İstanbul (Turizmin Sesi) Et ve kebap çeşitlerinin lezzeti ile takdiri yakalayan Külünçe Sofrası, Güneydoğu mutfağının en güzel örneklerini sunarken, akşam yemekleri ile de halkın yakinen tanıdığı ünlü misafirlerine Külünçe lezzetlerini sunuyor.
Külünçe Sofrası kullandığı tüm ürünleri misafirlerine sunarken öğünebileceği tazelikte olmasına özen gösteriyor.
Külünçe Sofrası sahibi Çetin Müjde Bora Özgen'e bir çok ünlü isim Külünçe Sofrasının maharetli ellerinden çıkan lezzetli çeşitleri tercih ediyor bunun sebebi ise kullanmakta olduğumuz taze ürünler, lezzet farkı ve bu lezzetlere kattığımız sevgimiz ile servis yapmamızda yatıyor dedi.

Şanlıurfa karışık kebap çeşitlerini sinema ve sanat dünyansının tanınan yüzlerini çok beğendiğini söyledi.

Kebap yanında bakır tasta ayran görsellik kazandırırken ayranın özelliği farklı bir tat katıyor .

Çetin Müjde Külünçe sofrasında en çok Külünçe kebabı ve beyti tercih ediliyor.

Külünçe kebabının içine közlenmiş dometes, biber ve patlıcanla harmanlayıp yarım adana ve çöp şiş ilaveyle kiremit tavada yapılıyor farklı bir lezzet ile damaklar şenleniyor.

Külünçe Kebabı mekanın özel spesyallerinden

Külünçe sofrasında her güne özel çiğ köfte yoğuruluyor taze ve leziz

Külünçe sofrası içli köftesi Çetin ustanın ellerinde çıkıyor her biri aynı lezzete

Külünçe sofrasında künefe yemediyseniz büyük bir kayıp inanın her yerde künefe yapılıyor ama burada bir farklı sadece deneyerek farkına varabilirsiniz


Çetin Müjde Ünlü söz yazarı ve yorumcu Ahmet Selçuk İlkan ile

Sibel Turnagöl'de Külünçe sofrasının müdavimlerinden

Külünçe Sofrası,Çetin Müjde Wilma Eres'e özel olarak Külünçe Kebap tavsiye etti ve Wilma ise bu tadı çok beğendiğini ama bunu yanında diğer kebaplarıda denemek istediğini söylemiş ve bizde ortaya karışık kebaplardan bir menü yaptık amacımız her müşterimizi memnun etmek her müşterimiz bizim için özeldir dedi. Damak zevkinize uygun her çeşit yemeği Külünçe Sofrasında bulabilirsiniz. Aileniz ve Sevdiklerinizle güzel bir günün başlangıcı yada akşam yemeğinde Külünçe Sofrasında yemeğe ne dersiniz? Sizleri misafirimiz olarak görmek bizleri onurlandıracaktır.
Külünçe Sofrası
Tel: (0212) 230 4621
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
bora bey her zamanki gibi çok şık yerlerdesiniz yakışırrr sizee :) Fatih bey nasıllar yazı işleri müdürünüz onuda gecelerde görmek istiyoruz sevgiler
Yanıtla (0) (1)bir zamanların sosyete ve lezzet tutkunlarının mekanı haline gelen restaurant şimdilerde geciken ve bekletilen bir mekan olmuş çetin bey hayatından bezmiş çok düşünceli görünüyor. takım elbiseleriyle alıştığımız mekan sahibini şimdilerde bir görün "eskiden eser yok "
Yanıtla (1) (0)2004 senesinde keşfettiğim Külünçe Sofrası hala sıkça gittiğim ve arkadaşlarıma dostlarıma tavsiye ettiğim, gözbebeğim olan bir mekandır. Çetin bey her gördüğümde müşterileriyle ayrı bi elektrik yaratıyor.Not olarakda KÜNEFE denildiğinde akla gelen ilk mekan şiddetle tavsiye ederim.Başarılarının devamını diliyorum.
Yanıtla (0) (0)Çetin bey uzun bir zaman oldu sizin mekanınıza gelemedim sizin o muhteşem külünçe kababınızı ve künefenizi özledim en yakın zamanda görüşmek üzere
Yanıtla (0) (0)