• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

Hindistan EXPO’ya projesiyle geldi

Hindistan EXPO’ya projesiyle geldi
Türkiye’nin ilk EXPO’suna katılmaya karar veren Hindistan’dan iki kişilik heyet, EXPO 2016 Antalya sergi alanına gelerek görüş alışverişinde bulundu
TURİZMİN SESİ

Hindistan Heritage Art Hause Genel Müdürü Narender Nart ve Hindistan Süs Bitkileri Bahçecileri Birliği Sergiler Direktörü Nipuin Nart, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’na geldi.  EXPO 2016 Antalya Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılanan Hindistan heyetine, bin 121 dönümlük alandaki çalışmalar, projeler ve yapım aşamasının sunumu yapıldı ve Hindistan için ayrılan bahçe gösterildi. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, hem ziyaretçilerin hem de çocukların Hindistan’ı kitaplardan değil, EXPO alanındaki ülke bahçesini gezerek tanımasını dileyerek; “Hindistan’ı EXPO 2016 Antalya’da görmek bizi mutlu edecek” dedi.  

Projelerini tamamlayarak Antalya’ya geldiklerini belirten, Heritage Art Hause Genel Müdürü Narender Nart ise; “Diğer EXPO’larla kıyaslandığında EXPO 2016 Antalya her yönüyle heyecan verici” diyerek Hindistan ülke bahçesinin projesini ayrıntılarını anlattı.Sunumun ardından sergi alanını gezen heyet daha sonra kendilerine ayrılan ülke bahçesinde inceleme yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, toplantı ve ziyaret anısına Hindistan heyetine EXPO 2016 Antalya’nın sembolü şakayık taktim etti.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21