• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

SUSHİCO SATKO İŞBİRLİĞİ

SUSHİCO SATKO İŞBİRLİĞİ
Sushico Satko Teknoloji'nin sunduğu çözümle daha kaliteli hizmet ve daha yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyor!
TURİZMİN SESİ
Lezzetli Uzakdoğu yemeklerini sunan Sushico sahip olduğu ve kendi işlettiği 7 restoranında paket servisi veren motosikletlerinde Satko Teknoloji araç takip sistemlerini kullanmaya başladı. Servis motosikletlerinde çalınma vakalarının artması üzerine böyle bir sistem kullanma kararı alan Sushico, motosikletlerin mobil araç takip sistemiyle izlenebilmesi sayesinde çalınan motosikletin yerini tespit edip, güvenlik kuvvetlerine bilgi verebilmek ve caydırıcı olması beklentisiyle Satko Teknoloji'yle işbirliği yaptı. Sistem kullanılmaya başlandıktan sonra beklentilerinin çok daha üstünde bir fayda elde eden Sushico bu sayede motosikletlerin çok daha verimli servis yapmasını sağlayarak daha yüksek müşteri memnuniyeti elde etti.

Çalışma kapsamında Sushico'nun kendi işlettiği 7 restoranında paket servisi veren motosikletlerin tümüne mobil araç takip cihazları takıldı. Restoranların bilgisayarlarına kurulan sistemle de hem motosikletlerin harita üzerinde konumlarının takip edilmesi, hem de motosikletlerin gün içindeki çalışma performanslarının izlenmesi sağlanıyor. Motosikletlerin günlük kaç kilometre yaptığı, motosikletin gittiği yerde ne kadar kaldığı, paketlerin hangi semte kaç dakikada ulaştığı, bir paketin ne kadar zamanda teslim edildiği gibi servis açısından önemli bilgilerin raporlanması sayesinde çok daha verimli bir servis planlaması yapan Sushico müşteri aradığında da paketinin ne kadar zamanda teslim edilebileceği bilgisini vererek müşteri memnuniyetini artırıyor.

Motosikletlerin kendi bölgelerinin dışına çıkması durumunda alarm veren sistem sayesinde de herhangi bir çalınma durumunda hızla harekete geçip güvenlik kuvvetlerini bilgilendirmek ve motosikletin hızla bulunabilmesini sağlamak mümkün oluyor.

Sushico'nun kurucularında Selim Yalın konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor: “Çalınmalara karşı caydırıcı bir unsur olması beklentisiyle kullanmaya başladığımız Satko Mobil Araç Takip Sistemi daha iyi bir servis kalitesi elde etmemizi sağladı. Restorandan paket servisine çıkan araçları takip edebilmemiz sayesinde hem müşterilerimize hızla doğru bilgiler verebiliyoruz, hem de motosiklet sürücülerimiz daha verimli servis yapıyorlar. Ayrıca sistemi kullanmaya başladığımızdan beri herhangi bir çalınma vakasıyla karşılaşmamış olmamız da çok sevindirici. Şu ana kadar kendi işlettiğimiz restoranların paket servis motosikletlerinde kullandık. Ancak zamanla franchise restoranlarımızın da bu sisteme geçmesini sağlayacağız.”


Satko Teknoloji Genel Müdürü Nedim Çelebiler ise konuyla ilgili olarak şunları ifade ediyor: “Mobil araç takip sistemlerinin en temel faydalarından olan verimlilik artışının Sushico'da yaşanmasından çok memnunuz. Bu sonuç aslında hem merkezden daha verimli bir planlama yapılmasından, hem de sürücülerin otokontrolünün artmasından kaynaklanıyor. Sürücülerin araçları iş dışı amaçlarla kullanımı azalıyor, araçların daha verimli rota planlaması yapılıyor, müşteriye daha kaliteli ve hızlı bir servis sunuluyor. İzinsiz kullanımın önlenmesi ve konum takibi sayesinde çalınan aracın yerinin tespit edilebilmesi de güvenlik açısından faydalı oluyor. Sushico'da gerçekleştirdiğimiz bu çalışma bizim için son derece memnuniyet verici bir deneyim oldu. Bu sisteme diğer restoran zincirlerinin de ilgi göstereceğinden eminiz.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21