• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

ROMANTİK VE HUZUR DOLU BALAYI

ROMANTİK VE HUZUR DOLU BALAYI
OTEL konforunu özel bir villada yaşamak isteyen balayı çiftleri için Cornelia De Luxe Resort Göl Evleri unutulmayacak bir tatil vaat ediyor

TURİZMİN SESİ


Cornelia De Luxe Resort Hotel, balayı çiftleri için benzersiz Göl Evleri'nde konaklama ile modern atmosferi, özenle hazırlanan SPA programları, dünya lezzetlerinden oluşan mutfağı ve a la carte restoranları, spor imkanlarıyla doğayla baş başa zaman geçirebilme ayrıcalığı sunuyor.

OTEL konforunu özel bir villada yaşamak isteyen balayı çiftleri için Cornelia De Luxe Resort Göl Evleri unutulmayacak bir tatil vaat ediyor. Otelin içinde yer alan, Türkiye'nin ilk Göl Evleri'nde, size sadece tatilin tadını çıkarmak kalıyor. Otel girişinde balayı çiftlerine özel şampanya ile karşılama, kalp şeklinde pasta ikramı, odalara meyve sepeti ve şarap, özel giydirilen yataklarla Cornelia De Luxe hizmette sınır tanımıyor. Göl Evleri, özel iskelelerle havuza bağlanarak, günün her anı yüzmek için bulunmaz bir fırsat oluşturuyor.

Odasından çıkıp havuzun serin sularında keyifli vakit geçirmek ve bu keyfi kişiye özel yaşamak isteyenler için ideal bir ortam yaratan Göl Evleri seçkin ve orijinal bir tatilin anahtarını sunuyor. Havuzdan çıkıp odanızdaki jakuzide romantik anlar geçirebileceğiniz Göl Evleri, suyun rahatlatıcı etkisiyle tamamen bütünleşebileceğiniz, tatilde konforu ve lüksü aynı anda yaşayabileceğiniz güzelliklere ev sahipliği yapıyor.

Çam ağaçları, kuş sesleri, çiçek bahçeleriyle sarmalanmış Cornelia De Luxe Resort Hotel'e ait Göl Evleri; de luxe otel ayrıcalığı ile evinizin konforunu aratmıyor. Göl Evleri'nde huzur dolu bir sessizlik yaşarken, kalabalıktan uzak evliliğinizin ilk günlerinin heyecanını paylaştığınız eşinizle baş başa keyifli bir tatil yapmanın ayrıcalığını tadacaksınız.

Cornelia De Luxe, TUANA SPA'da, özellikle güzellik, sağlık, bakım üniteleriyle yeni bir hayata başlangıç yaptığınız balayı günlerinizde yenilenmeniz ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanız için seçenekler sunuyor. Uzman ekibi ile ihtiyacınıza uygun çözümler öneren TUANA Spa'da hızlandırılmış selülit programı ve 32 farklı masaj seçeneği yer alıyor. Altın sarısı kumlardan oluşan enfes plajı, 2 bin 750 metrekare alana yayılan şelaleli ve jakuzili 5 yüzme havuzuyla Cornelia De Luxe Resort Hotel'de her an suyla buluşmaya hazırlanın.
Enerji dolu bir tatilin yanında, ruh ve beden dinginliği de yakalayabileceğiniz Cornelia De Luxe Resort Hotel size tüm beklentilerinizin ötesinde bir tatil fırsatı sunuyor.


Cornelia De Luxe Resort
Cornelia De Luxe Resort Hotel, şehir merkezine 45 km uzaklıkta, Antalya'nın en gözde tatil beldesi Belek'te yer alıyor. Dünyada önemli bir gelir kaynağı olan kongre turizminin de merkezi olmayı hedefleyen Cornelia De Luxe Resort'e ait kongre merkezi, beş yıldızlı bir otel konforunun yanında, son derece gelişmiş modern bir teknik alt yapıya sahip. 1000 kişiye aynı anda toplantı imkanı veren ana salon dışında, 20 kişiden, 550 kişiye varan 9 ayrı salon kapasitesiyle şirketlerin ve iş adamlarının buluşma adresi haline gelen, sinema salonu, barı, hoş molalar yaşatan fuayesi ve kubbeli mimarisiyle Cornelia Kongre Merkezi'ne “görkemli bir kültür sarayı” demek de mümkün. Ayrıca golf severler için dünyaca ünlü golf şampiyonu Nick Faldo'nun danışmanlığını yaptığı ''Nick Faldo Golf Sahası''nı da hizmete açan Cornelia, 27 delikli Antalya'nın bu konudaki en prestijli alanlarından birine sahip.Çeşitli bölümlerinde sigara içilmeyen odaları bulunan Cornelia De Luxe Resort Hotel'de 228 standart oda (22'si bağlantılı, 3 fiziksel engelliler için), 15 aile odası, 8 jakuzili De Luxe Suites, 2 jakuzili Grand De Luxe Suites, verandaları direkt havuza açık, bahçe düzenlemeli, jakuzili 80 Villa Junior Suites, balkonlu ve çevre düzenlemeli 48 standart villa yer alıyor.Özel talepler için hazırlanmış 3 A La Carte Restaurant'ta Türk mutfağı, deniz ürünleri ve dünya mutfaklarından çeşitli örnekler bulunabiliyor.1 açık büfe ve 4 rezervasyonlu A La Carte olmak üzere 5 adet restoranla kaliteli servis anlayışından ödün vermeyen Cornelia De Luxe Resort Hotel, 24 saat “De Luxe All Inclusive” hizmet veriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21