• BIST 9877.59
  • Altın 3413.692
  • Dolar 36.2185
  • Euro 37.9221
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

Richmond Ephesus Resort 10 Temmuz’da Sezonu Açıyor

Richmond Ephesus Resort 10 Temmuz’da Sezonu Açıyor
Tarihsel zenginliklerle doğal güzellikleri buluşturan Efes’te yer alan Richmond Ephesus Resort, en üst düzey hijyen uygulamaları ile 10 Temmuz Cuma günü kapılarını yeniden açıyor

TURİZMİN SESİ


Ufuk çizgisi boyunca uzanan kalabalıktan uzak kumsalı, kendinizle baş başa kalabileceğiniz pek çok alan sunan geniş bahçesi, inzivaya çekilebileceğiniz kulüp odaları ile bu yaz aradığınız keyifli ve güvenli tatil Richmond Ephesus Resort'ta. Kuşadası’na 15 dakika mesafede, mavi bayraklı plajı, çocuk- yetişkin havuzları ile gecesi ve gündüzü ayrı aktiviteler sunan Richmond Ephesus Resort, ailenizle unutulmayacak bir tatil için benzersiz bir adres. 

Hijyen uygulamaları tiizlikle yürütülüyor
Otel bünyesinde tüm departman müdürleri, iş yeri hekimi, sağlık personeli, gıda mühendisi ve iş sağlığı güvenliği uzmanının yer aldığı bir Hijyen Komitesi mevcut. Bu komite Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı resmi talimatları ve önerileri, ilgili resmi ve uzman otoritelerin görüşlerini sürekli takip ederek gerekli olan tüm önlemlerin güncel bir şekilde uygulanmasını sağlıyor. Richmond Hotels hizmet standartları gereği anlaşmalı olunan uluslararası akredite hijyen kuruluşu tarafından ilgili kalite standartlarına ve yasal şartlara uygun bir şekilde, düzenli periyodlarda habersiz olarak her zaman yapılan, bağımsız denetimlere kuruluş tarafından yeni oluşturulan Safe Otel Programı (Salgın hastalık risk yönetim denetim programı) da eklendi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21