• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Sinem Kurtural Dünya Kalite Elçisi Seçildi

Sinem Kurtural Dünya Kalite Elçisi Seçildi
BID Kalite Heyeti ve BID Group One, Madrid’de toplanarak Güzel İzmir Otelini “Kalite Elçisi” olarak adlandırmaya karar vermiştir
TURİZMİN SESİ

Dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen, BID, (İş İnisiyatifi Yönelimleri) Uluslararası kalite ödülünü kazanan Güzel İzmir Oteli kültürel dokusunu bozmadan, misafirlerinin ihtiyaçlarını kaliteli hizmet anlayışıyla karşılayan ve köklü bir geçmişe sahip olan otel. İlkeli yönetim anlayışı sayesinde Güzel İzmir Hotel yöneticisi Sinem Kurtural Dünya Kalite elçisi seçildi.Kalitenin küresel seviyede iyileştirilmesi, yürütülmesi ve tanınması için BID (Ticari Girişim Yönergeleri) 30 yılını adamıştır. Bunu gerçekleştirmek ve daha ileri Kalite Kültürü ve en iyi strateji ve teknikler için gayret gösteren BID, kendi mesleki faaliyeti ve ticari dünya ve kurumlar arasında aracılığını yaşamsal bir işlev olarak tamamlayan yetenekli bireylerin ağını oluşturmaktan gurur duyuyor. Bu istisnai ortak çalışanlar grubu, Bizim Kalite Elçilerimiz, Kalite için ”Sözcü” olarak hareket etmektedirler. 

guzel-izmir-hotel-,sinem-kurtural,-genel-mudur,-bid-kalite-heyeti-,-bid-group-one,-cenova,-frankfurt,-new-york,-paris,-londra,-madrid,-hatice-kurtural,.jpg
 
BID Kalite Elçileri, kurumsal ve ticari mükemmeliyetin en yüksek standartlarını düzenleyen mesleki değerleri temsil etmektedirler. Bu figürler kendi  hikayelerini ve mesleki başarılarını temsil ederler: kadın ve erkek olarak sürekli çalışırlar ve mükemmeliyeti devam ettirerek topluluğumuza sürdürülebilirlik sağlamaktadır. Özellikle Kalite Yönetimi Modellerinin geliştirilmesinde, kurumsal yönetim için ve endüstride know-how kararlarının verildiği ve iyileştirme müzakerelerinin yapıldığı açık oturumlarda, üniversitelerde, toplantı, seminer ve halk forumlarında Kalite Elçilerimiz Kalite Kültürünü aktif olarak temsil ederek onurlu bir sorumluluk taşımaktadır, Son olarak, Kalite Elçisi demek kalite kültürünü yükseltmek ve kaliteyi sürekli öğrenme ve çalışma için ve mükemmellik yolunda yürütmeye karar vermiş diğer liderlerin gayretlerini tanımak için sorumluluğu kabul etmek demektir. BID Kalite Heyeti ve BID Group One, 21 Aralık 2015 tarihinde Madrid’de toplanmış ve Güzel İzmir Otelini “Kalite Elçisi” olarak adlandırmaya karar vermiştir. Bu adlandırma 2016 yılından 2018 yılına kadar olan süre için “Mükemmellik” markası olarak kullanılabilir ve 2016 yılında Cenova, Frankfurt, New York, Paris, Londra ve Madrid’de yapılacak olan Yenilikçilik, Teknoloji ve Toplu Kalite Yönetimi toplantılarında Hatice Kurtural’a ev sahipliği verilecektir.
 
Kalite Elçisi olarak seçilmeniz sizin kurumunuzda yürütülen Toplu Kalite Yönetimi ve Mükemmellik durumunuza dayanmaktadır. Bu unvan, analiz, iyileştirmeler, ölçütler ve kontrol uygulamalarında kalitenin sağlanmasıyla somut olarak yürütülmektedir. Bu unvan 2016 yılından başlayarak 2018 yılı sonuna kadar geçerli olacaktır. Güzel İzmir Oteli’inden Yeni Bir Başarı Daha, Türkiye’yi Her Alanda Gururla Temsil Edip Gönüllü Tanıtıyor.Güzel İzmir Genel Müdürü Sinem Kurtural, “Kalite, Liderlik, Teknoloji ve Sürdürülebilirlik’ anlayışını yönetim modeliyle birleştirerek iş ödüllendiren Business Initiative Directions (BID) tamamen bağımsız bir kuruluştur. BID tarafından Uluslararası Mükemmellik ve İş Prestiji Ödülleri’nde Altın Ödülüne layık görülen şirketimiz, artık ödül alan değil, adayları ödüllendiren, ‘kalitenin elçisi’ unvanına sahip olmuştur” diye konuştu.  Geçtiğimiz yıl ‘BID Komite Üyesi’, bu yıl da ‘2016-2018 Yılı Kalite Elçisi’ seçilen Genel Müdür KURTURAL, “Dünya üzerinde hizmet kalitesinde dünya standartları ile uyumunu belgeleyen şirketlere bu ödüllerin verilmesinde artık söz sahibiyiz. Bu unvana sahip olmanın haklı gururunu hem Güzel İzmir Oteli için hem de ülkemiz için bir  kabul ediyoruz dedi. Vizyonumuz ve misyonumuzdan taviz vermeden  misafir memnuniyeti alanındaki pozitif enerjimizin meyvelerini topluyoruz” dedi. Bu ünvanı kabul etmek üzere otel sahibi Reyhan Kurtural ve kızı Sinem Kurtural ilerleyen günlerde GENEVA, Frankfurt, Newyork, Paris , Londra ve Madrid’de Türkiye yi temsil edecekler.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21