• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

İSTANBUL MARKASI VE AVRUPA İÇİ DEĞERİ

İSTANBUL MARKASI VE AVRUPA İÇİ DEĞERİ
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, bu yıl da MARKA Konferansı’nın “Keynote” konuşmacısı olarak katılımcıların karşısına çıkıyor

TURİZMİN SESİ


İstanbul Markası ve Avrupa İçin Değeri” başlıklı konuşma ile İstanbul’un marka potansiyelini en üst seviyede değerlendirmenin gerekliliği iş dünyası liderlerinin dikkatine sunulacak.
Dünyaca ünlü konuşmacıların ve Türk iş dünyasından ilham verici sunumların yer alacağı MARKA 2012 Konferansı’nın merakla beklenen “Keynote” konuşmacısı açıklandı. Geçen yıl MARKA Konferansı’nda yaptığı etkileyici konuşmayla katılımcıları kendisine hayran bırakan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış bu yıl gelen yoğun talepler üzerine yine MARKA 2012 Konferansı’nın “ana konuşmasını” yapıyor.13 yıldır lider konferans kuruluşu Yürekli tarafından aralıksız düzenlenen ve 11 yıldır Yapı Kredi World ana sponsorluğunda gerçekleşen MARKA Konferansı, bu yıl 13-14 Aralık 2012 tarihlerinde Swissôtel’de yapılacak. Bakan Bağış’ın 13 Aralık’ta saat 11.30’da yapacağı konuşması Türkiye’nin en değerli markası İstanbul ile ilgili olacak. Egemen Bağış’ın “İstanbul Markası ve Avrupa İçin Değeri” başlıklı konuşması için kapsamlı bir ön hazırlık yapılıyor.


Bakan Bağış, MARKA Konferansı’nın ana konuşmacısı olmasıyla ilgili bir de açıklama yaparak şunları söyledi: “2000 yılından bu yana düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Uluslararası MARKA Konferansı’na katılmak benim için memnuniyet verici. Dünyanın en marka şehirlerinden biri olan İstanbul’da böyle bir organizasyonun varlığı İstanbul markasının güçlenmesi açısından da çok önemli. Bu yıl İstanbul markasının Avrupa değeri üzerine uluslararası katılımcılara seslenmek zamanlıca ve yerinde bir mesaj olacak. Ben her zaman vurguladığım şu hususu bu vesile ile de hatırlamanın ve hatırlatmanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum: ‘İstanbul’suz bir Avrupa Birliği eksik ve fakir kalır’.”


MARKA Konferansları’nın düzenleyicisi lider konferans kuruluşu Yürekli’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör de, Bakan Bağış’ın yapacağı konuşmanın önemini şöyle ifade etti:“MARKA Konferansları’nda ülkemizin en değerli markası İstanbul’un yer almasını önemsiyoruz. Bu nedenle geçmiş yıllardan beri İstanbul markası MARKA Konferansları’nda sistematik olarak işleniyor ve farklı özellikleriyle ele alınıyor. 13. Yılımızda İstanbul’un marka potansiyelini en üst seviyede değerlendirmenin gerekliliğini iş dünyası liderlerinin dikkatine sunmak istedik ve konuyu Avrupa bakış açısıyla bütünleştirerek ele almayı hedefledik. Egemen Bağış bu sunumda sadece Avrupa Birliği Bakanı sıfatıyla yer almıyor. Kendisi aynı zamanda gerek sosyal, gerek kültürel seviyede yarattığı ve desteklediği sayısız proje ile İstanbul kentine büyük katkılar sağlamış bir lider. 

İstanbul Markası ve Avrupa İçin Değeri” konusunun içini en iyi dolduracak kişi olduğuna inanıyoruz. Diğer taraftan geçen yıl gerçekleştirdiği konuşmayla MARKA Konferansı izleyicisinin büyük beğenisini kazandı ve yeniden konuşmacı olarak yer vermemiz için katılımcılarımızdan istek aldık. Sn Bağış MARKA Konferansı katılımcısına ve MARKA platformuna verdiği değer nedeniyle, çok yoğun programına rağmen ön hazırlıklara titizlikle zaman ayırıyor ve ciddiyetle hazırlanıyor. Kendisi geçen yılın ardından, bu yıl da MARKA 2012’nin “Keynote” konuşmasını yapmak üzere ricamızı kabul ettiği için mutluyuz.” MARKA 2012 “Keynote” oturumunda Egemen Bağış’ın 10 dakikalık konuşmasının ardından deneyimli gazeteci, SkyTurk360 Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu’nun moderasyonunda soru-cevap formatında bir söyleşi yer alacak.  Murat Sabuncu kendi sorularının yanı sıra izleyicilerden gelen sorulara da yer verecek. Sunumun akışı içinde çeşitli sürprizler olacak.


MARKA 2012 KONFERANSI’NDA KİMLER VAR?
13-14 Aralık’ta Swissôtel’de düzenlenecek MARKA 2012 Konferansı’nda katılımcılar, alanının en yetkin isimlerinden ilham verici sunumlar izleme fırsatı bulacaklar.FEED projesinin yaratıcısı Lauren Bush Lauren, iki Michelin yıldızı kazanan en genç şef unvanını alan Tom Aikens, lüks moda markası Amanda Wakeley’nin sahibi ve yaratıcısı Amanda Wakeley, Coca-Cola Company’nin Kıdemli Başkan Yardımcısı Shay Drohan, lüks saat markası Hublot’nun arkasındaki dahi CEO Jean-Claude Biver, “Marka Fikir Mucidi” Nicholas IND, “Hollywood Yıldızları”nın ajansı Finch & Partners'ın Başkanı Charles Finch, Neuro-Marketing Uzmanı Erik Du Plessis ve daha birçok konuşmacı MARKA 2012 programında yer alıyor.
www.markaconference.com
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21