• BIST 10457.89
  • Altın 3408.405
  • Dolar 36.5404
  • Euro 39.7131
  • İzmir 6 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara -3 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

DVD'Lİ VE BOL OYUNLU OTOBÜSLER SEFERDE

DVD'Lİ VE BOL OYUNLU OTOBÜSLER SEFERDE
Şehirlerarası otobüslerde teknolojik devrim! DVD'li, yol kameralı, bol oyunlu dijikoltuklar hizmete girdi

TURİZMİN SESİ


Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, taşımacılık pazarında mali kriz nedeniyle büyüme olmadığını, çeşitli yatırımlarla pazar paylarını artırmayı amaçladıklarını söyledi. Erdoğmuş, İzmir Anemon Otel'de düzenlenen basın toplantısında Anadolu Ulaşım'ın "Dijikoltuk" uygulamasını tanıttı. Dünyadaki mali krizden tüm firmalar gibi kendilerinin de etkilendiğini ifade eden Erdoğmuş , Uzakdoğu kültüründe krizin "içinde fırsatlar barındıran tehlikeli durum" olarak görüldüğünü belirtti.


Erdoğmuş, krizden etkilenen taşımacılık sektöründe pazarın büyümediğini, Anadolu Ulaşım olarak 2008 ve 2009 yıllarını yatırım yılı ilan ettiklerini, yatırımlarla pazardaki paylarını artırmayı amaçladıklarını ifade etti.
Sektörde yatırımın yeni otobüs almak olarak görüldüğünü belirten Erdoğmuş şunları bildirdi: "Bunun böyle olmadığını göstermek adına yatırımların yönünü değiştirdik. Ar-Ge'si 2-2,5 sene önce başlayan bu yatırım son yıllarda otobüsçülüğün en ilgi çekici, müşterilerden kolay kabul gören yatırımı. Ulaşımda zamanla rekabet edemiyoruz.

Bu nedenle konuklarımıza seyahat esnasında zamanı unutturmak için Dijikoltuk'u düşündük. 1 milyon dolar yatırımla 25 otobüsümüzde başlattık uygulamayı. Yıl sonuna kadar sayıyı 50 otobüse çıkarmayı istiyoruz."
Yolcuların farklı eğlence beklentilerini karşılayarak, yolculuk sırasında daha kolay zaman geçirmelerini amaçlayan Dijikoltuk'ta uydu yayın TV kanalları, DVD'den film kanalları, arkadaki yolcuların da yolun önünü görebilmesini sağlayan yol kamerası, yol bilgi ekranı, 128 farklı oyun yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21