• BIST 9109.34
  • Altın 2919.651
  • Dolar 34.2345
  • Euro 37.6242
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Eylül 2024 67'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Eylül 2024 67'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 

Kabak Koyu’nda Bungalovlarda Tatil Keyfi

Kabak Koyu’nda Bungalovlarda Tatil Keyfi
Yaz sıcaklıklarının gelmesiyle birlikte tatilciler artık harekete geçerek yaz tatili için planlamalar yapmaya başladı

TURİZMİN SESİ


İş stresine biraz mola vermek isteyen, tüm yılın yorgunluğunu atmak isteyen kişiler şehirden uzak, sessiz, sakin aynı zamanda dinlendirici ve eğlenceli bir yer arayışına girmiş durumdalar. Son dönemlerde tatilciler klişe tatillerin yanı sıra farklı bir deneyim yaşatacak aynı zamanda konforlu bir tatil imkânı sunan bungalovları tercih etmektedirler. Hem doğa ile iç içe hem sessiz hem de huzurlu ve rahat bir konaklamanın kapılarını aralayan bungalovlar, bütün kişilere aynı hissi tattırmakta ve şehir hayatından uzak, keyifli bir tatil geçirmelerine imkan tanımaktadır.

 

kabak-koyunda-bungalovlarda-tatil-keyfi.jpg

Alternatif tatil arayışında olan, lüks otellerin yanı sıra daha mütevazi, doğayla bütünleşmiş bir ortamda yazın keyfini çıkarmak isteyenler kabak koyu bungalov evleri veya ağaç evleri konaklama listesine ekleyebilirler. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürekli olarak yaz-kış tatili yapan kişiler, özellikle otellerde süregelen klasik tatil anlayışından sıkılmış durumdalar. Buna bağlı olarak herkes farklı bir tatil arayışı içerisine girmiş durumda. Klasik tatil anlayışının dışında kalan, farklı deneyimler yaşatan aynı zamanda burada konakladığınız süre boyunca farklı etkinliklerde de yer almanıza imkan tanıyan bungalovlar, tatilcilere beklediklerinden de fazlasını sunmaktadır. Dünya üzerinde trend olan ve çevreci tatil olarak nitelendirilen ağaç evler şimdilerde daha ön plandadır. Dünya üzerinde trend olan bungalovlar son yıllarda Türkiye’ de de etkisini gösterdiği gibi her yıl birçok tatilci tarafından tercih konusudur.

kabak-koyubungalovlarda-tatil-keyfi.jpg

Bungalov evlerde özellikle yaz tatilinin keyfini çıkartırken Karadeniz’ in yaylalarında yürüyüşe çıkabilir, Ege’ nin mavi sularında yüzebilir ya da Türkiye’ nin dört bir köşesinde yer alan mevsim güzelliklerini keşfederek tüm bu güzelliklere hayran kalabilirsiniz. Türkiye, her mevsim gezip görebileceğiniz, ağaçlarla kaplı yemyeşil tepelere, turkuaz renkli ve temiz sularıyla ünlü koylara, yeşilin bütün tonlarını içine alan göllere sahip cennetten bir köşedir. Tatil için gittiğiniz yerlerde kendinizi o yöreye ait hissetmeyi, her gün yeşil ile mavinin iç içe olduğu, hayranlıkla uyanacağınız doğa manzaralarıyla karşılaşmayı istiyorsanız bungalov evler konusunda birçok alternatifinizin olduğunu unutmayın.

kabak-koyubungalovlarda-tatil-keyfi-001.jpg

Kabak Koyu’na Nasıl Giderim?

Kabak Koyu, Muğla- Fethiye’ ye 31 km uzaklıkta olan, berrak sulara ve eşsiz doğa manzaralarına sahip bir tatil beldesidir. Bölgede lüks tatil arayışından uzak, doğayla iç içe olmak isteyen kişiler için özel olarak tasarlanmış bungalov evler bulunmaktadır. Likya yolu üzerinde yer alan, sessiz, sakin, şehir hayatından uzak, dinlendirici etkiye sahip tatil duraklarından biri denilebilir. Kabak koyu’ na ulaşım aslında çok kolay değil. Özel aracınızla bir bölgeye kadar gelebiliyorsunuz. Koya araç girişi yasak olduğundan dolayı koya ulaşabilmek için servisleri tercih edebileceğiniz gibi yürüyebilirsiniz de. Farklı illerden gelecek olan kişiler otobüs ile yolculuk yapmaları halinde Fethiye otogarında ki Faralya köy dolmuşlarına binerek bölgeye ulaşabilirler. Faralya köyünden Kabak koyu’ na ulaşmak için engebeli özelliğe sahip Likya Yolu üzerinden yürüyebilir veya köyden kalkan taksi ve dolmuşlarla aşağıya inebilirsiniz.

kabak-koyubungalovlarda-tatil-keyfi-002.jpg

Koyda lüks oteller ve mekanlar yerine sizleri ağaç evler karşılamaktadır. Doğayla iç içe girmiş, yeliş ile mavi tonunun bir arada olduğu Kabak koyu, misafirlerine farklı beklentiler sunmaktadır. Denizde yüzmekten sıkılmanız halinde kayalarda tırmanabilir, şelalede yüzebilir veya dağın eteklerinde yürüyüşe çıkabilirsiniz. Kabak Koyu Otel seçenekleri olarak ahşap özellikte, bungalov evlerden oluşan The Fabric Lounge, konaklamanın yanı sıra restaurant ve eğlence konusunda da alternatifler sunmaktadır. Kabak Koyu, saklı bir cennet olarak karşınıza çıkmaktadır. Kızılçam ormanlarıyla kaplı, denize meyilli bir yamaca sahip Kabak Koyu, saklı bir cennet olarak karşımıza çıkmaktadır. El değmemiş ve gizli kalmış doğasından dolayı her yıl yerli ve yabancı turistlerin büyük ölçüde ilgisini çekmektedir. Bölgede ilgi çekici noktalardan biri de ahşap özellikle ki bungalov evlerdir. Yazın sıcağından bunalmış, lüks otellerde konaklamak istemeyen, doğaya ve denize daha yakın olup aynı zamanda doğada farklı aktiviteler ile ilgilenmek isteyen kişilerin tek tercihi ağaç evler olmaktadır. Kabak koyu bungalov evleri tatilcilerine bu imkanı sunmaktadır. Koyun çevresinden tam anlamıyla bir tarih fışkırmaktadır. Koyun en önemli özelliklerinden biri ender rastlanan bir jeolojik yapı barındırmasıdır. Bölgede yer alan yüksek yapılı kayalar, deniz ve akarsuyun çevrelenmesiyle bölgede ki hayvan ve bitki türlerinin bölge dışına taşınmasının önüne geçildiğinden dolayı Kabak Koyu’ nda 300 metre yükseklikten akan şelalelere, mavi ile yeşilin iç içe girdiği, benzerine az rastlanan güzellikler ile karşılaşmanız mümkündür.

kabak-koyubungalovlarda-tatil-keyfi-003.jpg

The Fabric Lounge ‘de Konaklama

Kabak Koyu’ na geldiğinizde hem konforlu hem de keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız hiç kuşkusuz ilk tercihiniz muhteşem bir manzaraya sahip The Fabric Lounge olmalıdır. Kabak koyu otelleri arasında yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken, eşsiz manzaralara sahip The Fabric Lounge, 10 adet bungalova sahip butik bir oteldir. Klişe tatil seçeneklerinden tamamıyla uzak, her şeye insan elinin değdiği bu ortamda, sessiz, sakin ve dinlendirici bir tatil yapmak artık imkansız değil.  Gece dolunayın gündüz ise hem denizin hem de masmavi gökyüzünün tadını çıkarabileceğiniz gibi bütün gün kuş ve böcek seslerini dinleyerek rahatlayabilirsiniz. Bungalov evlerde geçireceğiniz süre boyunca karşınızda ki manzaranın keyfini çıkarabilir, el değmemiş bu doğa da eşsiz kokulara sahip adaçayı ve kekikleri toplayabilir, pınarların bir araya gelip oluşturduğu irili ufaklı şelalelerde yüzerek hayran kalacağınız bu doğada kaybolabilirsiniz.

The Fabric Lounge, birbirinden lezzetli yiyecekleri ve doğanın yansıtmış olduğu huzuru bir araya getirerek misafirlerine en iyi şekilde yansıtmaya çalışmaktadır. Müzik türleriyle adlandırılan 10 adet bungalov eve sahip bu butik otelde doğadan beklemiş olduğunuz ne varsa sizlere sunulmaktadır. The Fabric Lounge’ de bölgeye ait birbirinden lezzetli, tadına doyamayacağınız yemeklere sahip bir restaurant bölümü yer almaktadır. Bunun yanı sıra eşsiz deniz ve doğa manzaralı, lezzetli kokteylleri olan bar bölümü bulunmaktadır. Özellikle gün batımında keyifli sohbetler edebilir farklı sanatçıların bar bölümünde sergiledikleri keyifli performansları dinleyerek hem eşlik edebilir hem de dans ederek gecenizin daha keyifli ve eğlenceli olmasını sağlayabilirsiniz.

kabak-koyubungalovlarda-tatil-keyfi-004.jpg

Kabak koyu otel alternatiflerinden biri olarak karşınıza çıkan The Fabric Lounge, hizmet vermiş olduğu bungalov evlerde müşterilerine konforlu ve keyifli bir konaklama imkanı sunarken içerisinde bulunmuş olduğu Kabak Koyu, sahip olduğu eşsiz güzellikte ki yeşili ve doğası ile tatilcilerine hayran kalacakları bir tatil sunmaktadır. Bölgede bulunan kızılçam ve keçiboynuzu ağaçlarının arasına kurulu hamaklara uzanıp hem dinlenmek hem de kitap okumak tatilinize ayrı bir keyif katacağı gibi yöreye ait sandallara binerek hem yeni bir deneyim edinebilir hem de küçük bir deniz gezintisi yapabilirsiniz. Kabak Koyu çevresinde gezilip görülebilecek birçok yer bulunmaktadır. The Fabric Lounge, koyun keyfini doyasıya çıkarmanıza imkan tanıdığı gibi bu yerlerde de gezmeniz için sizlere fırsatlar sunmaktadır. Yaz tatili için herkesten farklı bir tatil ve mekan arayışındaysanız, beş yıldızlı otellerden sıkılıp doğanın tam ortasında konaklamak istiyor aynı zamanda konfordan ödün vermek istemiyorsanız bu konuda tek tercihiniz The Fabric Lounge’ e ait bungalov evler olmalıdır.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21