• BIST 10647.91
  • Altın 2450.255
  • Dolar 32.6226
  • Euro 34.9882
  • İzmir 38 °C
  • İstanbul 33 °C
  • Antalya 31 °C
  • Ankara 33 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 

FITUR 2025 22-26 Ocak tarihleri ​​arasında 45. yılını kutluyacak

FITUR 2025 22-26 Ocak tarihleri ​​arasında 45. yılını kutluyacak
IFEMA MADRID tarafından düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı, sektör açısından olumlu beklentilerle ve olumlu bir ortamda 22-26 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek

TURİZMİN SESİ


FITUR 2025, Ortak Ülke olarak Meksika ile turizm endüstrisini geliştirmenin omurgası olarak iş üretmeye ve bilgi alışverişinde bulunmaya kararlıdır. FITUR , Uluslararası Turizm Fuarı, turizmin toparlanması bağlamında küresel turizm pazarını 22-26 Ocak tarihleri ​​arasında IFEMA MADRİD'e çağırıyor. Böylece, BM Turizm'e göre, 2024'ün ilk çeyreğinde 285 milyondan fazla turist uluslararası seyahat gerçekleştirdi; bu rakam, 2023'e kıyasla yaklaşık %20 daha fazla; bu rakamlar, kayıtların konsolide edildiği mükemmel bir 45. FITUR edisyonunu öngörmemize olanak tanıyor. 2024'teki tüm parametreler.

FITUR, güçlü bir profesyonel yönelimle tüm turizm değer zincirini, ülkeleri ve destinasyonları, konaklama sektörünü, acente ve tur operatörlerini, teknoloji şirketlerini, ulaşım araçlarını ve dünya çapındaki kurumları temsil edecek ve turizmdeki en son trendlerin vitrini olacaktır. sektör.

FITUR 2025'in iş ve bilgi eksenleri

Meksika'nın Ortak Ülke olarak yer aldığı bu yeni baskıda, FITUR, küresel turizm işinin yeniden canlandırılması hizmetinde temel bir araç olarak sunuluyor ve aynı zamanda yenilikçilik, rekabet gücü ve sürdürülebilirlik için temel bir itici güç olarak bilgi üretimi ve alışverişine de güveniyor. Sürdürülebilirlik.

Böylece FITUR 2025, turizm sektöründeki destinasyonlar ve şirketler için çeşitli faydalar sunacak, ağ oluşturma , küresel görünürlük, doğrudan satış ve profesyonellerin eğitimine odaklanan, yalnızca katılımcı işletmeleri teşvik etmeyen çok yönlü bir etkinlik olacak. aynı zamanda tüm sektörün büyümesini ve yenilikçiliğini artırmak ve bir sonraki turizm yılının temellerini atmak.

Ayrıca iş ve bilgi birikiminin hızlanmasında önemli bir platform olma stratejisi kapsamında Uluslararası Turizm Fuarı, 2025 yılında da uzmanlaşmaya olan bağlılığını sürdürüyor. Bu şekilde turizm segmentlerinde yüksek kaliteli içerik sunacak ve on monografik bölümünün yenilendiğini duyuracak: FITUR 4all , ikinci edisyonunda bir adım daha ileri giderek, 'Fitur4all'dan Turizmde Erişilebilirlik İçin İyi Uygulamalar Rehberi'; FITUR Cruises , kruvaziyer sektörüne adanmış; İspanyol şirketlerinin turizm bilgilerinin uluslararası hale getirilmesini teşvik etmeyi amaçlayan FITUR Know-How & Export ; FITUR LGTB+ ve destinasyonların çeşitliliğine ve katılımına odaklanması; Dil turizminin zorluklarını ve fırsatlarını ele alan FITUR Lingua ; FITUR Ekranı ve ekran gezilerine artan bağlılık; FITUR Sports , hem büyük organizasyonlara katılmak hem de spor yapmak için seyahat motivasyonu olarak sporu; FITUR Talent , sektörün karlılığının anahtarı olarak insana, yetenek yönetimine ve mesleki eğitime önem vererek; FITUR TechY , teknoloji ve turizm inovasyonunun öncülüğünü yaptığı; ve eşitliğin ve turizm istihdamında kadının rolünün ele alınacağı FITUR Kadın .

Bu on alan, hem etkinliğin hem de sektörün sorumlu taahhüdü için bir kanal olarak FITURNEXT'in performansıyla tamamlanıyor ve bu yılki mücadelesi, turizmin sürdürülebilir gıda yönetimine nasıl katkıda bulunabileceğine odaklanıyor. Ayrıca dünyanın dört bir yanından teknolojik turizm firmalarını bir araya getiren ve 2024 yılındaki %23 büyümenin ardından yükselişini daha istikrarlı bir şekilde sürdürmesi beklenen Travel Technology ile de bu yılki başarıyı yakalayacağız.

FITUR'un 45. edisyonunda iyi beklentiler

FITUR Direktörü María Valcarce , “ Fuarın tüm parametrelerinde rekorlara imza attığı 2024 yılının ardından, 45. yıl dönümü nedeniyle çok özel olan bu yeni edisyonda, küresel etkimizi, fuarın tüm parametreleriyle pekiştirmeye devam edeceğimizi umuyoruz. kamu ve özel sektörün desteği ve değer zincirindeki tüm oyuncuların desteği. Turistik fuarların yıllık takvimini açmak bir ayrıcalık ve zorlu bir süreç ve uluslararası kuruluşların yılın ilk yarısına ilişkin rakamları bize iyi bir gelecek vaat ediyor.” FITUR 2025, 22-26 Ocak tarihleri ​​arasında IFEMA MADRİD'de gerçekleştirilecek.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21