• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Geleceğin Yıldızları “Summer City Camp”

Geleceğin Yıldızları “Summer City Camp”
26 yıllık kamp tecrübesiyle çocuk ve gençlere farklı bir yaz tatili ortamı sunan Geleceğin Yıldızları, 5 – 12 yaş grubuna özel, İstanbul’un en seçkin okullarından Beykoz TED İstanbul Koleji kampüsünde Summer City Camp’i düzenliyor
TURİZMİN SESİ

Hafta içi gündüz programlarıyla kampçılık ruhunu şehirde yaşatan Summer City Camp, eğlencenin ve dostluğun yanında eğitim ve gelişim programlarıyla çocuklara harika bir kamp ortamı sunuyor.Her çocuk eğlenceli ve farklı bir yaz tatili geçirmenin hayaliyle yaz aylarının yaklaşmasını bekliyor. Ailelerde çocuklarının bu hayallerini gerçekleştirmek için onların hem eğlenceli hem de eğitici içerikte, faydalı zaman geçirebileceği uygun etkinlikleri bulmak için yoğun bir araştırma içine giriyor. Türkiye’de kamp sektörünün öncüsü Geleceğin Yıldızları, 5 - 17 yaş grubuna Uludağ, İstanbul, Alaçatı, Kuşadası, Datça, Mersin, Londra ve Los Angeles’da düzenlediği yatılı kampları ile spor, sanat, İngilizce ve doğa programlarını içeren 19 farklı kamp seçeneği ile ayrıcalıklı bir okul dışı eğitim olanağı sunuyor. Yatılı kamplarının dışında kendini henüz yatılı kampa hazır hissetmeyen ve yazın bir bölümünü İstanbul’da geçirmek durumunda olan 5 -12 yaş grubu çocuklar için 22 Haziran -  21 Ağustos tarihlerinde düzenlediği Summer City Camp ile çocuklara hem şehrin hem yeşilliklerin içinde kampçılık ruhunu yaşatıyor. İstanbul'un en seçkin okullarından olan Beykoz TED İstanbul Koleji kampüsü; spor salonları, sahaları, güzel sanatlar atölyeleri, İngilizce dersleri için ayrılmış sınıfları ve sosyal alanları ile Summer City Camp için ideal bir ortam oluşturuyor.

Summer City Camp’te Çocuklar Programını Kendi Seçiyor
Geleceğin Yıldızları’nda sadece yatılı olarak değil, gündüz saatlerinde de aynı ekip ruhu yaşanıyor. Her 4 öğrenci için 1 eğitmenin görev yaptığı 2’şer haftalık programlar halinde oluşturulan Summer City Camp’in 2 ana programı bulunuyor. Multi Aktivite programı; tüm gün basketbol, tenis, futbol, voleybol, hokey, müzik, resim, drama ve gezileri içeriyor. English in Action programında ise günün yarısında yabancı öğretmenlerle İngilizce eğitimleri, diğer yarısında da spor, sanat, eğlence ve gezi programları bulunuyor. Bu sayede çocuklar farklı alanlarda deneyimler kazanıp kamp boyunca her akşam başka biri olarak eve dönüyor. Farklı deneyimler edinmek isteyen çocuklar ailelerinin de desteğiyle programlarına kendileri karar veriyor. 
 
Kamp Deneyimi Çocukların Sorumluluk Bilincini Geliştiriyor
Summer City Camp’te her programın dikkatle tasarlanmış, kendine özgü keşifleri ve aşılması gereken zorlukları bulunuyor.  Keşfetme heyecanı, mücadele direncinin gelişmesi ve başarının verdiği gururu birleştiren Geleceğin Yıldızları programları, kişisel inisiyatif, grup dinamikleri ve yaşama gerçek anlamda katılma üzerinde yoğunlaşıyor. Deneyimli ve dinamik eğitmen ekibi gözetiminde birlikte çalışmayı, karar vermeyi, sorumluluk almayı, yaratıcılıklarını geliştirmeyi, özgürlüğü, kendine güven oluşturmayı ve güven kazanmayı öğreniyorlar. Bütün bunlar sağlıklı ve üretici bir yaşam için gerekli olan basamakları oluşturuyor.
 
Kamp deneyiminin çocukların sosyal ve okul hayatlarını olumlu etkilediğine dikkat çeken Geleceğin Yıldızları Genel Müdürü Osman Gözet, “26 yıllık uluslararası yatılı kamp deneyimimizi, 2 senedir düzenlediğimiz gündüzlü program Summer City Camp ile pekiştiriyoruz. Bu kampta kampçılar, yaşlarına ve seviyelerine göre oluşturulan gruplarda koçları ve eğitmenleriyle Beykoz TED İstanbul Koleji kampüsünün güvenli ve keyifli ortamında unutamayacakları bir yaz geçiriyorlar. Summer City Camp, 5-12 yaş grubu kampçılara yeni beceriler edinebilme ve dış dünyayı tamamen güvenli ve pozitif bir ortamda, kendi başına tecrübe ederek tanıma imkanı sağlıyor.” diyor.
 
      
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21