• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

MİCKEY VE DOSTLARI ANTALYA’YA GELİYOR

MİCKEY VE DOSTLARI ANTALYA’YA GELİYOR
Dünyanın en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de izlenme rekorları kıran, “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” ilk kez Antalya’ya geliyor

TURİZMİN SESİ


“Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” Antalya’da çok kısa bir süre için Türkçe sahnelenecek
Dünyanın en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de izlenme rekorları kıran, “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” ilk kez Antalya’ya geliyor. 
Konyaaltı’ndaki Antalya Akvaryum’un yanında bulunan alanda kurulacak olan yaklaşık 1100 kişilik özel Disney Live çadırında Eylül ayının sonuna kadar kalacak olan gösteri,  kısa bir süre için Antalya’lılara özel Türkçe ve sonrasında yabancı turistler için İngilizce ve Rusça sahnelenecek. 
İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından Türkiye’nin çeşitli illerinde sahnelenen gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, “Küçük Deniz Kızı”, “Aladdin” ve Disney/Pixar’dan “Oyuncak Hikayesi”nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede sihirli bir dünya yaratacak. En sevilen Disney filmlerinden bölümlerinin yanı sıra çeşitli sürprizlerin de olacağı bu muhteşem gösteri boyunca Disney kahramanları Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra bir Sezen Aksu klasiği olan Kenan Doğulu’nun seslendirdiği “Çakkıdı” parçasıyla da doyasıya dans edecekler. Gösteri Eylül ayı sonuna kadar Antalya’da kalacak.
 
disney-live!-mickey’nin-muzik-festivali-1.jpg
 
Gösterinin Konusu
Tüm aileye yönelik bu müzikal festivalde; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy muhteşem bir konser sahneliyorlar ve hip hop, swing, pop, reggae, rock, country ve başka pekçok tarzdan esinlenen müziklerle eğleniyorlar. Müzik festivalinde Prenses Ariel, Sebastian, Ursula; Prenses Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz Lightyear ve Jessie’nin de aralarında bulunduğu 25’den fazla Disney karakteri rol alıyor. “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” çocuklara aileleri ile birlikte hayat boyu unutmayacakları eğlenceli anılar sağlamayı garanti ediyor. Disney’in hikaye anlatıcılığının güzel örneklerinden biri olan müzikal gösteri, çocuklar üzerinde önemli etkiler bırakıyor. İçeriğinde çocukların yardımlaşma ve paylaşma duygusunun, yaratıcılıklarının gelişmesine yardımcı temalar bulunan gösteri, olumlu mesajları ve müzikal yanıyla da çocuklara farklı bir bakış açısı sunuyor.
 
İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT)
İstanbul Çocuk Tiyatrosu, dünya çapında çocuk ve aile müzikallerini, tiyatro ve gösterilerini yurdumuza getirmek, genç bir nesil oluşturmak yolunda yeni çözümler üretmek adına kuruldu. “Her çocuğa unutamayacağı bir İLK sahne gösterisi deneyimi yaşatmak”  ilkesini benimseyen İstanbul Çocuk Tiyatrosu, bu amaç doğrultusunda  “Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası” gösterisini Türkiye’ye getirdi. Ardından Eylül ayında “Disney On Ice – Disneyland Macerası” gösterisini İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirdi. Ocak 2011’e ise çocuk ve ailelere yönelik yeni bir gösteri olan “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” başarıyla sahneye konuldu. 7 Ekim 2011 tarihinde ise Disney’in dünyada büyük yankılar uyandıran muhteşem buz gösterisi “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”ı Türk çocukları ve aileleri ile buluşturdu. “Disney Live! Mickey’nin Çılgın Yolculuğu”nu 18 Ocak- 5 Şubat 2012 tarihlerinde sahneledi. Son olarak Trump Towers Mall içerisinde 507 kişilik tam donanımlı bir tiyatro yatırımı yapan ICT ayrıca bir ilki gerçekleştirip, Türkiye’de izlenme rekoru kıran “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”ni Feld Entertaintment ve Disney ortak yapımı ile yerelleştirilerek 23 Nisan 2012’de Türk kadrosuyla Türkiye çapında sahnelemeye başladı.
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21