• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

GENEL MÜDÜRLER PODYUMDA

GENEL MÜDÜRLER PODYUMDA
ICF Airports Antalya Havalimanı çalışanlarının Dilek Hanif imzalı yeni üniformaları bir defile ile tanıtıldı

TURİZMİN SESİ


ICF Airports Antalya Havalimanı çalışanlarının yeni üniformalarını ünlü modacı Dilek Hanif tasarladı. Yeni üniformaların tanıtımı içim yapılan defilede, havaalanı çalışanlarının yanı sıra ICF Airports Genel Müdürleri Ferda Yakar ve Alexander Laukenmann da podyuma çıktı.

Ünlü modacı Dilek Hanif'in ICF Airports Antalya Havalimanı çalışanları için tasarladığı üniformalar 14 Haziran Çarşamba günü Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde gerçekleştirilen defileyle tanıtıldı. ICF Airports çalışanları, Dilek Hanif'in kendileri için tasarladığı üniformaları ilk podyum deneyimlerinde başarıyla taşıdı. ICF Airports Genel Müdürleri Ferda Yakar ve Alexander Laukenmann'ın da podyuma çıktığı defileyi ünlü radyo programcısı 'Geveze' sundu.

Tasarım süreci 4 ayda tamamlanan üniformalar kurum kimliği, personelin şıklığı ve rahatlığı esas alınarak hazırlandı. Sadeliğin ve şıklığın hakim olduğu üniformalarda “Deniz &Kum” konseptinden yola çıkılarak kullanılan renkler, Antalya'nın doğal dokusunu yansıtıyor. Havacılık sektörünün klasik renk ve tasarım anlayışından farklı olarak Dilek Hanif, ICF Airports'un yenilikçi anlayışını yansıtan sıra dışı bir tasarım ortaya çıkardı. Ünlü modacının tasarladığı üniformalar operasyon departmanı, teknik departman çalışanları ve CIP elemanlarından oluşan 374 personel için hazırlatıldı.

Dilek Hanif'in tasarladığı yeni üniformaların tanıtımının yanı sıra, yoğun bir çalışma temposu sonunda başarıyla açılışı gerçekleştirilen iç hatlar terminali için “Bir olduk, birlikte başardık” sloganıyla, ICF Airports tüm çalışanlarına yönelik eğlenceli bir organizasyon düzenledi. 'Geveze'nin yaptığı yarışma ve çekilişlerle renklenen organizasyonda katılımcılara çeşitli sürpriz hediyeler verildi. Dans showları ve perküsyon ritm show gibi etkinliklerin yanı sıra Dj performansına da yer verilen organizasyonda çalışanlar keyifli dakikalar geçirdiler.

Defile sonrasında konuşma yapan ICF Airports Genel Müdürü Ferda Yakar, “Türk modasından yola çıkarak ülke tanıtımına büyük katkıları olan, ülkesini ve insanını çok seven Dilek Hanif'in projeleri, uluslararası alanda hizmet veren ICF Airports'un vizyonu ile örtüşüyor. Bu nedenle Dilek Hanif imzalı yeni üniformalarımızın ICF Airports'un girişimci, dinamik, atak yapısını yansıttığına inanıyorum. Çalışanlarımızın rahatlığının esas alındığı ve bunun yanı sıra şık bir çizgisi olan yeni üniformalarımızla Antalya'ya havayoluyla gelen tüm misafirlerimize tatilde oldukları hissini burada yaşatmaya başlayacağız.” dedi.

Antalya İç Hatlar Terminali'ni Nisan ayında tamamlayarak hizmete soktuklarını, ama bunun için bir eğlence düzenlemediklerini belirten Ferda Yakar, “Bu defile, aynı zamanda bunun da telafisi oldu. Sizlere müjdem var. Bu aydan itibaren bütün çalışanlarımızın maaşına yüzde 10 zam yaptık. Bu kararda gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyonlar ve devam eden güzel çalışmalar etkili oldu.” dedi.

ICF Genel Müdürü Alexander Laukenmann da Türkçe yaptığı konuşmasında tüm çalışanlara teşekkür etti. Etkinliğin sunucusu Geveze'nin kulağına fısıldadıklarını aynen tekrar eden Alexander Laukenmann “ICF Airports çalışanlarına gelecek yıl yüzde 100 zam yapacağız.” sözleri çalışanların tezahüratları ile karşılandı.
Ünlü modacı Dilek Hanif ise üniformalarda turistlerin hoş karşılayacağı, Antalya'ya özgü renkleri tercih ettiğini, özellikle deniz mavisini kullandığını söyledi. Çalışanların podyum performanslarını çok beğendiğini belirten Dilek Hanif, “Inanılmaz güzellerdi. Onlar için hazırladığım bu kıyafetleri keyifle ve son derece iyi taşıyorlardı. Bu beni çok mutlu etti.” dedi.

Klasik üniforma renkleri dışına çıkmanın her firmanın harcı olmadığını belirten Dilek Hanif, ICF Airports'u yeniliğe açık oldukları ve bu radikal değişimi kabul ettikleri için tebrik etti. Dilek Hanif “Sıra dışı bir tasarım oldu. Bu defilede de çok iyi anladım ki; görsel olarak fark yaratan, çalışanlara kendilerini özel hissettiren üniformalar yarattık. Bu üniformaların, ICF çalışanlarına verdiği özel olma duygusunun yaptıklara işe, verdiklere hizmete yansıyacağına inanıyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21