• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

IMEX FRANKFURT- TÜRKİYE

IMEX FRANKFURT- TÜRKİYE
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu sizleri E-400 Türkiye Standını ziyaret ederek, Türk Misafirperverliğini ve geleneksel Ebru Sanatı’nı deneyime davet ediyor

TURİZMİN SESİ


Türkiye, eşsiz coğrafyası sayesinde doğu ve batı arasında bir köprü konumunda olmakla birlikte 10.000’ yılı aşkın bir süre birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Türkiye günümüzde genç nüfusu, dinamik ekonomisi ile dünya haritasındaki stratejik önemini korumaktadır ve geleceğe güvenli adımlarla ilerlemektedir.  Ziyaretçilerine;  nefes kesen doğal güzellikleri, benzersiz tarihi ve arkeolojik alanları, benzersiz sahilleri ile pek çok imkân sunan Türkiye’nin turizmin birçok alanında dünya çapında giderek artan popülaritesi şaşırtıcı bir sonuç değildir.

21-23 Mayıs tarihleri arasında 400 metrekare bir stant ile IMEX Frankfurt’ta Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Frankfurt Ataşeliği ile İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu tarafından organize edilen Türkiye standında 47 firma ve sektör kuruluşu yer alacaktır.İstanbul, Antalya ve İzmir gibi Türkiye’nin önde gelen toplantı ve insentif olanakları ile konaklama ve etkinlik mekânları tanıtılacaktır. Kongre ve Toplantı turizminde Türkiye’yi temsil eden en önemli kurumlar Türk Hava Yolları, İstanbul, Antalya ve İzmir Kongre Büroları fuarda bu yıl da etkin temsil edileceklerdir. Kongre Büroları fuarda Türkiye’nin kongreler için sunulan seçkin imkânlarını ve destinasyonlarını uluslar arası ziyaretçilere, karar vericilere ve davetli alıcılara sunacaklardır. Ayrıca Türkiye standında kongre merkezleri, oteller, tarihi mekân temsilcileri ve DMC/ PCO ‘lar bu alandaki hizmet ve ürünlerini tanıtmak üzere yer alacaklardır.  
 
Türkiye standında (Stant no: E-400) gerçekleşecek kokteyl resepsiyonda, 3 gün boyunca Türk Mutfağından seçme lezzetler Türk Şarapları ile birlikte ikram edilecektir. Sektörünün öncü Türk Kahvesi markası olan Kuru Kahveci Mehmet Efendi kahve ikramının yanı sıra Türk Çayı, Elma Çayı ve günlük yaşantımızın vazgeçilmezi Simit yabancı konuklara ikram edilecektir. Standımızda fuar süresince Ebru Sanatçımız tarafından hazırlanacak ebru çalışmaları, ziyaretçilerimize hediye edilecek ve konuklar Ebru Sanatı çalışmasına iştirak edebileceklerdir. Fuar girişinde yer alan ana giriş merdiven alanlarında Türkiye logolarının yer alacak olmasının yanı sıra IMEX tarafından fuar süresince günlük olarak yayınlanan ‘IMEX Daily’ adlı gazetede 3 gün boyunca Türkiye ilanı yayınlanacaktır.
 
Ayrıca bu yıl 21 Mayıs’ta Hotel Villa Kennedy Frankfurt’ ta gerçekleşecek olan ‘IMEX Politians Forum’ sponsorları arasında İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’da yer almaktadır.Dünyanın önde gelen toplantı ve insentif destinasyonlarından biri olma yolunda ilerleyen Türkiye, dünya kongre sıralamasında ilk 10 şehir arasındaki yerini sabitleştiren İstanbul’un 2020 Olimpiyat adaylığı, 2014 ICCA Kongresinin Antalya’ da gerçekleşecek olması ve İzmir’in 2020 Expo Fuarı için en güçlü adaylardan biri olmasının gurunu taşımaktadır.
 
Türkiye onlarca yıldır ev sahipliği yapmış olduğu, spor, sanat, kültür ve toplantı ve kongre alanında uluslararası her türlü etkinlikte deneyim sahibidir. Günümüzde Türkiye’nin önde gelen yerlerinden İstanbul, Antalya ve İzmir modern toplantı ve konaklama tesisleri ile dünyanın popüler uluslararası toplantı ve insentif mekânları arasındadır. Türkiye sosyal programlar, zengin şehir içi şehir dışı tur alternatifleri ile farklı mekânlar sunmaktadır. Dünya Kongre ve Toplantı Sektörünün bu en önemli buluşmasında Türkiye 10 yılı aşkın bir süredir etkin bir şekilde temsil edilmektedir. 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21