• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

OTELLERİN UYKU TERCİHİ KAZ TÜYÜ

OTELLERİN UYKU TERCİHİ KAZ TÜYÜ
Hizmet kalitesinin gizli kahramanı uyku, oteller arasında uzun süredir önemli bir kavram haline geldi

TURİZMİN SESİ


Kaliteli ve sağlıklı uykuyu garantilemek isteyen çok sayıda ulusal ya da uluslararası otel, odalarında bulundurdukları “kaz tüyü” uyku ürünleri ile müşterilerinin keyifli ve huzurlu bir uyku deneyimi geçirmesini sağlıyor. MAYA TEKSTİL'in kaz tüyü uyku ürünleri, uyku kalitesini artırmaya yönelik geliştirilmiş teknolojilerle doğal uykunun anahtarını sunuyor. MAYA TEKSTİL'in yastık ve yorganları farklı uyuma alışkanlıkları olan kişilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Yorucu iş toplantıları, yoğun geçen iş gezileri veya hızlı yaşanan tatiller… Günün sonunda mutlaka dönülen otel odalarında rahat bir uykunun yerini hiçbir şey tutamaz. Beş yıldızlı lüks oteller veya popüler şehir otellerinin artık en çok dikkat ettikleri konuların başında müşterilerine beş yıldızlı uyku konforu yaşatmak geliyor. Günümüz şartlarının yoğunluğundan dolayı gelişen turizm ile hizmette sınır tanımayan oteller, uyku ürünlerinde de sağlık, konfor ve doğallığı bir arada yaşatan uyku ürünlerini tercih ediyorlar. Müşterilerine uyku konforu yaşatan tesislerin her biri, kaz tüyünü öncelikli olarak sunuyorlar. Müşterilerine yastık menüleri sunan oteller ise, menü içerisinde yer alan yastık ve yorganlar ile farklı ihtiyaçlara yanıt oluyorlar. Yüzüstü, sırtüstü, yan, dolgun, yüksek, sert, yumuşak yastık sevenleri düşünen oteller, MAYA TEKSTİL'in uyku ürünleri ile uyuma alışkanlıklarına göre hizmet sunuyorlar.

Otellere kaz tüyü yastık ve yorgan sağlayan MAYA TEKSTİL, sağlıklı uyku ürünleri ile otellerde beş yıldızlı uyku konforunu sunuyor. Kaz tüyünden üretilen yastık, yorgan, bebe uyku ürünleri ve uyku pedlerinden oluşan MAYA TEKSTİL ürünleri, uyku kalitesini artırmaya yönelik geliştirilmiş teknolojiler ile üretiliyor. Uyku ürünlerinde sağlıklı bir ortamda uykunun geçmesi çok önemlidir. Uykuda geçirilen zamanın doğal, antialerjik ve hijyenik bir yapıya sahip olması oldukça önemli. Yastıkların kaliteli ve konforlu olmasına özellikle dikkat ediliyor. Alçak, yüksek, ortopedik gibi özelliklerde üretilen ve uyuyan kişilerin ergonomilerine uygun olarak tasarlanan yastıklar, yerli ve yabancı otellerin tercihlerinde üst sıralarda yer alıyor. Kaz tüyü yastıkları ayrıca kaliteli olmaları. Bu hem yastığı kullanan kişiler için hem de otel yetkilileri için büyük bir katma değer oluşturuyor.

Sağlıklı, doğal, hijyenik ve antialerjik özelliklere sahip olan MAYA TEKSTİL'in yastık ve yorganları, farklı uyku ihtiyaçlarına yanıt vererek EDFA güvencesi ile buluşuyor. Firmaları daha kaliteli tüy kökenli ürünler üretmeye teşvik etmek ve ürünlerin kalitesini yükseltmek amacıyla kurulan EDFA güvencesi ile üretilen kaz tüyü yastık ve yorganlar, sıcaklık, yumuşaklık ve doğallıktan vazgeçemeyenler için huzurlu ve keyifli uykular sunuyor. Dünyanın en hafif dolgu maddesi olan kaz tüyünün hafifliği ile buluşan MAYA TEKSTİL'in yastık ve yorganları ile konakladığınız otelinizde kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz.

Sıcaklık değişimlerine karşı vücudu koruyan, nemi ayarlayan ve uyku için uygun bir atmosfer oluşturan MAYA TEKSTİL ürünleri, sağlıklı uyku için çok daha fazlasını sunuyor. Ülkemizde, yüksek kalite ve teknolojide uyku ürünleri üreterek, uyku kültürü bilincini oluşturmada büyük rol oynayan MAYA TEKSTİL hakkında www.mayatekstil.com ziyaret edilebilir, 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

MAYA TEKSTİL HAKKINDA
Ev tekstili alanında 1992 yılından bu yana faaliyet yürüten MAYA TEKSTİL, ithal ettiği kaz tüyünün yanı sıra en yüksek kalitedeki sentetik dolgu malzemelerini de kullanarak yastık ve yorgan üretiyor. MAYA TEKSTİL'in PENELOPE, OTHELLO ve MAYA ELİTE olmak üzere farklı markalarda ürün grupları bulunuyor. Günde 3000 yastık ve 200 kadar yorganın üretildiği MAYA TEKSTİL'in İstanbul Ümraniye'deki fabrikasında üretilip satışa sunulan PENELOPE kaz tüyü yastık ve yorganlar Orta Doğu'dan Balkanlara, Afrika'dan Uzak Doğu'ya kadar farklı koşullara sahip coğrafyalarda uzun yıllardır kullanılıyor.

Ürünlerinde değeri tartışılmaz ve dünyaca tanınmış Macar kazlarının tüylerini kullanan MAYA TEKSTİL, ürettiği yastık ve yorganlarda kaliteyi süreklileştiriyor. EDFA (European Down and Feather Association) üyesi ve NOMITE belgeli MAYA TEKSTİL kullandığı ileri teknoloji ile Avrupa standartlarında üretim yapıyor. MAYA TEKSTİL ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve en yakın bayileri öğrenmek için www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir veya 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21