• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

MSC CRUİSES,YENİ DENEYİM PAKETLERİ

MSC CRUİSES,YENİ DENEYİM PAKETLERİ
MSC Cruises gemilerinde yeni yolculuk deneyimleriBella, Fantastica, Aurea ve MSC Yacht Club

MSC Cruises, 2013 kış sezonundan başlamak üzere yeni deneyim paketleri oluşturdu. Seyahat süresince konaklamanın yanı sıra farklı hizmetler tercihe bağlı olarak seçilebiliyor. MSC Cruises’in 12 gemisinde de konaklama; rahat ve konforlu iç kabinler, pencereli kabinler, balkonlu kabinler ve suitlerde yapılıyor. MSC Cruises Fantasia grubu gemileri; Preziosa, Divina, Splendida, Fantasia’da sunulan MSC Yacht Club konseptinde ise Yacht Club suiteler ve kişiye özel hizmet ayrıcalıkları bulunuyor. MSC Cruises’ın yeni deneyim paketleriyle seyahat severler, geleneksel cruises keyfinin yanı sıra yeni hizmet seçenekleriyle, alternatiflerle tanışıyor.Gemide olmanın değerli ve eğlenceli hali “Bella Deneyimi” yolcuları; şık dekore edilmiş kabinlerde, panoramik manzaralı spor salonunda, Broadway stili eğlence ve günlük aktivite programları ile seyahatin keyfini çıkarıyor, Akdeniz ve dünya mutfaklarından lezzetlerle çeşitleri restoranlarda ve 20 saate yakın açık olan gurme büfede damak zevklerini zenginleştiriyor.

Gemide olmanın konforlu ve esnek hali “Fantastica Deneyimi” yolcuları; Bella Deneyim Paketi’nin sunduğu seçeneklerin yanı sıra prestijli kabin ve gurme restoranlarda yemek saatlarini seçme ayrıcalığına sahip oluyor. Fitness ve yoga derslerinde avantajlar sağlıyor, çocuklara özel aktivitelerinden ve MSC Club üyeliği avantajlarından faydalanıyor. Gemide olmanın huzurlu hali “Aurea Deneyimi” yolcuları; rahatlığı keşfetme, şımartılma, zihin ve beden huzuruna kavuşma deneyimleriyle buluşuyor. Gemiye binişte sağlanan öncelik ve rahatlıkla birlikte, yemeklerini restoranlarda özel bölümde, ücretsiz içeceklerle beraber, istedikleri yemek saatlerinde yiyebiliyor; özel güneşlenme alanına erişim, Bali masajı, solaryum, buhar banyosu ve termal alana sınırsız geçiş dahil olmak üzere dinlenmenin keyfini çıkarıyor. Gemide biricik ve özel olma hali “MSC Yacht Club Deneyimi” yolcuları; özel seçenekler, ayrıcalık ve lüksün deniz üzerindeki ismi MSC Yacht Club ile tanışıyor. Gemi içinde gemi konseptiyle benzersiz cruise deneyiminde, özel dekore edilmiş suitlerde 24 saat butler ve concierge servisi, her şey dahil konsepti ile özel restoranlarda istenilen saatte rezervasyon, limitsiz içecek servisi, Top Sail Lounge ve özel güvertede güneşlenme keyfi seçeneklerine cevap buluyor.Tüm bu deneyimleri kış aylarında; Akdeniz, Kanarya Adaları, Güney Amerika ve Karayip Adaları rotalarında yaşayabilirsiniz.
 
MSC Cruises,  Mediterranean Shipping Company’e ait MSC Cruises, 2005 yılında turizm faaliyetlerine Türkiye’de başlama kararı alarak, acente hizmetlerini yürütmek için Arkas Holding ortaklığı ile MSC Cruises Türkiye’yi kurdu. Pazarın önde gelen cruise şirketi MSC Cruises Akdeniz'de yıl boyunca Güney Afrika, Kuzey Avrupa, Atlantik Okyanusu, Karayipler, Fransız Antilleri, Güney Amerika, Kızıldeniz ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde ise mevsimsel güzergahlar ile geniş bir yelpaze hizmet sunmaktadır. Fantasia sınıfında; MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida ve MSC Fantasia; Musica sınıfında,  MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra ve MSC Musica, Lirica sınıfında; MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera ve MSC Lirica’dan oluşan modern filosu ile on iki gemiye sahiptir. MSC Cruises, en iyi yönetim ve çevre koruma kalitesini belirten ve Bureau Veritas tarafından verilen ‘7 Golden Pearls’ sertifikasını alan ilk şirketir.  MSC, ayrıca, hem karada hem de gemideki catering hizmetlerine yönelik kalite ve gıda güvenliği alanlarında ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarına sahiptir. MSC Cruises, global pazar liderliğinin, faaliyet gösterilen fiziksel ve insansal çevrelere yönelik daha büyük sorumluluklar getirdiğine inanmaktadır. Bu bağlamda, 2009 yılında UNICEF ile Brezilya'daki engelli çocuklara kaliteli eğitim sağlanmasına yönelik bir sosyal projeye fon sağlamak amacıyla uzun vadeli ortaklığa gidilmiştir. MSC Cruises, bugüne kadar bu girişim için iki milyon Euro'nun üzerinde kaynak yaratmıştır.
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21