• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

HILTON GARDEN INN 2013 SONU AÇILACAK

HILTON GARDEN INN 2013 SONU AÇILACAK
Anlaşması yeni imzalanan Hilton Garden Inn Istanbul Airport,Hilton Worldwide'ın Türkiye'de faaliyetteki veya yapım aşamasındaki Otellerinden 30.su olacak
TURİZMİN SESİ
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de yaptığı dört yeni otel anlaşmasını duyuran Hilton Worldwide, bugün de Hilton Garden Inn İstanbul Havaalanı oteli ile ilgili anlaşmanın imzalandığını açıkladı. Yeni otel İstanbul Atatürk Havaalanından (IST) sadece dört kilometre uzaklıkta olacak. 2013 yılı sonlarına doğru açılması beklenen otel, Hilton Worldwide'ın yapım aşamasındaki otelleri arasına katılarak, ülkenin en yoğun havaalanlarından birindeki stratejik konumu ile şirketin portföyünü desteklemiş olacak..

Atatürk Bulvarı üzerinde, ana terminal binalarından karayoluyla sadece bir kaç dakikalık mesafede olan Hilton Garden Inn İstanbul Airport, misafirlerine havaalanının hemen yanı başında ve İstanbul'un tarihi merkezine kolayca ulaşılabilir bir konumda orta sınıf çözümü sunuyor. Atatürk Havaalanı, Avrupa, Amerika kıtası, Orta Asya, Afrika ve Asya'ya olan uçuş bağlantıları ile iç ve dış hatlar için önemli bir kavşak noktasında bulunuyor Yeni inşa edilen otel, residans ve ofis olarak planlanan kompleksin bir parçası olacak ve 227 odasının yanı sıra toplantı odaları ve etkinlik alanlarına da sahip olacak.

Hilton Worldwide'ın Avrupa ve Afrika bölgesi geliştirmeden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Patrick Fitzgibbon yaptığı açıklamada “Türkiye Avrupa'daki otel yatırımlarımız için en heyecan verici pazarlardan biri olmaya devam ediyor. Markalarımızın önemli şehirlere, bölgesel merkezlere ve tatil yörelerine olan ilgisi Türkiye'de de güçlü bir ivme kazanarak devam ediyor. Atatürk Havaalanına çok yakın bir konuma sahip yeni bir Hilton Garden Inn anlaşmasını imzalamaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Hilton Garden Inn İstanbul Airport, Saray Döküm ve Madeni Aksam Sanayi Turizm A.Ş. ile yapılacak bir işletme anlaşmasından sonra şirketin portföyüne katılacak. Otel, güzel bir uyku ve rahat bir konaklama arayan misafirler için, Hilton Garden Inn markasının özellikleri olan Garden Sleep System™ yatakları ve Herman Miller tarafından yaratılan ergonomik Mirra® sandalyelerini sunuyor. Otelde aynı zamanda 24 saat açık bir iş merkezi, her yerden ulaşılabilir ücretsiz yüksek hızlı Wi-Fi internet bağlantısı, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, buhar odası ve sauna da olacak.

Sosyal veya iş amaçlı etkinlikler için ayrılacak yaklaşık 770 metrekarelik büyük ve etkileyici toplantı alanı, geniş bir etkinlik odasını, bir ön fonksiyon alanını ve dört adet ilave toplantı odasını içine alıyor. Tüm gün yemek yenebilecek bir restoran ve bir lobi bar ile yiyecek ve içecek konusunda iki seçenek sunan otelde, misafirler ayrıca markanın imzası olan, 24 saat açık Pavilion Pantry'de hafif yiyecek ve içeceklerin de tadına varabilecekler.

Hilton Garden Inn Dünya Başkanı Adrian Kurre, “Hilton Garden Inn Türkiye'de büyük bir başarı yakaladı. Markamız uluslararası pazarlarda genişlemeye devam ederken, daha fazla sayıda misafiri bizi rakiplerimizden ayıran özelliklerimizle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz. Hilton Garden Inn orta sınıf otel pazarında iş veya tatil amaçlı seyahat edenler için şık dekorasyonu, mükemmel servisi ve uygun fiyatı ile kusursuz bir otel markasıdır.” dedi.

Hilton Garden Inn İstanbul Havaalanı otelinin sahibi Ahmet Saraylı açıklamasında “İstanbul'un sahip olduğu yüksek turizm potansiyeline inanıyoruz. Hilton Worldwide ile bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere yaptığımız ortaklık bölgenin geleceğini şekillendirmeye katkı sağlayacak. Hilton Garden Inn İstanbul Airport önemli bir konumda ve şehre yakınlığı otelin avantajlı olacak” dedi.

Hilton Worldwide Türkiye'de 1955 yılından beri otel işletiyor ve şu anda portföyünde 15 otel var. Hilton Worldwide 2011'de 11 otel daha açacak. En son açılan oteller arasında DoubleTree by Hilton İstanbul - Old Town; DoubleTree by Hilton Avanos – Kapadokya; ve DoubleTree by Hilton İstanbul Moda var.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21