• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

RACHİD MEDDAH KOCADON’U ZİYARET ETTİ

RACHİD MEDDAH KOCADON’U ZİYARET ETTİ
Cezayir İstanbul Başkonsolosu Rachid Meddah, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

TURİZMİN SESİ


Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Türk – Cezayir ilişkileri ve Bodrum'un turizmine yönelik görüşmeler yapıldı.Görüşme çerçevesinde Cezayir Başkonsolosu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, Cezayir halkının turistik seyahatler yapmayı çok sevdiğini, Bodrum'un da onlar için en uygun yerlerden biri olduğunu söyledi.

Başkonsolos yaptığı konuşmada Bodrum'da kendisini böyle güzel ağırladığı için Başkan Kocadon'a teşekkür etti. Bodrum'un tarihi ve kültürel dokusunu çok güzel koruduğunu belirten Başkonsolos bu değerleri korumak için üstün performans sergileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrumlular'ı tebrik etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'da “ Cezayirli turistleri Bodrum'da görmek bizleri mutlu eder. Konuk severliğimizi onlara göstermek isteriz. Bodrum'a gelen insanlar gibi onlarda geldiklerinde buraları unutamazlar” dedi. Toplantı sonunda Cezayir Başkonsolosu Rachid Meddah'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Mehmet Kocadon Bodrum'a özgü bir hediye verdi. Başkonsolos Rachid Meddah'ta kendi ülkelerini tanıtan bir kitabı Başkan Kocadon'a hediye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21