• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

“Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası”

“Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası”
“Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası” heyecanı dokuzuncu yılında yine Alaçatı’da yaşanacak
TURİZMİN SESİ

Pegasus Hava Yolları,  windsurf sporunun Türkiye’de gelişmesine, Alaçatı ve Türkiye’nin uluslararası alanda önde gelen windsurf merkezleri arasında yer almasına destek vermeye devam ediyor. Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, bu yıl 17-22 Ağustos tarihlerinde dokuzuncu kez dünyanın önde gelen windsurfçülerinin heyecanlı yarışlarına sahne olacak. 

pegasus-airlines-pwa-windsurf-dunya-kupasi,2.jpg
 
Pegasus Hava Yolları, 9 yıldır PWA Windsurf Dünya Kupası’nın Türkiye ayağına sponsor olarak windsurf sporunun Türkiye’de yaygınlaşmasına ve Alaçatı’nın windsurf alanında dünyanın önemli merkezleri arasında sayılmasına katkıda bulunuyor. Windsurf alanında dünya çapında büyük bir heyecanla takip edilen yarışların Türkiye ayağı olan ve bu yıl 17-22 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, dünyanın dört bir yanından gelecek olan ünlü windsurfçüleri Alaçatı’da ağırlayacak. 
 
2007 yılından bu yana verdikleri destekle windsurf sporunun ve spor turizminin gelişmesine öncülük ettiklerini vurgulayan Pegasus Hava Yolları Kurumsal İletişim ve Sponsor İlişkileri Pazarlama Müdürü Diğdem Cengiz Gürsel, “Pegasus Hava Yolları olarak misafirlerimize farklı dönemlerde farklı seyahat fırsatları sunuyor, onlara daha fazla seyahat etmeleri için ilham veriyoruz. Spor turizmi, özellikle son yıllarda misafirlerimizin Türkiye’nin farklı bölgelerine daha fazla seyahat etmelerini sağlayan önemli faktörler arasında yer alıyor.  9 yıldır windsurf alanında dünyanın en önemli spor organizasyonlarından olan PWA Windsurf Dünya Kupası’nı  Türkiye’ye getirerek Türkiye’nin windsurf alanında dünyaca önemli sörf merkezleri arasında sayılmasına destek veriyoruz. Bu yıl 9. Kez gerçekleştirilecek Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası ile dünyanın en hızlı Türk ve yabancı windsurfçüleri, Alaçatı’da #rüzgaraşkına yarışacak ve windsurf severler ile buluşacaklar” dedi.
 
Gürsel, Pegasus’un her yıl windsurf alanına verdiği destek ile Türkiye’nin alternatif spor turizmine uygunluğunun tanıtımına öncülük edildiğini ve Alaçatı bölgesinin sörf alanında uluslararası bir merkeze dönüşmesine, bölgenin ekonomisinin gelişimine ve turizmine 9 yıldır büyük katkı sağladıklarını da belirtti. 
 
Windsurf heyecanı, 17 - 22 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’yı coşturacak
1 Mayıs’ta Kore’de başlayan PWA Windsurf Dünya Kupası slalom yarışları bu yıl Erkekler kategorisinde 6, Kadınlar kategorisinde 4 ayaktan oluşuyor. Kupanın Erkekler kategorisinde 4., Kadınlar kategorisinde ise 3. ayak slalom yarışları Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası yarışları ile izleyiciler dünyaca ünlü windsurfçüleri izlerken, festival alanında gerçekleştirilecek olan aktivitelerle de keyifli anlar yaşama fırsatı bulacak.
 
Pegasus Hava Yolları Spor Faaliyetleri     
“Uçmak herkesin hakkı” ilkesiyle Türkiye’yi “low cost” (düşük maliyetli hava yolu) modeli ile tanıştıran ve havacılığı değiştiren Pegasus Hava Yolları, tarifeli uçuşlarına başladığı 2005 yılından beri hem farklı spor dallarının hem de spor turizminin gelişimine öncülük ediyor. 2006 yılından beri PWA Dünya Windsurf Şampiyonası’nın Türkiye ayağının ana sponsorluğunu üstlenerek havacılık alanında yarattığı dinamizmi windsurf sporunun Türkiye’deki gelişimine aktaran Pegasus, 2011 yılında Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez Windsurf Ligi’nin kurulmasına ön ayak oldu ve lige ismini verdi. Pegasus 2014 yılında, Pegasus Türkiye Windsurf Ligi’nin ardından yeni bir ilke imza atarak Türkiye’de yeni ve hızla gelişmekte olan Kiteboard sporunun gelişimine de destek olarak Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi’ni hayata geçirdi. Pegasus, ayrıca 2009 yılından beri yaygınlaşmasını istediği Golf sporunu da her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Pegasus Golf Challenge turnuvası ile desteklemeye devam ediyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21