• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

MARDAN PALACE ELECTROLUX’Ü TERCİH ETTİ

MARDAN PALACE ELECTROLUX’Ü TERCİH ETTİ
Akdeniz'in en lüks otelleri arasında yer alan Mardan Palace'ın mutfaklarında dünya lideri Electrolux Profesyonel tercih edildi

TURİZMİN SESİ


Günlük 10 ton çamaşır yıkama kapasitesine uygun olarak Electrolux tarafından kurulan Mardan Palace'ın çamaşırhanesinde gelişmiş otomasyon sistemleri kullanıldı.

Endüstriyel mutfak ve çamaşırhane sektöründe dünya lideri Electrolux Profesyonel'ın cihazları, yüksek standartları ile Türkiye'nin belki de en lüks oteli olan Mardan Palace'ın mutfak ve çamaşırhanesinde hizmet verecek. Toplam 560 odası ile misafirlerine kapılarını açan Mardan Palace'ın 1 ana mutfağı, 1 banket mutfağı, 16 restaurantı ve 32 barında Electrolux Profesyonel'in binlerce ekipmanı kullanıldı.

Mardan Palace'ın Mutfak Ekipmalarının Değeri 80 İyi Restaurant veya 10 Resort Otel Mutfağına Eşdeğer…

Electrolux Professional Türkiye Müdürü Semih ORCAN gerçekleştirilen çalışma ile ilgili olarak “Electrolux markasının standartları bakımından Türkiye'nin en prestijli projelerinden biri olan Mardan Palace tarafından tercih edilmesinden büyük gurur duyuyoruz. Mardan Palace'ın mutfağında yer alan cihazların bütçesi ile Türkiye'de üst gelir grubuna hitap eden 10 resort otelin mutfakları kurulabilirdi. En ileri teknolojik ekipmanlarımızın kullanıldığı bu projede bir yandan yüksek performansı hedeflerken aynı zamanda çevreye saygılı olmayı amaçladık. Mardan Palace'da kullandığımız tüm ürünler yeşil sertifikaya sahiptir ve %97 oranında geri dönüşümlüdür.” dedi.

Electrolux Profesyonel tarafından tüm projede 9 adet Therma Swiss Finish pişirme gubu, 10 adet Thermaline Thermetic pişirme grubu, tek parça yüksek hijyen seviyeli ağır iş amaçlı Electrolux çalışma tezgahları ve teknolojik davlumbazlar, 12 adet air-o-steam ve air-o-speed kombi fırın, 150 adet Smart heavy duty buzdolabı, 8 adet air-o-chill şok soğutucu-dondurucu ve 60 adet Electrolux bulaşık makinesi kullanıldı. Ayrıca 16 ayrı restaurantın açık mutfaklarında Electrolux Profesyonel'in prestij ürünü 7 adet Molteni pişirme grupları yeraldı.

Tümü el yapımı olan Molteni kuzineleri Türkiye'de ilk kez bir tesiste bu kadar çok sayıda monte edildi. Electrolux Profesyonel Mardan Palace'ın tüm endüstriyel çamaşırhane ekipmanlarını da sağladı. Günlük 10 ton çamaşır kapasitesine göre tasarlanan çamaşırhanede çok sayıda büyük kapasite çamaşır yıkama ve kurutma makinesi monte edildi ve çamaşırhanede gelişmiş otomosyon sistemleri uygulandı.

Antalya'nın Kundu bölgesinde temeli 3.5 yıl önce atılan Mardan Palace, 23 Mayıs 2009 günü görkemli galası ile kapılarını misafirlerine açtı. Yatırım maliyeti 1 milyar doları aşan ve 180 bin metre karelik alana yapılan Mardan Palace'ın açılış galasına Kazakistan Cumhurbaşkanı Nur Sultan Nazarbayev, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Monica Bellucci, Sharon Stone, Richard Gere, Tom Jones, Mariah Carey, Paris Hilton ve Seal gibi tanınmış birçok isim katıldı.

Electrolux Profesyonel Hakkında
Electrolux, profesyonel mutfak ekipmanları ve çamaşırhane çözümleri üretiminde ve dağıtımında da bir dünya lideridir. Çok yüksek oranda AR-GE yatırımı yapan Electrolux Profesyonel, sahip olduğu 200'den fazla özel patentle müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlar. Electrolux Profesyonel yeni teknolojilerin öncüsü olmakla kalmayıp, satın alma sürecinden danışmanlığa, tasarımdan, montaja ve eğitime kadar müşterisine entegre çözümler sunar. Satış sonrası hizmetler sadece teknik destekle kalmaz, garanti süresince ürünlerin tam kapasiteyle çalışmasına ve müşterilerinin her zaman bir adım önde olmasına olanak veren diğer özel eğitimleri de içerir.

Endüstriyel mutfak ve çamaşırhane sektöründe dünya lideri olan Electrolux Profesyonel Türkiye'de de son 23 yılda en büyük ve en prestijli projelere katkıda bulundu. Electrolux Profesyonel'in teknolojik ürünler tedarik ettiği tesislerden bazıları şunlar: Ritz Carlton Hotel, Ramada Hotel, Intercontinental-Istanbul, Crown Plaza, Büyük Efes Swiss Otel, Lykia World, Mövenpick, Ataköy Sheraton Hotel, Holiday Inn Airport Hotel, W Hotel, Amerikan Hastanesi, Acıbadem Hastaneleri Merkez Mutfak ve Çamaşırhanesi, ASM John Hopkins Hastanesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21