• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

New Deal Avrupa Pazar Yeri ve Forumu 2023 için konuşmacılar açıklandı

New Deal Avrupa Pazar Yeri ve Forumu 2023 için konuşmacılar açıklandı
Güneydoğu Avrupa'daki turizm endüstrisi, 160 kayıtlı delegenin bu hafta Londra'da New Deal Europe Pazaryeri ve Forumu'na katılmaya hazırlandığı şimdiye kadarki en büyük etkinliğine hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ


ABTA CEO'su Mark Tanzer, bu yıl “New Deal Avrupa bölgesi bir sonraki büyük şey mi ve öyleyse hazır mıyız?” konulu Forum panel oturumunda konuşacak. Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi Araştırma Başkanı Nejc Jus, Sırbistan Ulusal Turizm Örgütü Direktör Vekili Marija Labović ve Kıdemli Denis Ilic, Güneydoğu Avrupa'da turizmdeki inanılmaz büyümenin getirdiği zorlukları tartışmak için ona katılacaklar. Küresel tur operatörü G Adventures'ta Ürün ve Sözleşme Müdürü EMEA.

New Deal Europe organizatörleri, Mabrian Technologies İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ana Borduzha tarafından Forum panel oturumundan önce sunulacak olan Güney Doğu Avrupa'daki turizm trendlerine ilişkin pazar araştırması yaptırdı.

Tanzer, “New Deal Avrupa Forumu'nda konuşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. ABTA ve üyelerimizin, İngiltere giden seyahat pazarı için çok önemli destinasyonlar olan Güneydoğu Avrupa ülkeleri ile uzun süredir devam eden bağları vardır. 2023'te seyahatin pandemi öncesi seviyelere dönmesiyle birlikte, şüphesiz daha fazla büyüme için alan var. Güneydoğu Avrupa, yalnızca Birleşik Krallık'taki ziyaretçileri yerleşik favorilere geri getirmek için değil, aynı zamanda bölgenin güzel, misafirperver ve tarihi açıdan zengin ülkelerindeki daha az bilinen bölgeleri sergilemek için de iyi bir konumdadır.'

Belgrad'dan konuşan Marija Labović, "New Deal Europe'un uzun süredir ortağı olan Sırbistan Ulusal Turizm Örgütü, 2023 NDE Pazaryeri ve Forumu'nu sabırsızlıkla bekliyor. Bu türden tek etkinlik olan NDE, Balkanlar'ın ve daha geniş Güney Doğu Avrupa bölgesinin büyüyen turizm destinasyonlarına iş yaratmaya adanmış benzersiz seyahat pazarı platformu olarak kabul edilmektedir. Geçmişte NDE etkinliklerinden ve organizatörlerinin proaktivitesinden çok faydalandık ve gelecekte onlardan daha azını beklemiyoruz.

New Deal Europe Pazar Yeri ve Forumu, eğlence pazarındaki işletmelerin on iki ülkedeki turizm endüstrisindeki önemli oyuncularla bağlantı kurması için benzersiz bir turizm etkinliğidir. ve bu yılki etkinlik şimdiye kadarkilerin en kapsamlısı olmayı vaat ediyor. Foruma ek olarak, delegeler 20'ye kadar B2B toplantısına ve üç destinasyon sunumuna katılma şansına sahip olacaklar.

"Alpler'den Ege'ye" destinasyonları kapsayan bu beşinci ve yüz yüze yapılan yalnızca ikincisi, bu yılki B2B'ye katılmak için kayıtlı 70'in üzerinde alıcı ve 65 tedarikçi firma ile rekor sayıda turizm profesyonelinin ilgisini çekti. pazar yeri.

NDE ortak sahibi ve etkinlik organizatörü Robert Dee, "Güney Doğu Avrupa, en hızlı büyüyen turizm destinasyonlarından biridir ve New Deal Europe Pazaryeri ve Forumu, işletmelerin bir araya gelip burada yeni fırsatları keşfetmeleri için mükemmel bir platformdur" dedi.

New Deal Europe'un eş direktörü Tine Murn, "Bu yıl böylesine güçlü bir katılım görmekten heyecan duyuyoruz ve verimli ve anlayışlı bir etkinlik için sabırsızlanıyoruz" dedi. Jacobs Media Group ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik, 28 Mart'ta Londra'daki Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21