TURİZMİN SESİ
Shell Club Smart'ın 10. Yıl kutlaması için hazırladığı internet sitesi 10'larinmutlulugu.com'a Club Smart Card'larıyla çektikleri bir fotoğrafını yükleyenler arasında yapılacak çekilişle belirlenecek 10 kişi ODEON Tours'dan Paloma Otelleri'nde 4 gece 5 gün tatil kazanıyor.
Shell'in sadakat programı Club Smart 10. yaşını ODEON Tours ile gerçekleştirdiği iş birliği ile kutluyor. www.10'larinmutlulugu.com sitesine Club Smart Card'larıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını yükleyenler arasından belirlenecek talihliler ODEON Tours'dan tatil kazanacak.
Paloma Otelleri'nde çift kişilik, 4 gece 5 günlük tatilin yanı sıra 100 kart sahibine de 50 TL değerinde bedava yakıt dağıtılacak. Çekilişe 30 Haziran'a kadar katılmak mümkün.
FOTOĞRAFINI YÜKLE TATİL KAZAN

Fotoğrafını yükle ODEON Tours'dan tatil kazan
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/19
ÇOK OKUNANLAR
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya,Kıbrıs'ı görmeyen kalmasın dedi
Radisson Otel Grubu, “Yenileyici Odalar” ile misafirlerinin uyku kalitesini artıracak
Kâmil Koç Diyarbakır’daki varlığını yeni bir iş birliğiyle daha da güçlendirdi
Turizmde Hayaller ve Gerçekler: 2025 Sezonuna Bir Bakış
BU AY|BU HAFTA|DÜN
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21
Tel : +90 216 481 51 21
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.