• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

NİŞANTAŞI’NIN KEYFİ YENİLENDİ

NİŞANTAŞI’NIN KEYFİ YENİLENDİ
Nişantaşı Marca Exclusive, baştan sona yenilenerek, tasarımından, menüsüne kadar daha modern ve yeni adının hakkını verecek ayrıcalıklı yüzüyle konuklarını karşılıyor

TURİZMİN SESİ


Açıldığı günden bu yana, İstanbul yeme içme, eğlence hayatına farklı bir soluk getiren ve unutulmaz partileriyle dikkat çeken Nişantaşı'nın favori adresi Marca, 2009 – 2010 sezonunda, müdavimlerini yenilenen, zengin yüzü Marca Exclusive ile karşılıyor. Her sene kendini yenileyerek, sektöre farklılık ve ayrıcalık katmayı ilke edinen ve müdavimlerini yenilikleri ile şaşırtmayı seven Marca Exclusive, bu sene de yeni adının hakkını verecek ayrıcalıkları ve özellikle de yenilenen gurme lezzetleri ile Pazar hariç tüm hafta boyunca 11:00'den 02:00'ye kadar hizmet veriyor.

Yenilenen modern ve eğlenceli mimarisinde, rahat ve konforlu bir ambiyans yaratılmış. Mekan içinde kullanılan sıcak renkler ve pop art tarzı grafik desenler oldukça eğlenceli bir hava katıyor. Kiremit dokusuyla dikkat çeken duvarlar, yemek ve eğlence boyunca bambaşka diyarlara götüren farklı ülkelerin estetik resimleri ile süslenmiş. Aynalı kolonlar da mekan içine zenginlik katarken, gece boyunca ışık oyunlarının baş yaratıcısı olarak öne çıkıyor.

Tadıyla, eğlencesi ile ve asla ödün vermediği keyifli hizmet kalitesi ile açıldığı günden bu yana Nişantaşı'nın favori adreslerinden biri olmanın hakkını veren Marca Exclusive'de hissedilen samimi atmosfer, her yaştan insanın keyfine eşlik ediyor.

MarcaExclusive'den Ayrıcalıklı Bir Yenilik Daha: Özel Marca Exclusive Öğle Yemeği Menüleri Marca Exclusive; öğle yemeği, akşamüstü buluşmaları ve akşam yemekleri için dünya ve Akdeniz mutfağının lezzetleri ile yine iddialı ve zengin bir menü sizi karşılıyor. Bu sene başlangıcından, risottosuna ve tatlılarına kadar 7 etaplı ve oldukça alternatifli bir menü hazırlayan Marca Exclusive'de bu senenin en dikkat çeken yenilikleri arasında keyifli lounge müziklerinin eşliğinde sunulan oldukça cazip ve seçenekli zengin set öğle menüleri… Tatlısından salatasına, içeceğinden, tercihe göre 1 kadeh şarabına kadar oldukça doyurucu 12 farklı set öğle menüsü sunan Marca Exclusive'de set menü tercih etmeyenler için de ayrıca özel bir öğle menüsü yer alıyor. Yenilenen menüde diyet yapanlar ve vejetaryenler de unutulmamış. Zengin salata seçenekleri ve menüde vejetaryenlere özel sunulan alternatifler, hafif ve sağlıklı oldukları kadar lezzetliler de.

Damak tadı konusunda kalitesinden ödün vermeyen Marca Exclusive, 2010 yılında da lezzete önem verenlerden tam not aldığı gibi, birbirinden iddialı özel parti geceleri ile de yine eğlence dünyasında oldukça sık adından söz ettiriyor. Hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilen parti geceleri, farklı tarzları ve konseptleri bir araya getirerek, adeta eğlence severlerin buluştuğu bir nokta olan Marca Exclusive'de samimi ve kaliteli eğlence keyfini yaşatıyor.

İçki menüsü de, yenilenen lezzetleri ve isimleri ile oldukça dikkat çekici… Godfather, Godmother, Red Dream, Free Angels, Exclusive Times ve Marcanight gibi özel kokteyller bu sene Marca Exclusive barının gözdeleri…

Mekan, özellikle parti olan Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri ve hafta sonları yoğun oluyor. Yenilenen lezzetleri keşfetmek ve geceye kaliteli bir eğlence anlayışıyla devam etmek isteyenlerin, 1 – 2 gün öncesinden rezervasyon yaptırmalarında fayda var.

Pazar günleri hariç haftanın her günü 10:00 – 02:00 saatleri boyunca hizmet veriyor. Öğle Saatlerine Özel: Ana menüden de seçim yapılabilen öğle saatlerinde 1 içecek ya da 1 kadeh şarap dahil sunulan fiks öğle menüsü 16 – 22 TL arasında değişiyor…

Favori Lezzetleri: Marca usulü kiremitte yoğurtlu kebap, 3 farklı alternatifle sunulan papardella, Marca special pizza, kiremitte Marca soslu levrek, çikolatalı sufle ve panna cotta… Özel kokteylleri: Godfather, Godmother, Red Dream, Exclusive Times, Free Angels, Kir Royal, Marcanight, Caipirinha ve Americano…

Müzik tarzı: Öğle ve akşamüstü lounge müzik günün stresinden arındırıyor. Akşam yemeği saatleri boyunca birbirinden özel İtalyan ve Fransız parçaları ayrıcalıklı lezzetlere eşlik ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde yerli yabancı popüler parçaların eşliğinde müziğin ritmi hızlanıyor.

marcaexclusive.com  
Abdi İpekçi Cad. Zati Apt. No: 36 / A Nişantaşı
0212 240 57 00

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21