• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

PEOPLE YENİ BULUŞMA NOKTANIZ

PEOPLE YENİ BULUŞMA NOKTANIZ
Seçkin marka, kurum ve kişilerin yeni buluşma noktası PEOPLE MEETING & EVENT CENTER,muhteşem bir davetle açıldı

TURİZMİN SESİ


İstanbul'un önemli yapılarından Fulya Polat Tower'da hizmet vermeye başlayan People'ın açılışı nedeniyle verilen davet; sanat,cemiyet, iş dünyası ve turizm sektörü üst düzey temsilcilerinden oluşan çok sayıda konuğun katılımıyla gerçekleşti.

 

Sektörde 15 yıllık deneyim ve bilgi birikimi ile People'ı sektöre kazandıran Orhan Sanus ve Ebru Sanus ile Dr. Murat Dinçer ve Zerrin Dinçer'in konuklarıyla tek tek ilgilenerek, ev sahipliği yaptığı gecede sahne alan Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars Party performanslarıyla göz doldurdu.

BAŞARISI UZUN SÜRE KONUŞULACAK ETKİNLİKLERİN ADRESİ!
İstanbul'un bilinen önemli yapılarından Fulya Polat Tower'da hizmet vermeye başlayan People, toplantılarda farklı mekan arayışında olan firmalara sahip olduğu sektörel tecrübe ve alt yapısıyla
şehrin en merkezi konumunda olmanın keyifli ayrıcalıklarını yaşatıyor.

Popüler iş merkezlerine, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, çevre yollarına, beş yıldızlı otellerin yanı sıra kongre vadisine yakınlığı ile önemli bir ulaşım avantajı sağlayan People; etkileyici mimarisi, şık dekorasyonu, son teknolojiye sahip alt yapısı, deneyimli kadrosu ile başarısı uzun süre konuşulacak seçkin, eşsiz etkinliklere imza atıyor.

Uzun yıllar boyunca Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ni yöneten, halen, 5 kıtaya yayılan yatırımları ve 3000'den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren dünya devi Fransız GL Events'in Yönetim Kurulu Üyeliği'ni sürdüren Orhan Sanus tarafından sektöre kazandırılan “People”, alanının öncü markalarının, seçkin kişi ve kurumların tüm toplantı ve etkinliklerinin, iş ve özel gece ile davetlerin, yemeklerin, kokteyllerin yeni adresi olarak anılacak. People, 100 araç kapasiteli otopark hizmetinin yanı sıra engelli konukların ulaşımı için gerekli tüm özel düzenlemeleri ile farklı, özenli yaklaşımını da sergiliyor.

People'a giriş yapıldığı andan itibaren dürüst, samimi çalışma ilkesi ile yaratıcı, proaktif öneriler; en doğru, en hızlı ve uygun alternatiflerle seçiminize sunuluyor. Konusunda uzman, çözüm odaklı toplantı koordinatörünün danışmanlık ve asistanlık hizmeti ile mükemmellik yakalanıyor.

Ünlülerin modacısı Perihan Akı

Toplantı danışmanlığı yanı sıra toplantı ve etkinlikler için özel ofis, sekreterlik ve ofis malzemeleri hizmetleri de sunan People, günlük gazete servisi, noter ve kurye hizmetleri, dış mekan davetleri gibi çözümleri de hizmet kapsamında başarıyla sunuyor.

Kendine özgü dekorasyonu ile İtalyan şıklığının klasik, etkileyici tarzını yansıtan People'ın ergonomik koltukları ile konforun, rahatlığın ön planda tutulduğu toplantı ve dinlenme salonları; sade ama elegan çizgideki renk kullanımları ile konuklarına ferah bir atmosfer, farklı bir dünya sunuyor.

 People'ın esnek kullanıma açık, toplam 900 m2'lik sütunsuz alanı, isteğe bağlı olarak 6 ayrı salona bölünebiliyor. Güçlü teknik alt yapısı; geniş sunum perdesinden audio video konferans sistemlerine, toplantı ve sunum ekipmanlarından görüntülü ya da sesli dijital kayıt yapabilmeye varan üstün teknik donanımı; profesyonel ekiplerce hazırlanan ses, ışık ve iklimlendirme sistemleri ile People'da uzun zamanlar keyif içinde geçiyor.

Şef Zekeriya Akmantar'ın tecrübeli ve seçkin mutfağından toplantı merkezinin yanısıra dışarıya da hizmet veren People Catering ; zengin mönüsü ile dünya mutfağının en iyi örneklerini başarıyla sunuyor.

Tercihe göre diyet ya da vejetaryen lezzetleri de buluşturabilen farklı, yaratıcı, temalı mönüleriyle özgürce seçim sağlıyor. People'ın özel lezzetler sunan mutfağı, her türlü ihtiyacı hızlı ve kusursuz bir şekilde karşılayan güler yüzlü ve deneyimli servis ekibi ile birleşince, tüm davetler gerçek bir şölene dönüşüyor.

Disan Kongre, Organizasyon ve Turizm A.Ş. yönetiminde hizmet veren People, ev sahipliğini üstlendiği, iş ve eğitim toplantıları, basın toplantıları, tematik defileler, lansmanlar, kültür ve sanat etkinlikleri, saygın müzayedeler, özel davet ve geceler, ödül törenleri, workshoplara değin geniş bir yelpazede alanının tüm toplantı ve etkinliklerini düzenleyecek geniş bir kapasite taşıyor.

Bu güzel gecede süpriz ALİ BEKTAN'dan geldi.Evleniyorum dostlar bekarlığa veda dedi.Turizmin Sesi olarak Gazeteci Ali Bektan'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21