• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

EMİRATES HOLİDAYS AİREP’İ SEÇTİ

EMİRATES HOLİDAYS  AİREP’İ SEÇTİ
Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates'in tur operatörü şirketi Emirates Holidays'in hizmetlerine ulaşmak artık çok daha kolay!
TURİZMİN SESİ
Emirates Holidays'in AiRep Havacılık ve Turizm A.Ş'yi Türkiye temsilcisi olarak ataması ile 33 ülkede, 120 destinasyonda sizin için her türlü detayı düşünen yardımcınız yanıbaşınıza geliyor… Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates'in tur operatörü şirketi Emirates Holidays Türkiye'de AiRep Havacılık ve Turizm A.Ş'yi resmi temsilcisi olarak atadı. Yapılan anlaşma sonucu Türk yolcular Emirates Holidays'in Emirates'in ağında bulunan uçuş noktaları için sunduğu tüm seyahat paketleri ve hizmetlerine kolayca erişebilecek.

AiRep aracılığıyla Emirates Holidays tarafından sunulan hizmetlerden yararlanacak yolcular için uçak ve otel rezervasyonları, vize işlemleri, havaalanı transferleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilecek. Bu hizmetlerle birlikte dileyen yolcular için şehir turlarından, akşam yemek rezervasyonlarına kadar her detay organize edilyor.

AiRep'in Türkiye pazarına girişine ilişkin bir açıklama yapan Emirates Holidays Başkan Yardımcısı Frederic Bardin ise şunları söyledi: “AiRep ile yaptığımız ortaklık sayesinde Türk müşteriler ile aramızdaki iletişimin kuvvetleneceğini düşünüyoruz. AiRep'in bizi Türkiye'de en iyi şekilde temsil edeceğini ve ürünlerimizi Türk yolcularla buluşturacağına şüphemiz yok. Dinamik bir pazara giriyoruz, Türk yolcuların özellikle sunduğumuz Dubai, Hint Okyanusu (Maldivler, Mauritius ve Seyşeller), Hong Kong, Singapur, Tayland ve SriLanka tatil paketlerine ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Avustralya, Yeni Zelanda, Çin ve Afrika'nın da ilgi görecek diğer önemli destinasyonlar arasında olacagindan da eminiz.”

Emirates hizmetleri ve tatil paketlerini tanıtmak amacıyla Türkiye'ye gelen Emirates Holidays Bölge Müdürü Ian McDougal Türkiye'nin önde gelen turizm acentaları ile buluşarak AiRep ile bu ay itibariyle başlayacak yeni iş birliğinin duyurusunu yaptı. Sunum sırasında Sayın McDougal Emirates Holidays'in üst düzey paket ve hizmetlerine dikkat çekmenin yanı sıra Emirates Holidays tarafından her sene basılan “A World of Choice” broşürüne ve seyahat acentelerinin kullanması için hazırlanan internet tabanlı TradeNet sistemine değindi. TradeNet programı Emirates Holidays tarafından seyahat acentelerinin kullanması için özel olarak yaratılmış ekonomik, aradaki iletişimi ve rezervasyon işlemini kolaylaştıran bir sistem.

Emirates Holidays Hakkında;
Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates'in tur operatörü şirketi Emirates Holidays 33 ülkede bulunan 120 destinasyon için seyahat paketleri ve hizmetleri sunuyor. Emirates Holidays hizmet verdiği tüm destinasyonlar da hazır paketlerin yanı sıra istendiği takdirde kişiye özel planlama da yapıyor.

Emirates Holidays'in sunduğu kusursuz seyahat paketlerinin en önemli unsuru “huzur”. Emirates Holidays uçulacak noktadaki her detayı önceden araştırarak en özel yerel bilgileri dahi müşterilerine sunuyor ve seyahatlerinin en iyi şekilde geçmesini sağlıyor. Hizmet sunulan noktalarda özenle seçilen iş ortakları ise müşterilere 24 saat yardım için hazır bekliyor. Her sene Emirates Holidays tarafından hazırlanan “A World of Choice” kataloğu ise hizmet verilen tüm Avrupa, Asya, Afrika, Hint Okyanusu, Asya, Avustralya/Yeni Zelanda, Avrupa ve Amerika destinasyonları hakkında müşterilere detaylı bilgi veriyor.

AiRep Havacılık ve Turizm A.Ş
Mete Caddesi No: 18/1 34437 Taksim
Telefon; 0212 334 29 25
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21