• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

İSTANBUL SKAL DAHİLL’DE İFTAR VERDİ

İSTANBUL SKAL DAHİLL’DE İFTAR VERDİ
Skal İstanbul başkanı Kemal Özyiğit geleneksel yemeklerimize bu ay ramazan ayı olması sebebiyle Dahill Restaurantta iftar yemeğinde bilrlikteyiz.

AYŞULA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Yıldız porselenin içinde TÜRSAB'ın çalıştırdığı Dahill Restaurantta iftar yemeğinde birlikteyiz. Aramızda Skal İstanbul'a yeni misafir arkadaşlarımız var onlara hoş geldiniz diyorum.Buraya gelerek iftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum.

Bir önemli gelişme oldu onuda sizinle paylaşmak istiyorum. Gazeteci Özkan Altıntaş'a Bakü'den gelen bir maili bizlere ulaştırdı,.Bu mail Bakü'den kardeş Skal olmak isteyen bir maildi ve çalışmalar başlatıldı .

Bakü tarafında brokratik engellere takılınca orada ilişkileri iyi olan Sn Müsteşarım Yalçın Manav devreye girdi Müsteşarımın katkılarıyla bürokratik engelleri ortadan kaldırdık ve kardeş klubümüz kuruldu bu müjdeyi size vermek istedim bunun yanında 2. bir müjde daha vereceğim ama daha sonra tam olarak gerçekleşin o zaman söylemek istiyorum dedi.

Sn Başaran Ulusoy Başkanımı kürsüye davet etmek istiyorum

ULUSOY,Yıldız Parkı içerisindeki Dahill Restoranı kültür turizmine kazandırmış olduk.Karşı tarafta yine Adile Sultan Uktaş'ın bünyesinde olan Bakanımız Hüseyin Çelik Beyden almış olduğumuz bir jest ile devralarak işletmeye devam ediyor.26 Eylül'de açacağımız Topkapı'da Aya İrini'nin yanındaki karakol binasını restore ettik.

Yeni restore karakol binasında hayata devam edecek.Yine Ankara'da Ankaralılara nefes aldıracak hem işletme mekanları,çiçek fuarı,kitap fuarı yapabileceğimiz bundan 1,5 ay önce sayın bakanla açılışını yaptığımız atölyede hizmete girecektir. 1993'te Uktaş'ta başkanlığını yaptığım ve o yılda da görev yapmış olduğum ev sahipliğini üstlenen Dünya'nın önemli toplantılarından bir tanesi Uktaş toplantısı olacaktır.

Hiç bir hükümetin yapamadığını yapmışız.245 trilyon civarı para harcamışız.Bir kongre vadisine imza toplanmıştır.

Aynı anda aynı günde aynı saatte 35 bin kongre üyesine hizmet verecek bir şehir İstanbul.Dolayısıyla sizi bu güzel mekanlardan bir tanesinde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.Ama 2-3 konuya değinmek istiyorum.Bunlardan bir tanesi Dünya'da bela haline gelen insanların tahrip ettiği bir çevre.Israrla bunun üzerinde durmaya çalışıyoruz.19.yy sanayi devrimi olmuştur,sanayi başlamıştır ,20.yy insan odaklıdır,21.yy ise çevre odaklıdır.

Çevreye duyarlı olmadığımız takdirde geleceğimizi tehlikeye atacak ,yaşam biçimimize sıkıntı yaratacak olaylar gelişecektir.2010 yılında okyanusun bir metre sularının eksileceği hesap ediliyor.Güney bölgemizde ziyaretlerin artacağı Antalya bölgemizin kuraklıkla karşı karşıya kalacağı ve suyu iyi kullanmamız gerektiğini anlarız diye düşünüyorum.Çevre konusunda duyarlılığımızı artırmalıyız.Dünya'nın neresinde korunan bir alan varsa bunu turizmciler korur.Dünya'nın her tarafında korunan bütün alanlar turizm alanlarıdır.

İnterneti ben yaratmıyorum ama ben uğraşıyorum.Dolandırılan kandırılan vatandaşların üzüldüğünü görünce bende üzülüyorum.Hizmetin esas alındığı insanın ön planda olduğu turizm sektöründe vatandaş artık konuyu idrak etmekte.Turizm camiasında çalışan tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.İnsanların en iyisi insanlara faydalı olanıdır.Turizm sektörüne kim hizmet ediyorsa takdir ediyor ve kutluyorum.

Skal İstanbul Sn Başaran Ulusoy'a katkılarındandolayı teşekkür plaketi verildi

Yıldız Porselen satış mağazası TÜRSAB tarafından restore edilerek turizme kazandırıldı

Başaran Ulusoy yabancı misafirlerinize verceğiniz bundan daha güzel hediye olabilirmi Yıldız porseleni sizler için sektör için bu hale getirdik dedi

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21