• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

HİLTON OTELLERİYLE TATİL KAÇIŞ FIRSATI

HİLTON OTELLERİYLE TATİL KAÇIŞ FIRSATI
Hilton HHonors'ın “Tatile Kaçış” promosyonu ile Hilton Worldwide'ın 10 farklı otel markasında Yüzde 40'a varan İndirim uygulanıyor

TURİZMİN SESİ


Hilton Worldwide'ın 10 farklı otel markası için sadakat programı olan Hilton HHonors, en son global promosyonu olan “Tatile Kaçış”ı duyurdu. 27 Mayıs – 5 Eylül 2011 tarihleri arasında Hilton Worldwide portföyünde bulunan Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations otellerinde konaklayan misafirler yüzde 40'a varan indirim kazanabilecekler.

Hilton Worldwide Global Müşteriler ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Jeff Diskin; “Tatile Kaçış promosyonumuzla, modern zaman gezginlerini hayallerini tatile çevirmeye davet ediyoruz. Hilton HHonors misafirlere, günlük yaşamdan uzaklaşıp dünyanın çeşitli cazibe merkezlerindeki mekanlarımızda gerçek bir “Tatile Kaçış” deneyimi yaşayabilmeleri için binlerce seçenek sunuyor” dedi.

Promosyon kapsamında “Tatile Kaçış” deneyimi sunan otel ve destinasyonlardan bazıları:
• London Syon Park – Bir Waldorf Astoria Hotels & Resorts markası olan bu muhteşem mekan, 400 yıldan uzun bir süre Northumberland Dükü'nün taşra evi olarak hizmet vermiş. Otel, İngiltere'nin hayeller dünyasını besleyenbölgelerinden birinde; 80 hektarlık Syon House arazisinin kenarında yer alıyor.
• Conrad Istanbul – Conrad İstanbul, İstanbul'un canlı ritmini hissettirirken, bir yandan da yanıbaşındaki Yıldız Sarayı ile tarihi bugüne taşıyor. Otelin Asya ve Avrupa'nın birbirine karıştığı noktadaki benzersiz konumu, İstanbul Boğazı ve Anadolu yakasının kıyılarıyla muhteşem bir şehir manzarası sunuyor.
• Hilton Garden Inn Kütahya -- Kütahya şehir merkezinde, alışveriş ve iş merkezlerine yürüme mesafesinde bulunan Hilton Garden Inn Kütahya, ülke coğrafyasının kalbindeki konumuyla, güney bölgelere tatile giderken mükemmel bir uğrak yeri olma özelliği taşıyor.
• Hilton Imperial Dubrovnik -- Görkemli bir tarihi bina içinde modern ve konforlu odaları, Adriatik denizine ve Old Town surlarına hakim konumu ile Hilton Imperial Dubrovnik, şehrin tarihi kısmına sadece birkaç dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Otelin Dubrovnik'in benzersiz manzarasına hakim terasındaki restoran ise, bu güzelliği özel Dalmaçya lezzetleriyle harmanlayarak, unutulmaz anlar yaşatıyor.
Hilton HHonors Tatile Kaçış promosyonundan yararlanmak için, Hilton.com/indirim adresini ziyaret edebilirsiniz. Yüzde 40'a varan indirimlerden yararlanmak isteyen misafirler rezervasyonlarını 13 Mayıs – 22 Ağustos 2011 tarihleri arasında gerçekleştirmeli ve konaklamalar 27 Mayıs – 5 Eylül 2011 tarihleri arasında tamamlanmalıdır. İndirim oranı otel markasında göre değişmektedir. Daha fazla bilgi almak veya Hilton HHonors üyesi olmak için, HHonors.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Diğer hüküm ve koşullar için, Hilton.com/indirim adresine bakabilirsiniz.


Hilton HHonors Hakkında
Hilton Worldwide'ın on farklı otel markası için ödüllü misafir sadakat programı olan Hilton HHonors, 28 milyon üyesine kazandıkları puanları paylaşmaya değer deneyimlere dönüştürme imkanı sunmaktadır. HHonors üyeleri HHonors puanlarını ücretsiz otel konaklamaları için kullanmanın dışında, bu puanlarla benzersiz deneyim ödülleri, çeşitli eşyalar ve tatil paketleri satın alabilmekte, hayır kurumlarına yardım yapabilmekte veya başka amaçlarla kullanabilmektedir. HHonors, dünya genelinde Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations gibi 3.700'den fazla otelde 'Points & Miles' ve 'No Blackout Dates' imkanlarını sunan tek misafir sadakat programıdır. HHonors'a üyelik ücretsiz olup, misafirler HiltonHHonors.com adresinden online kayıt yaptırabilir.

Hilton Worldwide Hakkında
Hilton Worldwide, konaklama sektöründe komple servis konseptli lüks otel ve resortlardan uzun konaklamalara yönelik süitler ve ortalama fiyat otellere kadar farklı segmentlerde hizmet veren dünyanın önde gelen konaklama şirketidir. Hilton Worldwide, 92 yıldır iş ve dinlenme amaçlı seyahat eden insanlara konaklama, servis, imkanlar ve değer olarak en iyisini sunmaktadır. Şirket, küresel markaları aracılığıyla misafirlerine olağanüstü deneyimler yaşatma geleneğini sürdürmeyi hedeflemektedir. 82 ülkede 3.700 otel ve 610.000 odadan oluşan faaliyeti yürüten markaları arasında Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations bulunmaktadır. Şirket aynı zamanda dünya çapında misafir ödüllendirme programı Hilton HHonors®'ı yönetmektedir. Şirket hakkında daha fazla bilgi için, www.hiltonworldwide.com  adresini ziyaret

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21