden özel ve şık tasarıma sahip odaları, A La Carte restoranları, Torba Koyu'na tamamen hakim plajı, her zevke özel havuzları ile misafirlerine ayrıcalıklı tatilin kapılarını açıyor. Ayrıca Voyage Sorgun konukları, bayram tatilleri süresinde birbirinden eğlenceli aktivitelere katılmanın yanında kendilerine sunulan spor faaliyetleri ve spa hizmetlerinin de ayrıcalıklarını yaşıyor. Voyage Torba'nın bünyesinde 2010 yılında hizmet vermeye başlayan ve 12 ay boyunca ayrıcalıklı konaklama seçenekleri ile dikkat çeken Voyage Torba Private, yalıtılmış ve lüks bir ortamda misafirlerine hizmet veriyor. Voyage Torba'nın hemen karşısında özel bir alanda konumlanmış olan tesis, direkt havuza bağlanmış villaları ile rüya gibi bir Şeker Bayramı vaat ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21