• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

ROSE HOTELS ÖDÜLE DOYMUYOR

ROSE HOTELS ÖDÜLE DOYMUYOR
Geçtiğimiz üç yıldan bu yana Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nın “Konaklama Tesislerinde Döviz Kazandırıcı Hizmetler” kategorisinde dereceye giren Rose Hotels bu yıl da dereceye girerek ödülü almaya hak kazandı

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ


Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi  Yeliz Gül Ege, Rose Hotels’in ödülünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın elinden aldı.Antalya Ticaret ve Sanayi Odası “Geleneksel Ödül Töreni” ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.  Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisacıklıoğlu,  Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın,  ilçe belediye Başkanları, ilgili kurum ve kuruluşların müdür ve yetkilileri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

antalya-ticaret-ve-sanayi-odasi-,rose-hotels,rose-hotels-yonetim-kurulu-uyesi--yeliz-gul-ege1.jpg

Törende Kemer’de bulunan Rose Hotels Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nın “Konaklama Tesislerinde 2011 Yılı Döviz Kazandırıcı Hizmetler” kategorisinde ilk üçte yer alarak geçtiğimiz yıllarda da aldığı ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.Ödül töreni sonrası görüşlerini aldığımız Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Gül Ege, “Kemer’de yer alan Rose Hotels olarak hem istihdama katkı hem de ülkemize döviz geliri sağlıyoruz.  Aldığımız bu ödülün gururunu yaşıyoruz. 4 yıldır ilk üçe giriyoruz. Bu yıl ikinci sırada ödülümüzü aldık.    Antalya'da kazanıp yine bu şehre faydalı olmak işletmelerimiz adına gurur verici bir tablodur. ATSO’ya ödül töreni organizasyonundan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21