• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

İŞTE YENİ YÜZÜYLE “ADONİS HOTEL”

İŞTE YENİ YÜZÜYLE “ADONİS HOTEL”
Muhteşem Akdeniz manzarası ile göz kamaştıran Adonis otel hem iç hem de dış görselliği ile adeta yeniden doğdu

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ANTALYA


Rus pazarı kalite yönetim çalışmaları kapsamında her yıl 450 otele uyguladığı “Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlileri”nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “Hizmet Kalitesi Araştırması” anketi sonuçlarında Adonis Hotel % 83' lük bir misafir memnuniyet oranı yakaladı.

1995 yılında eski Lara yolu üzerinde hizmete açılan ve Antalya'nın marka otellerinden birisi olan “Adonis Hotel” yenilenen şekliyle misafirlerinin karşısına çıkıyor. Muhteşem Akdeniz manzarası ile göz kamaştıran Adonis otel hem iç hem de dış görselliği ile adeta yeniden doğdu. Adonis Otel, eşsiz Akdeniz ve toros dağları manzarası, vazgeçilmez Akdeniz akşamları ve Antalya'nın doğal güzellikleriyle hissetmek istenilen samimiyeti ve konukseverliği misafirlerine sunuyor.

Adonis Hotel'deki değişimi anlatan Otel Genel Müdürü Sadullah Bölük, “ Adonis Hotel 1995 yılında hizmete açılmış bir tesistir. Biz misafir memnuniyetine dayalı olarak her yıl periyodik olarak bakımlarımızı yapmaktayız. Fakat bu yıl, bakımlarımızı ve yeniliklerimizi biraz daha ileriye götürerek, otelimizin dış cephesini değiştirerek yeni bir görünüme kavuşturduk. Dış cephemizi yaparken, enerji tasarrufunu da düşünerek mantolama sitemini uyguladık. Ayrıca odalarımızda WRV ısıtma ve soğutma olarak bilinen son sitem klima sitemi ile otelimizi donatıyoruz. Bunu da misafir memnuniyetimiz ve konforumuzu en üst seviyede tutmak amacıyla yapıyoruz.

Misafirlerimizin en çok tenle temas ettikleri banyolarımızı da tamamen yeniledik. Burada bizim için sağlık ve hijyen çok önemli. Bunun yanı sıra odalarımızın balkon kısımlarını yeniledik. Hem güvenlik hem de kullanım açısından şık bir balkon havası yarattık” Otelde güvenlik sisteminin çok önemli olduğunu bildiklerini de sözlerine ekleyen Bölük, “ Otelimizin güvenlik sistemini son sitemle komple yeniledik. Amacımız misafirlerimizi en iyi şekilde rahat ettirebilmek.”diye konuştu.

Adonis, Hamam ve Sauna'da oldukça iddialı
Genel Müdür Sadullah Bölük, Otelin hamam ve sauna bölümünde de bir takım yenilikler yaptıklarını da belirtirken, “ Otelimizin hamam ve sauna bölümünden her zaman olduğu gibi çok iddialıyız. Adonis'in hamam ve sauna bölümüne bu yıl jakuzili ve şelaleli çok güzel bir kapalı havuz ekledik. Bunun yansımalarını misafirlerimizin memnuniyetinde de çok rahat bir şekilde anlayabiliyoruz. Misafirlerimiz bu yatırımlarımızdan çok memnunlar. Bizde misafirlerimiz ne kadar mutlu olurlarsa o kadar mutlu oluyoruz. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hamam ve sauna kısmında yeniliklerimiz daha bitmedi. Burada hijyen ve sağlık konusunda sürekli yenilikler yapıyoruz”dedi.

Yüksek misafir memnuniyeti
Rus pazarı kalite yönetim çalışmaları kapsamında her yıl 450 otele uyguladığı “Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlileri”nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “Hizmet Kalitesi Araştırması” anketi sonuçlarında Adonis Hotel % 83' lük bir misafir memnuniyet oranı yakaladı. Adonis Hotel Genel Müdürü Sadullah Bölük, anket sonuçlarında yakalanan % 85'lik başarıyı gelecek yıllarda % 100'lere taşımak olduğunu söylerken, “ Misafir memnuniyetini her zaman önde tutan Adonis Hotel'in bu başarısı hepimizi çok sevindirirken, bizleri daha da hırslandırdı. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu aranı % 100'lere taşımak istiyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21