• BIST 9109.34
  • Altın 2919.651
  • Dolar 34.2345
  • Euro 37.6242
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Eylül 2024 67'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Eylül 2024 67'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 

KURBAN BAYRAMI İÇİN FARKLI ROTALAR

KURBAN BAYRAMI İÇİN FARKLI ROTALAR
Türkiye’nin en seçkin seyahat acentelerinden biri olan Back-Up Travel, Kurban Bayramı için farklı rotalarda yeni keşifler yapmak isteyenleri bekliyor

TURİZMİN SESİ


Rotasını doğuya çevirenler için Hindistan’da mistik bir macera Mysore Dasara Festivali, büyüleyici ve sıra dışı Vietnam, egzotik Japonya, Terracotta askerleriyle Çin, baş döndürücü Güney Kore; güneye çevirenler için de nefes kesen Güney Afrika turları Back-Up Travel’ın Kurban Bayramı için önerileri arasında yer alıyor.Back-Up Travel sadece Back-Up üyelerine değil, tatil ve macera seven herkese birçok alternatif sunuyor. Seyahat ve keşif tutkunları için fark yaratan seyahat acentesi Back-Up Travel, Kurban Bayramı’nda alternatif bir seyahati tercih edenlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Kurban Bayramı’nda sıra dışı destinasyonlarda maceraya atılmak isteyenler için tur önerilerini derleyen Back-Up Travel, Vietnam’dan Güney Afrika’ya farklı rotalarda seçenekler sunuyor.İstisnai güzellikler sıra dışı Vietnam Turu’nda

(20 - 28 Ekim 2012) Vietnam ruhunu keşfetmek isteyenler bu bayram Back-Up Travel’ın sıra dışı Vietnam Turu’nda buluşuyor. İstisnai güzellikleri, büyüleyici doğa harikalarını ve mutlak bir sükuneti bir araya getiren Vietnam coğrafyası, hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandıracak.

İyiliğin kötülüğe karşı zaferini Mysore Dasara Festivali’nde kutlayın (19 - 25 Ekim 2012)
Hindistan’da mistik bir festival, bayram tatilini farklı kılacak. Heyecan ve neşeyle kutlanan, renkli görüntülere sahne olan Mysore Dasara Festivali, iyiliğin kötülüğe karşı zaferini simgeliyor. Dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin akınına uğrayan festivalde özel olarak süslenmiş filler ve atların geçit töreni, görsel bir şölen sunuyor.

Egzotik Japonya (21 - 28 Ekim 2012)
Binlerce yıllık gelenek, yüksek teknoloji, nefes kesen mimari ve muhteşem bir doğa Japonya’da bir araya geliyor. Tokyo, Hakone ve Kyoto’yu kapsayan tur boyunca Meiji Tapınağı’nı Japonya’nın en yüksek dağı Fuji Dağı’nı, sülfür rüzgarları ve sıcak su kaynaklarıyla ünlü Owakudani Kaynayan Vadi'yi, UNESCO Kültür Mirasları arasında yer alan Kiyomizu Tapınağı'nı ve dünyanın en büyük bronz Buddha heykeline ev sahipliği yapan Todaiji Tapınağı'nı görmek mümkün oluyor.

Dünü ve Bugünüyle Çin (20 - 28 Ekim 2012)
Kurban Bayramı’nda zengin bir tarih ve kültür mirasıyla tanışmak isteyenlerin destinasyonu Çin oluyor. Tarih yazılan Tiananmen Meydanı, imparatorların adresi Yasak Şehir’i, Terracotta askerlerinden oluşan ordusuyla kadim kültürü yakından görmek, modern ve fütüristik Şangay mimarisini yerinde incelemek isteyenler için Çin, bayram tatili turlarının farklı bir alternatifi oluyor.

Sürprizlerle dolu Güney Kore (20 - 26 Ekim 2012)
Baş döndürücü kentleri, misafirperver halkı, mistik ve güzel kırsal kesimiyle Güney Kore harika bir seyahat için her şeyi sunuyor. Back-Up Travel’ın Güney Kore Turu’nda dünyanın en büyük yedinci şehri, yaşama sevincinin sokaklarda hissedildiği hareketli ve enerjik Seoul, tapınakları ve pagodalarında zengin kültür ve tarihin gözler önüne serildiği Gyeongju, ziyaretçileri için birçok güzel sürpriz barındıran hareketli liman şehri Busan görülebiliyor.

Doğanın tüm renkleri Güney Afrika’da (20 - 28 Ekim 2012)
Back-Up Travel, bayramda Güney Afrika'nın nefes kesen manzaralarına ve zengin doğal yaşamına tanıklık etme fırsatı sunuyor. Yeşil ve maviyi bir araya getiren Güney Afrika Turu’nda antiloplar, babunlar, deve kuşları ve penguenlerle zaman geçirebilir, balinaları izleyebilir, fil turu ve safari yaparak hafızalara kazınacak bir tatil yaşayabilirsiniz.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21