• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

SKAL MARMARA’DA BAŞKANLIK DEVRİ

SKAL MARMARA’DA BAŞKANLIK DEVRİ
Skal International Marmara Kulübünün başkanlık devri tüm üyelerin ve Skal Başkanlarının katılımıyla The Green Park Hotel Bostancı'da gerçekleşti

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Skal International Marmara Kulübü, tüm üyelerin katılımıyla gerçekleştirdiği 2. Genel Kurul'unda oylama sonucu yönetim kurulu asil üyeliklerine; Ferzan Kırhan, Dilaver Doğru, Zeynep Yılmaz, Bülent Karamanoğlu, Meltem Erdoğan, Erkan Erdem, Jale Kibritçioğlu seçilmişlerdi. Davet gecesi, eski yönetimden görevi devir alan yeni yönetim kurulu üyeleri hayli heyecanlı ve mutluydular.

Skal International Marmara, Başkanlık Devir Teslim Törenini, Geçmiş dönem Dünya Başkanı, Dünya Şeref Üyeleri, Milli Komite Başkan ve Üyeleri,Konsül Üyeleri, Ulusal Şeref Üyeleri Skal Kulübleri Başkan ve Üyeleri, Üst Düzey Protokol yetkilileri, Vali Yardımcısı, Belediye Başkanları ve Türkiyenin dört bir köşesinden gelen turizmciler ile 12 Şubat 2010 tarihinde Green Park Bostancı otelinde gerçekleştirdi.tsh

Geceye muhteşem hazırlanan, Green Park Bostancı Oteli davetin , resmi bölümünün tamamlanmasıyla, müzik ve eğlence şovunu başlattı.

Organizasyon en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlanmış müthiş bir armoni ve ambians içinde gerçekleşti.

Gecenin sürprizi ve Yeni yönetimin ilk icrası olan Skal International Marş'ı Başkan Ferzan Kırhan ve misafirler eşliğinde söylendi.

Kulüblerarası dayanışmayı, Skal dostluğunun vurgulandığı Marş'ın sözlerini yönetim kurulu üyesi Jale Kibritçioğlu (Hotelajansın sahibi) yazdı. Haliç Üniversitesi, Konservatuarı Öğretim Görevlisi Ali Akaçça Marşın beste ve düzenlemesini yaparak, tüm turizmcilerin alkışını aldı.
Yeni Başkan Kırhan, yaptığı konuşmada, şunları şöyledi.

Hiç kuşkusuz Turizm ekonominin vazgeçilmez en önemli unsuru ve destekçisi.Memnuniyetle ifade etmek isterim ki Anadolu Yakasında gittikçe büyüyen ve gelişen turizm sektörü Skal International Marmara Klubünün faaliyetleri ile hem turizmci nin sesi olacak hem de sektörün sıkıntılarını paylaşarak en çözümcül projeler sunmaya destek olacaktır.tsh Skal ilke ve ruhu ile çeşitli faaliyetler içinde çalışmalarını yürütecek olan yeni yönetim kurulumuz ve Klub kardeşlerimiz ile gerçekleştirmek istediğimiz birkaç projeyi sizler ile paylaşmak istiyorum.


Gittikçe unutulan önemli kültür mirasımız Osmanlı Mutfağını tekrar canlandırmak, tanıtımı ve gelişimi için çeşitli organizasyonlar ile ev hanımlarına yönelik kurslar açmak, gençliğimizi bu konuda eğitmek ve bilgilendirmek amaçlı çeşitli seminerler düzenlemek düşüncesindeyiz. Ayrıca Anadolu yakasındaki otel ve turizmcilerimizin desteğiyle aşçılar arası yarışmalar düzenleyerek konunun önemine dikkat çekeceğiz.

Her yıl düzenleyeceğimiz bu faaliyeti Skal MARMARA ödülleri ile birleştireceğiz. Anadolu Yakasında tarihi dokuyu korumak, yeşili yaşatmak konusunda çeşitli bilinçlendirme seminerleri ile farklı çalışmalar başlatmak istiyoruz. Eğer belediyelerimiz bu konuda bizlere gerekli desteği verirler ise, Skal Marmara Parkı`nı açıp, çeşitli faaliyetler için hizmete sunmayı hedefliyoruz.tsh  Marmara Denizi ve Adaların turizm sektöründe ki payını arttırmak amaçlı, Valiliğimizin ve Belediyelerimizin desteği ile ortak projeler hazırlayarak kültür, inanç ve turizmine destek vermeyi amaçlıyoruz.

Turizm in Anadolu yakasında ki gelişimi ve Kongre şehri olmaya aday olan İstanbul'umuzun Anadolu yakasındaki toplantı ve kongre organizasyonlarına destek vermek amacıyla hazırlatacağımız çalışmalarımızı Uluslar arası fuarlarda ülkelerin beğenisine sunmak Otel Acente ve diğer turizm faaliyetleri ile uğraşan sektörlerimizin tanıtımını yaparak gerek ülkemize gerekse şehrimize Skal Marmara olarak katkıda bulunmak istiyoruz.

Yukarıda kısaca bahsettiğim çalışmalar yapmayı heyecanla arzu ettiğimiz çalışmalardan sadece bazılarıdır. İnanıyorum ki bir sonraki dönemimize bayrağımızı teslim ederken yapmış olduğumuz çalışmaların gururunu birlikte paylaşacağız.

Unutmayalım ki BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR Kırhan konuşmasında, Marmara Skal International Kulübünün kurulmasında emeği geçen Onursal Başkan ve Dünya Şeref Üyesi İlkay Bener'e ve emeği geçen herkese , eski başkan Orhon Atameriç'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Marmara Skal International Kulübünün için özel yunus şeklinde hazırlanan pastayı Eski Dünya Skal Başkanı Hülya Aslantaş,Marmara Skal başkanı Ferzan Kırhan ve Onursal Başkan ve Dünya Şeref Üyesi İlkay Bener kesti

The Green Park Hotel Bostancı Otel Gn Md Dilaver Doğru ve Eşi

Sunekspress Marmara Pazarlama md Deniz Sümerpalazoğlu ve eşi

Ulusoy Tatil Köyü'nün Genel Müdürü Ersin Özgündoğdu ve eşi

Hülya Aslantaş gecenin moduna kapıldı hareketli ve eğlenceli gecede randevularını iptal edip Marmara Skal International'da kaldı

Müzik ziyafeti başladı  Bakü Skal başkanı ve azerbaycan Turizm bakaını sahnede danslarını icra ettiler.

Bakü Skal başkanı sahneden inmedi

Yalçın Manav Kamılyanov benim en iyi dostumdur dedi

ve sonrasında Azerbaycan turizm bakanını sahneye çıkartarak adetten olsa gerek bonkör Manav alnına para yapıştırdı

Alkışlar koptu neşe tavan yaptı eğlencenin sınırı yoktu

Kardeş kulüp korosu kuruldu

Sahnede doğru show ile Ali Güler eğlenceye doydu

ve dans zamanı

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21