• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Ege’nin İncisi Çeşme ve Alaçatı’da En Çok Tercih Edilen Oteller 

Ege’nin İncisi Çeşme ve Alaçatı’da En Çok Tercih Edilen Oteller 
Ege Bölgesi’nde yaz aylarının vazgeçilmez durakları arasında yer alan Çeşme ve Alaçatı, rengarenk çiçeklerle bezeli sokakları, cumbalı taş evleri, eğlence dolu anlara ev sahipliği yapan plajları ve sakızlı lezzetleri ile ziyaretçilerini şehir telaşından u

TURİZMİN SESİ


İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olan Çeşme, ilçeye has mimarinin yansıtıldığı butik otelleri, lüks otelleri, Ege lezzetleri ve 24 saat hareketin hiç bitmediği çarşısı ile gezginlerin kalbinde yer eden tatil duraklarından biridir.

Çeşme’nin içinde olmasına rağmen ilçeden ayrı bir popülariteye sahip olan Alaçatı ise, masmavi denizi, sörf olanakları, sakızlı dondurması, kahvesi, kurabiyesi ve onlarca farklı lezzeti ile misafirlerini karşılamaktadır.

Kendinizi Özel Hissedeceğiniz Bir Çeşme Tatili İçin: Sheraton Çeşme Hotel Resort&Spa

Yılın dört mevsimi konuklarını ağırlayan Sheraton Çeşme Hotel Resort&Spa, hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyen misafirlerine sunduğu zengin ve lüks hizmet seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Tesis yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir.

Denize sıfır konumda yer alan Sheraton Çeşme Hotel Resort&Spa’da özel plaj, iskele, 2 adet açık yüzme havuzu ve kapalı havuz bulunmaktadır. Serinleme olanaklarının yanı sıra tenis kortu ve fitness salonu hizmet vermektedir. Eğlence dolu anların yanı sıra dinlenirken de lüksü hissedeceğiniz tesisin tam donanımlı SPA merkezinde özel terapiler uygulanmaktadır. İzmir çeşme otelleri arasında öne çıkan tesislerden biri olan Sheraton Çeşme Hotel Resort&Spa’da tatilinizi planlayabilir, yılın tüm yorgunluğunu geride bırakabilirsiniz.

Ege’nin Eşsiz Doğası ve Masmavi Denizini Buluşturan Otel: Zigana Resort Alaçatı

İzmir’in en çok tercih edilen tatil beldelerinden Alaçatı’da konuklarını ağırlayan Zigana Resort Alaçatı, hem aileler hem de çiftler için sunduğu olanaklarla dikkat çekmektedir. Gün boyu özel lezzetler tadacağınız tesis, her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir.

Zigana Resort Alaçatı, denize sıfır konumda yer almaktadır. Tesiste misafirler için mavi bayrak sertifikalıözel plaj, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve kapalı havuz bulunmaktadır. Hem eğlenip hem de dinlenebileceğiniz tesisin SPA bölümünde Türk hamamı, VIP hamam, sauna, buhar odası ve masaj hizmetleri sizleri beklemektedir. Bu yıl tercihiniz beldeden yanaysa Alaçatı otel rehberi ile Zigana Resort Alaçatı ve tüm tesisleri değerlendirerek, kendiniz için unutulmaz bir tatil planı yapabilirsiniz.

Çeşme’de Denize Sıfır Konaklama Keyfi: Boyalık Beach Hotel &Spa Çeşme

Çeşme’nin öne çıkan otellerinden Boyalık Beach Hotel &Spa Çeşme, dinlendirici bir tatili, denizin ve yemyeşil doğanın buluştuğu Boyalık mevkiinde sunmaktadır. Tesis konuklarına yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir.

Denize sıfır konumlanan tesisin özel plajı ve iskelesi, Ege Denizi’ni doyasıya yaşamak isteyen konuklara ev sahipliği yapmaktadır. Plaja alternatif olarak 2 adet açık ve 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. SPA oteli olarak öne çıkan tesiste, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendireceğiniz masaj, sauna, Türk hamamı gibi hizmet seçenekleri sunulmaktadır.

Standartların Ötesinde Bir Alaçatı Tatili İçin: Porto BeachResortExclusive

Alaçatı’yı lüks hizmet seçenekleri ile yaşamak isteyenler için önerilen tesisler arasında yer alan Porto BeachResortExclusive, denize sıfır konumu ve geniş plaj alanı ile ön plana çıkmaktadır. Seçkin lezzetler sunan tesis her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir.

Plaj olanağının yanı sıra tesis bünyesinde 4 adet açık ve 1 adet kapalı havuz bulunmaktadır. Yetişkinler ve çocuklar için özel aktivite ve eğlence hizmetlerinin yer aldığı tesisin plajı kadar dikkat çeken bir diğer alanı SPA merkezidir. SPA alanında deneyimli terapistler tarafından uygulanan masajların yanı sıra sauna ve hamam hizmetleri verilmektedir.

Çeşme’de Lüks ve Konforlu Termal Otel Deneyimi: RadissonBluResort&SpaÇeşme

Gözde turizm duraklarından Ilıca’da konuklarını ağırlayan RadissonBluResort&Spa Çeşme, lüks konaklama seçeneklerinin yanı sıra termal olanakları ile ön plana çıkmaktadır. Tesis konuklarına yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir.

Denize sıfır konumlanan tesiste, özel plaj ve iskele bulunmaktadır. Serinleme deneyiminde açık ve kapalı yüzme havuzları ise keyifli alternatifleri oluşturmaktadır. Zengin SPA olanakları ile öne çıkan RadissonBluResort&Spa Çeşme’nin doğal termal havuzu, saunaları, Türk hamamları, Fin hamamı ve fitness merkezi ve en özel rahatlama deneyimlerine ev sahipliği yapan 21 adet masaj odası bulunmaktadır.

Alaçatı’nın En Konforlu Aile Otellerinden Kairaba Alaçatı BeachResort

Alaçatı merkeze yürüme mesafesinde hizmet veren Kairaba Alaçatı BeachResort, her yaş grubuna uygun aktivite olanakları ile dikkat çekmektedir. Tesis konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır.

Kairaba Alaçatı BeachResort, denize sıfır konumda olup, misafirler için özel plaj ve 3 adet yüzme havuzu bulunmaktadır. Plaj alanında su sporları, tesis genelinde ise yetişkin ve çocuklar için futbol, tenis, oyun alanı gibi seçenekler mevcuttur. SPA olanaklarına da sahip tesiste, dinlendirici anlar için konuklara masaj, sauna, jakuzi, Türk hamamı gibi hizmetler sunulmaktadır.

Hem Ruhunuza Hem de Bedeninize İyi Gelecek Bir Çeşme Tatili İçin: Ilıca Hotel Spa&Wellness

Çeşme Ilıca’da yer alan Ilıca Hotel Spa&Wellness, dinlenmek ve eğlenmek isteyen konukları için sunduğu birbirinden özel olanaklarla öne çıkmaktadır. Tesis konuklarına yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir.

Denize sıfır konumlanan tesisin, özel kum plajı bulunmaktadır. 3 adet açık havuz ve 2 adet kapalı havuz serinleme deneyiminize alternatif olurken, aquapark eğlence arayanların, termal havuz ise şifa bulmak isteyenlerin beklentilerini karşılamaktadır. Termal havuzun yanı sıra özel terapi olanaklarına ev sahipliği yapan SPA merkezinde Türk hamamı, sauna, masaj olanakları, cilt ve vücut bakım üniteleri sizleri beklemektedir.

Zeytin Ağaçları ve Lavanta Kokusu Eşliğinde Lüks Bir Tatil Deneyimi: PremierSolto Hotel ByCorendon

Alaçatı’da hizmet veren PremierSolto Hotel ByCorendon, yemyeşil bir doğada, Ege Denizi’nin serinliğini ayaklarınızın altında hissedeceğiniz konumu ile ön plana çıkmaktadır. Güne enerjik bir başlangıç için tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir.

PremierSolto Hotel ByCorendon konuklarına ZioBeach’te gün boyu hem eğlenip hem de serinleme olanağı sunmaktadır. Plaja alternatif olarak 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Gündüz ve gece birbirinden eğlenceli aktivite seçenekleri sunan PremierSolto Hotel ByCorendon, her yaş grubuna yönelik SPA olanaklarıyla da farklı hizmet anlayışını kanıtlamaktadır.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21