• BIST 10488.89
  • Altın 3410.929
  • Dolar 36.553
  • Euro 39.6819
  • İzmir 6 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara -3 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

OGS VE KGS ABONE SİSTEMİNDE ARTIŞ VAR

OGS VE KGS ABONE SİSTEMİNDE  ARTIŞ VAR
Boğaz köprüleri ile paralı otoyollarda kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ile Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) uygulamalarına olan ilginin her geçen gün arttığı, her iki sistemdeki abone sayısının 3 milyon 398 bin 710'a ulaştığı bildirildi.
Turizmin Sesi
Kara yolları Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çelikcan, otoyol giriş ve çıkışlarındaki araç yoğunluğunu önlemek üzere başlatılan OGS ve KGS sistemine kullanıcıların ilgi göstermeye başladıklarını söyledi.

OGS ve KGS'nin otoyol kullanıcılarına zaman ve paradan tasarruf sağladığını belirten Çelikcan, OGS abone sayılarının 1 milyon 521 bin 286, KGS abone sayılarının da 1 milyon 877 bin 424 olduğunu ifade etti. Çelikcan, toplam OGS ve KGS kullanıcı sayısının 3 milyon 398 bin 710'a ulaştığını vurgulayarak, sürücülerden seri ve konforlu geçişler için sistemden yararlanmalarını istedi.

Çelikcan, OGS ve KGS'nin kullanılması durumunda geçişlerin yüzde 20 indirimli olduğunu da hatırlattı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21