• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Emirates Eğitimde Rekor Kırdı

Emirates Eğitimde Rekor Kırdı
Emirates, 33.000’den fazla çalışana verdiği Kabin Ekibi Eğitimi ile rekor kırdı
TURİZMİN SESİ

Emirates Havayolu, 2014 yılında mürettebat eğitimine yaptığı yaklaşık 20 milyon dolar (73 milyon dirhem) yatırım ile çalışanlarına toplamda 245 bin 262 güne denk gelen eğitim verirken eğitimlere katılan 33 bin kişi ile bu alanda kendi rekorunu kırdı. Personel gelişimi ve yeni alımlar için yoğun çalışmalarını sürdüren Emirates Havayolu, kabin ekibi adayları için İstanbul’da da 9-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında işe alım günleri düzenliyor.

emirates-rekor-kirdi,emirates-kabin-ekibi-,2.jpg
 
Emirates Havayolu, sürekli büyüyen filosu ve genişleyen uçuş ağına paralel olarak kabin ekibi eğitimlerini sürdürüyor. Kabin mürettebatı eğitimiyle 4.280 yeni kabin mürettebatı mezun eden Emirates, 4.136 mevcut mürettebata da kabin yükseltme eğitimi verdi. Aynı eğitimlerde, 534 kabin mürettebatı ise Kabin Sorumlusu olurken, 17.650 kişi ise mürettebatın her yıl alması gereken zorunlu bir eğitim olan hatırlatma eğitimine katıldı.  EAC (Emirates Havacılık Koleji), bu eğitim talebini karşılamak için günde ortalama 17 saat çalışarak, toplamda 245 bin 262 eğitim gününe eşit olan 3.994 eğitim gerçekleştirdi.Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundan Emirates Kabin Mürettebatı Eğitimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Catherine Bird: "Eğitim operasyonlarımızın derinliği ve çeşitliliği Emirates'te sunduğumuz kaliteli hizmetin temel taşını oluşturuyor ve bu konuda yatırımlarımızı daima sürdüreceğiz. 2014 yılı, Emirates'in hızlı büyümesine paralel olarak Kabin Mürettebat Eğitimi ekibi için yoğun bir yıl oldu. 2014 yılını yaklaşık 20.000 kabin mürettebatıyla tamamladık" dedi.
 
emirates-rekor-kirdi,emirates-kabin-ekibi-,3.jpg
 
EAC (Emirates Havacılık Koleji) gelişmiş ve yüksek standartları ile eğitimlerini sürdürüyor
2007 yılında açılan EAC, yeni işe alınan ve 7,5 haftalık yoğun bir eğitimden geçen başlangıç personeli için çok önemli konularda çeşitli eğitimleri destekliyor. Öğrenimi desteklemek için çeşitli özel eğitim odalarına ve ekipmanlara sahip olan EAC; Emniyet ve Acil Durum Prosedürleri, Sağlık Eğitimi, Güvenlik Eğitimi, Kabin Hizmetleri Eğitimi, İmaj ve Üniforma gibi konularda eğitim veriyor. Ayrıca, mürettebata yeni katılan personele Dubai'ye vardığında ve yerleştiğinde şehri tanıtmaya ve bölgenin kültürü ve gelenekleri konusunda rehberlik sunmak üzere görevlendirilmiş özel bir başlangıç ekibi bulunuyor.Emirates'in, mürettebat eğitim tesisi, son derece gelişmiş en yüksek standartları ile kuramsal eğitim ve uygulamaya dair bileşenler içeriyor ve programlar daha önce kabin mürettebatı olan, nitelikli personel tarafından yürütülüyor. EAC, A330/A340, Boeing 777 ve A380'i içeren ve yeni kabin mürettebatı için çok gerçekçi acil durum senaryoları üreten gelişmiş tam hareketli simülatörler ile donatılarak mürettebatın gerçeğe uygun bir ortamda uçağı tanımasına ve mürettebata farklı türlerde yemekleri sunma ve müşterilerin hizmet taleplerini yanıtlama olanağını veriyor.
 
Emirates İstanbul’da Kabin Ekibi Adaylarını Bekliyor
Emirates Havayolu, kabin ekibi adayları için İstanbul’da da 9-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında işe alım günleri düzenliyor. İşe alım sırasında en az 21 yaşında olma koşulu arayan Emirates, adaylarda hizmet odaklı olma profiline öncelik veriyor. Başvuracak adaylardan yanlarında İngilizce özgeçmişlerini ve bir fotoğraflarını getirmeleri isteniyor. Başvurmak isteyenlerin görüşecekleri gün için önceden internet üzerinden kayıt yaptırmaları öneriliyor. Emirates’te kariyer fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.emiratesgroupcareers.com adresinden ulaşılabiliyor. 
 
Kabin Ekibi ve Seyahat Hayatı Emirates İnstagram Hesabında
Emirates Havayolu, Mart-Nisan ayları arasında farklı geçmiş ve pozisyona sahip 20.000 kabin üyesi arasından seçilmiş altı kabin ekibi çalışanına; seyahat, deneyim ve  kabin hayatlarını Emirates’in resmi instagram (https://instagram.com/emirates) hesabından paylaşmalarına fırsat veriyor. Bu paylaşımlar takipçilere, ziyaret edebilecekleri pek çok yeri keşfetmelerine ve farklı kültürleri tanımalarına  olanak sağlıyor. Instagram hesabında 400.000 takipçisi bulunan Emirates, bu özelliğiyle de dünyanın en çok takip edilen havayolu markası olma özelliği taşıyor.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21