• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

RANCHERO’DA KEYİF ZAMANI

RANCHERO’DA KEYİF ZAMANI
Ranchero Restaurant hafta içi hergün 16.30 – 18.30 saatleri arasında “Happy Hour” düzenliyor

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Tekila ve margaritaların yanı sıra Latin esintilerini İstanbul'a taşıyan çok özel kokteyller happy hour zamanı %15 indirimli sunuluyor Meksika'nın yerel lezzetlerini tüm orjinalliği ile İstanbul'a taşıyan Ranchero, akşamüzeri dost sohbetlerine de özel kokteylleriyle eşlik ediyor. Meksikalıların meşhur keyif zamanı siestanın saatlerini ileriye çeken mekan, hafta içi her gün 16.30 - 18.30 arasında misafirlerine indirimli içecek servisi yapıyor. Ranchero'nun zengin kokteyl mönüsünde yer alan “Ranch Melon”, “Frozen”, “Chilada”, “Sangria” ve “Submarino” ile bir Meksika klasiği olan tekila ve margaritalar mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında başı çekiyor.

Meksikalı&Türk bir ailenin işlettiği Ranchero Restaurant, orijinal lezzetlerinin yanı sıra Latin Amerika'nın egzotik tatlarını barından zengin içecek mönüsüyle de oldukça iddialı. Mekan, öğle aralarında ya da akşamları iş çıkışında dostları ve sevdikleriyle birlikte sohbet edip keyifli zaman geçirmek isteyenleri Suadiye ve Nişantaşı'na bekliyor. Hafta içi her gün 16.30 – 18.30 arasını happy hour ilan eden Ranchero, bu saatler arasında ağırladığı misafirlerine, kokteyl mönüsündeki tüm içecekleri %15 indirimli olarak sunuyor.

Sunumu ve lezzetleriyle Ranchero kokteylleri, kendinizi Meksika'da hissettirecek! Ranchero'nun başka mekanlarda olmayan orjinal bir kokteyl mönüsü bulunuyor. Mevsim meyveleriyle hazırlanan ve tercihe göre margaritha eklenerek ya da alkolsüz olarak servis edilen “Fronzen”, Ranchero akşamlarında keyfinize ayrı bir keyif katarken, Meksika'nın yerel içkisi tekila ve bira karışımından oluşan “Submarino” ise tadanlara farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Yine bir Meksika klasiği olan ve bu ülkeden getirilen kaktüs figürlü özel kesim cam bardaklarda sunulan margaritalar ise Ranchero'nun vazgeçilmez kokteylleri arasında başı çekiyor.

“Ranch Melon”un tarifi Meksikalı büyükanneden!
İstanbul'da hiçbir mekanda yapılmayan ve sadece Ranchero'ya özgü bir kokteyl olan Ranch Melon, ismini Ranhcero'dan, lezzetini ise mekanın işletmecileri Fatih ve Faruk Gonzalez Tanyeri'nin Meksika'da yaşayan büyük annelerinden alıyor. İçerisinde kavun, muz, şeftali, blue curucao, limon suyu, şeker şurubu ve cardinal melon ile bol kırık buz yer alan Ranch Melon, özellikle bayanlar tarafından çok tercih ediliyor.

Dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte Ranchero'da happy hour zamanının keyfini özel kokteyller eşliğinde çıkarabilirsiniz.
Ranchero Suadiye: Bağdat Caddesi 468/A Suadiye
Telefon: (0216) 380 65 01
Ranchero Nişantaşı: Maçka Cad. No:35-A Reasürans Çarşısı Dükkan No:53 Nişantaşı Telefon : (0212) 219 85 50
www.ranchero.com.tr  


Ranchero Hakkında
Türkçe'de “Meksika Yerlisi” anlamına gelen Ranchero; “Gerçek Meksikalıların elinden çıkan, gerçek Meksika lezzetlerini” İstanbullularla tanıştırmak üzere, ilk olarak 2005 yılında Bağdat Caddesi'nde hizmete girdi. İşletmeciliğini Patricia Gonzalez Tanyeri ve eşi Rıza Tanyeri ile çocukları Fatih ve Faruk Gonzalez Tanyeri'nin birlikte yaptığı Ranchero'nun, Avrupa Yakası'ndaki yeni şubesi ise 26 Haziran 2010 tarihinde Nişantaşı Reasürans Çarşısı içinde açıldı.

Mutfak danışmanlığını, ailenin kendi ülkelerinde restaurant işleten akrabaları Teresa Gonzalez ve Alejandro Calderon Ramirez'in yaptığı Ranchero, Suadiye'deki merkezinde haftanın her günü 12.00 - 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 90 kişilik bir mekan olan Suadiye Ranchero'da kapalı bölümün yanı sıra Meksika esintilerini İstanbul'a taşıyan bir de yaz bahçesi bulunuyor. Ranchero'nun Nişantaşı Reasürans Çarşısı içindeki diğer şubesi ise 65 kişilik bir mekan. Ranchero Nişantaşı, hafta içi her gün öğlen 12.00'den gece 01.00'e kadar hizmet verirken, Cumartesi günleri 12.00 - 02.00, Pazarları ise 12.00 - 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21