• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İzmir 21 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Antalya 25 °C
  • Ankara 18 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ekim 2024 68'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Eylül 2024 67'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ekim 2024 68'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Eylül 2024 67'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 

İstanbul Rent a Car İle Şehrin Keyfini Çıkarın

İstanbul Rent a Car İle Şehrin Keyfini Çıkarın
İstanbul Türkiye'nin olduğu gibi dünyanın da en önemli şehirleri arasında yer alır

TURİZMİN SESİ


Tarihi ve modern yapıları ile keşfedilecek bir hazineyi andıran kadim şehirde gezmek sizin için ulaşım sorunlarını da beraberinde getirebilir. En kalabalık şehirler arasında yer alan İstanbul'da toplu ulaşım gelişmiş olsa da bir yerden bir yere gitmek vakit alabilir. Bu nedenle İstanbul rent a car seçenekleri bu şehri keşfetmeniz için size yardımcı olabilir. Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise aracılığıyla İstanbul'da araç kiralayabilirsiniz. Şehrin dört bir köşesine dağılmış geniş ofis ağı ve online ile özel çözümleri ile Enterprise İstanbul araç kiralama ile hizmetinizde.

İstanbul Rent a Car ile Şehrin Her Köşesini Keşfedebilirsiniz

İstanbul tarihi, neolitik ve kalkolitik çağına kadar uzanır. Milattan Önce 6 bin 500 yıllarına ait kalıntıların da bulunduğu şehir, en önemli dönemini Bizans ve Osmanlı İmparatorluğu sırasında yaşar. Neredeyse her noktasından tarih fışkıran şehri gezmek için bir hafta bile yetmeyebilir. Eminönü, Balat'ın tarihi sokakları, dillere destan Boğaz'ı, Osmanlı döneminin en önemli sarayları ve kasırları, Galata'daki Ceneviz mirası Galata Kulesi ve çevresi, Surları ile İstanbul tam bir açık hava müzesidir. Tarihi kadar, uzun bir dönem en önemli ticaret şehri olan İstanbul'da Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı ya da Bakırcılar Çarşısı'nı ziyaret etmeden dönmemelisiniz. Toplu ulaşımın hemen hemen günün her saati yoğun olduğu İstanbul'da gitmek istediğiniz noktalara en kolay ve rahat ulaşma yöntemi rent a car seçenekleridir. Bu kadar geniş bir alana yayılmış tarihi noktaları ziyaret etmek için Enterprise üzerinden İstanbul rent a car seçeneklerine göz atmanız gerekebilir.

Geniş araç filosu ile siz ve aileniz için rahat bir ulaşım seçeneği sunduğu gibi geniş ofis seçenekleri sayesinde bulunduğunuz yere en yakın noktadan aracınızı teslim alabilirsiniz. Kültür tutuna ara vermek isterseniz Şile ve Ağva gibi İstanbul sayfiye lokasyonlarına gidebilirsiniz. Enterprise'ın geniş araç filosundan karavan ya da minibüs kiralayıp İstanbul'un çok yakınında kamp ve doğa keyfi çıkarabilirsiniz.

İstanbul Rent a Car İle Aracınız Ofisiniz Olabilir

İstanbul tarihi turistik noktaları kadar iş ve ticaretin de başkenti sayılır. Türkiye'nin ticari ve iş hayatının kalbinin attığı şehirde bir toplantıdan başka bir toplantıya gitmek ya da işinize gitmek toplu ulaşımın yoğun olması nedeniyle zor bir hal alabilir. Bu noktada İstanbul rent a car seçenekleri sizin için de bir çözüm olabilir. Online olarak rezervasyon yaptırdığınız aracınızı İstanbul'da Enterprise havaalanı ofislerinden hemen teslim alabilir, işiniz tamamlayıp havaalanına geri döndüğünüzde aracınızı teslim edebilirsiniz. İstanbul rent a car seçenekleri için şehir dışından gelmenize de gerek yok.

Kendinize ait bir araç yoksa ya da kullanmayı tercih etmiyorsanız, araç kiralama seçeneğini düşünebilirsiniz. İstanbul rent a car hizmeti aldığınızda; aracın servisini, vergisini, lastik değişimini ya da muayenesini düşünmenize gerek kalmaz. Enterprise, tüm bu zorunlulukları sizin için yapar ve aracı size teslim eder. Siz de herhangi bir sorunla uğraşmadan aracınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Enterprise'ın size sunduğu İstanbul rent a car seçenekleri arasında kişisel çözümler olduğu gibi kurumsal çözüm seçenekleri de bulunur. Firmanız için filo kiralayabilir, araç satın almak için harcayacağınız bütçeyi yeni yatırımlara yönlendirebilirsiniz.

Enterprise İle Güvenli Bir İstanbul Rent a Car Deneyimi

İstanbul rent a car seçenekleri için en önemli noktalardan biri güvendir. Özellikle kalabalık ve yoğun bir nüfusa sahip İstanbul'da aracınıza ve araç kiralama firmanıza güvenmeniz gerekir. Enterprise, 100 ayrı ülkede araç kiralama alanında hizmet verir. Ülkemizde ise 37 ilde 80'den fazla ofise sahiptir. Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise geniş araç filosu ve iletişim ağı ile size en uygun aracı, uygun fiyatlarla sunar. Firmanız ya da aileniz için ekonomik, lüks, minibüs, SUV gibi araç seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kullanım alışkanlığınıza göre otomatik ya da manuel vites tercihi yapabilir, yakıt olarak benzin, dizel, hibrit ya da elektrikli seçebilirsiniz. Rezervasyon yaparak aracınızın adresinize teslim edilmesini isteyebilir ya da ofislerden kendiniz de teslim alabilirsiniz. Enterprise, sizin için tüm detayları ve sorunları çözer size araç ve seyahat keyfini çıkarmak kalır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21