• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

OKAN GOLF KULUBÜ KURULDU

OKAN GOLF KULUBÜ KURULDU
Kralların Oyunu olarak bilinen, dünyanın en güçlü yöneticilerinin tercih ettiği golf sporuna Okan Üniversitesi öğrencileri büyük ilgi gösterdi

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Okan Üniversitesi Akfırat Kampüsü'nde öğrenciler arasında golf sporunu tanıtmak, yaygınlaştırmak ve bu sporu insanlar için bir yaşam tarzı haline getirmek amacıyla Kralların Oyunu olarak bilinen Golf sporunu tabana yaymak için kuruldu.

Okan Golf Kulübü, çalışmalarına yerleşke içerisindeki Yaşam Merkezi Golf Eğitim Sahası'nda gerçekleştiriliyor.Okan Golf Kulübü üyeleri İstanbul Golf Kulübü sponsorluğunda eğitim olanaklarına sahip olacaklar.

 

Yerleşke içerisindeki eğitim sahası ve kapalı salonda golf eğitimi almak isteyenler Hasan Aksu ve Özdemir Allahverdi hocalar eşliğinde eğitime başlayacak. Okan Golf Kulübü ekibi öğrencilere Golf sporuna başarılı olmak için önce kendine inanmak gerektiğini ve bu inançla sahaya çıkıp başarmak gerektiğini aşılıyorlar.

Öğrencilerin hedefi ise dünyaca ünlü isimlerin içine girmek olacak. İstanbul Golf Kulübü sponsorluğunda gerçekleştirilen çalışmalar golf oyuncusu öğrenciler için heyecanlı bir aktivite oluyor.


2003 senesinde Narlıdere Golf Kulübü'nde golfte top toplayarak başlayan ve hedefini İstanbul'da üniversite okuyup golf hocası olmak olarak belirleyen Özdemir Allahverdi 2009 yılında Okan Üniversitesi'ne yerleştirildi.

Özdemir hoca aktif ve hırslı yapısıyla kısa zamanda Spor Bilimleri Başkanı Lale Orta'dan destek alıp çalışmalara başladı. Okan Üniversitesi Golf Kulubü'nü kurarak golfü üniversitelere yayma konusunda oldukça hırslı ve başarılı oldu.

2010 -2011 yılı golf çalışmalarını devam ettirecek olan Özdemir 24 kişilik bir ekiple çalışmalarını yapıyor.Ayda bir golf kulüplerine gezi düzenleyeceklerini söyleyen Özdemir hoca amaçlarının golfü tabana yaymak ve insanlarda oluşan pahalı spor tezini kırmak olduğunu açıkça belirtiyor.


Çalışmalarını Okan Golf Kulüp Başkanı Ayşula ÖZGEN ile gerçekleştiren ALLAHVERDİ golfü ileri ki senelerde tabana yaymanın ancak okullardaki gençlere golf sporunu sevdirerek ve etkinlikler düzenleyerek eğlenceli bir hale getirildiği taktirde başarılı olacağına inanıyor.



Okan Golf Kulübü Başkanı Ayşula ÖZGEN de bu seneki aktivitelerimizin zenginliği ve gerçekleştireceğimiz organizasyonlardan büyük zevk alacaksınız, düzenli olarak antremanlara ve etkinliklerimize katılan golf öğrencilerimize ödüllerimiz,aktivitelerimiz ve sürprizlerimiz olacaktır dedi.

Golf deki rakibiniz, hiç bir şekilde sizin oyununuza müdahale edemez. Yani, oyunu en iyi şekilde tamamlamak tümüyle size bağlıdır. Golf, küçük bir topun özel sopalarla, belli deliklere sokulduğu bir açık Hava sporudur. Uzunluğu 100 metre ile 600 metre arasında değişebilen bir golf alanında 9 ya da 18 delik bulunur. Oyunu, en az vuruş yaparak bitiren kişi kazanır

Özdemir hoca ,İstanbul Golf Kulübü sponsorluğunda gerekli bütün malzemeler öğrenciler tarafından kullanılıyor gönüllü sporcuları da okul dışında olmasına rağmen çalışmalara ve etkinliklere dahil edebileceklerini söyledi.

Golf sporu bir gönül işidir severek ve inanarak golf sporunu yaymak için enerjimiz sonsuzdur tüm gençleri Okan Golf Kulübü'ne bekliyorum dedi.

UYARI!
Bu sitede yer alan tüm içerik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca tescil ve koruma altındadır. Yayınlanan haberin tüm hakları WEB Medya Grubu  www.turizminsesi.com 'a  aittir.Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp, kullanılamaz.Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir

  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21