• BIST 9878.37
  • Altın 3363.833
  • Dolar 36.4737
  • Euro 38.0056
  • İzmir 6 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara -3 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

İSVEÇLİLER ALANYA'YI SEVİYOR

İSVEÇLİLER ALANYA'YI SEVİYOR
Ticket adlı seyahat acentesi tarafından yapılan ve İsveç televizyonu TV4'te yayımlanan araştırmaya göre, İsveçliler bu yıl tatillerini öncelikle Alanya'da geçirmek istiyor.
TURİZMİN SESİ
Farklı yerleri görmek isteyen İsveçli turistlerin bu tercihinde, İsveç kronunun Türk Lirası karşısında değer kazanması da rol oynuyor. Önceki yılların bir numaralı tatil hedefi İspanya'nın Mallorca adası ise ikinci sırada yer alıyor. Burayı Yunanistan adaları, Kıbrıs adası, Barcelona, New York, Londra ve Paris izliyor.

KRİZ İSVEÇLELERİ VAZGEÇİRMEDİ
Ticket yetkililerinden Martin Durnik, İsveçlilerin yüzde 80'inin tatilini yurt dışında geçirmeyi planladığını, ekonomik krizin sadece tatil süresini etkilediğini belirtti. Durnik, daha önce iki hafta tatil yapanların bu yıl bir haftalık rezervasyon yaptırdığını kaydetti. Durnik, ekonomik krizin İsveçlileri tatil planlarından ise vazgeçirmediğini ifade etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21