• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

ETS TUR İLE KÜLTÜR GEZİSİ

ETS TUR İLE KÜLTÜR GEZİSİ
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatili haftasında, Anadolu'nun dört bir köşesine düzenlenen turlar size gençlik ve dinamizm katacak
TURİZMİN SESİ
Etstur Kültür Turları Müdürü Serdar Eşmeli 19 Mayıs tatiline yönelik kültür turlarıyla ilgili şunları aktarıyor:”Baharın tam ortasına denk gelmesi, tüm Anadolu'nun yemyeşil olması ve gezilebilecek en uygun gezi şartlarını sunmasıyla Kültür Turlarına çıkmanın tam zamanı... Havaların ısınması ve denize girilmeye başlanmasıyla Likya, Karya, Pamfilya turlarımıza da yoğun ilgi olacağını düşünüyoruz. Misafirlerimize 19 Mayıs tatillerini özellikle Kültür Turları'yla değerlendirmelerini öneriyoruz.”

BURSA & MUDANYA: Osmanlı Sanatını ve mimarisini keşfe çıkın
Yeşil Bursa'nın doğasında kaybolmak isteyenler için tarihi yapılarla renklenecek tur 16 Mayıs sabahı hareket edecek. Kervansaray Otel'de üç gece konaklama sunan tur kapsamında Cumalıkızık, Trilye, Mudanya, İznik, Bursa, Yeşil Türbe, Hacivat&Karagöz görülecek yerler arasında. 19 Mayıs'ta dönecek turun peşin fiyatı 289 TL. olarak sunuluyor.

MİSYA&BOZCADA: Balığa, denize, hikâyeye ve bu turda doyacaksınız
Renklerin birbiriyle dans ettiği Ege'de, mavilikler ve yeşillikler eşliğinde başlayan tur, Bursa'da son buluyor. Berk Otel'de 3 gece konaklamalı olarak sunulan tur kapsamında Ayvalık, Cunda, Bozcada, Şeytan Sofrası, Truva, Assos, Bursa görülecek yerler arasında. 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek turun peşin fiyatı 229 TL.

BİTİNYA: Geleneksel bir atmosfer eşliğinde Safranbolu
Bitinya turu baharın ılık rüzgârları eşliğinde Safranbolu ve çevresini keşfetmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat. Tur, Safranbolu'nun Osmanlı'dan kalma, kendine has daracık sokaklarında kaybolmak, dibek kahvesinin yanında meşhur lokumlarının tadına varmak isteyenlere geleneksel bir atmosfer sunuyor. 16 Mayıs sabahı hareket edecek turda misafirler 3 gece Selvili Konakları'nda konakladıktan sonra 19 Mayıs'ta sona erecek. Turun peşin fiyatı 289 TL.

GALATYA & ILGAZ: Hititler'in mirasını yerinde yaşamak isteyenlere…
Batı Karadeniz Bölgesi'nde keyifli bir yolculuğa ne dersiniz? Dünya'nın ilk yazılı anlaşmasını yapan, demokrasiye geçen, kadınların da yönetimde söz hakkı bulunduğu imparatorluğun topraklarında Kastamonu, Safranbolu ve Amasya'yı keşfederek geçireceğiniz 3 gün boyunca yeşile doyacaksınız. 16 Mayısta yola çıkarak Mountain Resort'te 3 gün konaklayarak gerçekleşecek turun peşin fiyatı 289 TL.

KAPADOKYA: Güzel Atlar Diyarı
Persler'in; “Güzel Atlar Diyarı' anlamına gelen “Katpatuka” adını verdiği bu coğrafyada taş toprakla, gökyüzü peribacalarıyla bütünleşiyor. Peribacaları, doğası ve şaraplarıyla, rüya gibi bir seçenek olan Kapadokya Turu ile güzel atlar diyarında unutulmaz günler yaşayacaksınız. 16-19 Mayıs tarihleri arasında Büyük Otel'de 3 gece konaklanacak turun peşin fiyatı 179 TL.

BODRUM: Ege'nin İncisi
Halikarnas Balıkçısı'nın “Senden öncekilerde böyleydiler, akıllarını hep Bodrum'da bırakıp gittiler.” dizeleriyle betimlediği, Ege'nin incisi Bodrum, gündüzleri gecelere bağlıyor. Bodrum ve civarının güzelliklerini yaşamak isteyenlere sunulan tur, 15 Mayıs gecesi hareket edecek. 19 Mayıs'ta geri dönecek ve 3 gece Elit Hotel konaklamasıyla gerçekleşecek turun peşin fiyatı 229 TL.

PAMFİLYA: Olimpos´tan, Alanya´ya kadar Akdeniz kıyıları
Olimpos'tan Alanya'ya uzanan yolculukta, Akdeniz'in en güzel köşelerinde yeni keşiflere yelken açacağınız Pamfilya Turu, 15 Mayıs akşamı yola çıkacak. Eftalia Village Hotel'de 3 gece konaklama yapılacak turda Side, Aspendos, Manavgat, Alanya, Sorgun, Titreyengöl, Düden Şelalesi görülecek yerler arasında.19 Mayıs'ta geri dönecek turun peşin fiyatı 289 TL.

KARYA: Medeniyetlerin Doğduğu Topraklar
Manisa, Marmaris ve civarına verilen ismiyle Karya'da, Efes Antik Kenti'nin ilgi çekici hikâyesini dinleyebilir, ünlü Şirince Şarapları'nı tadabilir, Azmak Çayı'nda Tekne Turu'na çıkabilirsiniz. 15 Mayıs tarihinde yola çıkacak, üç gece Alkan Otel'de konaklanacak turda Marmaris, Datça, Kızkumu ve civarı görülecek yerler. Turun peşin fiyatı 209 TL.'den başlıyor.

Tüm tur programları hakkında detayları öğrenmek ve kayıt yaptırmak için 444 0 387'yi arayabilir, www.etstur.com  adresini inceleyebilirsiniz.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21