• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

GAZETECİLER DEMOKRASİNİN SİGORTASIDIR

GAZETECİLER DEMOKRASİNİN SİGORTASIDIR
Büyük bir özveriyle görevini yerine getiren ve demokrasimize katkısı tartışılmaz olan gazetecilerin en iyi çalışma koşulları içinde görevini yerine getirebilmesi biz iş dünyasının da ortak arzusudur”

TURİZMİN SESİ


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD)  Ankara Başkanı Barış Aydın, gazetecilerin demokrasinin sigortası olduğunu ifade ederek,  “Büyük bir özveriyle görevini yerine getiren ve demokrasimize katkısı tartışılmaz olan gazetecilerin en iyi çalışma koşulları içinde görevini yerine getirebilmesi biz iş dünyasının da ortak arzusudur” dedi.Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazetecilerin ülkemizdeki zor koşullara rağmen görevlerini yerine getirmek için bütün güçleri ile mücadele ettiklerini, kamuoyunu aydınlatıp, doğru bilgilendirmekle kalmayıp, ülkemizin gelişmiş ülkeleri yakalayabilmesi açısından yol gösterici olduklarını kaydetti.

 Büyük Önder Atatürk'ün 'Basın, milletin müşterek sesidir' sözünü anımsatan Aydın, şöyle devam etti:
“Gücünü kamuoyundan alan özgür ve objektif basının varlığı, halkımızın doğru haber alma hakkının ve demokrasinin en büyük güvencesidir. Türkiye’nin sesi olarak nitelenen gazeteciler, toplumun gözü, kulağı, vicdanıdır aynı zamanda. Bu nedenle gazeteci arkadaşlarımızın çalışma koşullarının iyi olması hepimiz için büyük önem taşıyor. Büyük bir özveriyle görevini yerine getiren ve demokrasimize katkısı tartışılmaz olan gazetecilerin en iyi çalışma koşulları içinde görevini yerine getirebilmesi biz iş dünyasının da ortak arzusudur”Barış Aydın, basın kuruluşlarının tüm çalışanlarının "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlarken, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın şehitlerini de TÜGİAD camiası olarak saygıyla andıklarını bildirdi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21